Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Nightwork, Monkey Business nebo Michal David vám zahrají Natruc

25.05.2010   redakce   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Nightwork, Monkey Business nebo Michal David vám zahrají NatrucI když prázdniny ještě nezačaly, už nyní začněte přemýšlet, jak je ukončíte. Zajímavou tečku za festivalovou sezónou připravili tvůrci kultovního festivalu Natruc, jehož 14. ročník proběhne v sobotu 28. 8. 2010 na Kmochově ostrově v Kolíně. Vystoupí zde Banjo Band Ivana Mládka, O5 a Radeček, Prohrála v kartách nebo výše zmiňovaní Nightwork, Monkey Business a Michal David. 

Návštěvníci Natrucu se mohou těšit na pestrou dramaturgii festivalu. Za funky formaci Monkey Business zde vystoupí Tonya Graves a Matěj Ruppert a stylově blízcí, mnoha cenami ověnčení Nightwork, kteří mají ve svém středu několik protagonistů známých z televizních obrazovek či divadelních prken. Zajímavým lákadlem budou bezesporu i zahraniční hvězdy festivalu Natruc. Z Německa dorazí evropská punk rocková star Green Frog Feet, vítězové soutěže MTV Best New Rocker, kteří již vystupovali vedle interpretů jako Simple Plan, Pink či Bloodhound Gang. Festival svou dravou show roztančí také italská indie - rocková kapela AIM.

Z jiného hudebního protipólu je Banjo Band Ivana Mládka, mající na svém kontě velmi dlouhý výčet zlidovělých hitů, které zná každý, ale málokdo měl možnost slyšet songy jako Jožin z bažin či Medvědi nevědí na živo. Banjo Band Ivana Mládka vystupuje na festivalech jen zřídka, vždy však jeho vystoupení patří k absolutním vrcholům. Podobně netradičním festivalovým hostem je seskupení Pavla Jakuba Ryby a Michala Davida. Zatímco P. J. Ryba patří ke světově nejuznávanějším jazzovým hráčům na basovou kytaru, o Michalu Davidovi, hitmakerovi 80. let, se jen málo ví, že je zároveň excelentním jazzovým pianistou. Tito dva pánové obklopení dalšími výbornými muzikanty připraví návštěvníkům Natrucu naprosto jedinečný hudební zážitek.

Dalším vystupujícím na festivalu Natruc je česká pop - punková jednička Rybičky 48, která je častým hostem velkých tuzemských festivalů, stejně jako plzenští Mandrage, nejjasněji zářící nová hvězda na českém hudebním nebi. Festival Natruc bude pro fanoušky obou kapel speciální především tím, že zazní připravovaný společný singl obou kapel a také drum set v podání bubeníků obou kapel – Ondry &Storka a Matyáše Vordy.

Můžete se rovněž těšit na výborné energické ska v podání Fast Food Orchestra, skvělé kapely River Jordan, Fate Magazine, O5 a Radeček, L.O.S nebo Prohrála v kartách v čele s Filipem Horáčkem, autorem oceněným několika cenami Akademie populární hudby Anděl. Zajímavá nová jména slibuje i probíhající soutěž Natruc Talent pro nadějné kapely, které mají šanci vystoupit na tomto renomovaném festivalu.

Už nyní si můžete zakoupit lístky na festival Natruc za zvýhodněnou cenu 200,- Kč + poplatky v předprodejní síti Ticketstream. Tato cena platí do 1. 6. 2010. Více informací naleznete na www.natruc.eu.



Zdroj: Madree promotion, s.r.o.


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.4747 s