Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Netradiční počteníčko? Lechtivé, okořeněné peprným humorem

17.06.2010   Michaela Wilhelmová   Literatura   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Netradiční počteníčko? Lechtivé, okořeněné peprným humoremPřinášíme vám tipy na erotické počteníčko nejen pod peřinu. Na Jiráskovské velespisy i děj jak od Dumase sice můžete zapomenout, ale humor či pár pikantních návodů chybět nebudou...

Odhalte tajemnou minulost ctihodné dámy! Svůj osud líčí Evženie Franku alias Dženy Samara až do svého stáří, jež prožívá jako vážená dáma. Evženie pochází z chudé rodiny z malého ostrůvku na jihu Řecka. Mládí strávila v atypickém prostředí athénské čtvrti Pireas v nevěstincích, hernách a nočních klubech. Díky jejímu deníku nahlédneme do tajů "nejstaršího" řemesla, jehož pravidla se po staletí téměř nezměnila. Nechte se unést silným příběhem ženy, jejíž minulost může být kdykoliv odhalena.

DENÍK CTIHODNÉ PROSTITUTKY - Vydává nakladatelství Fragment, 328 stran, přímo u Fragmentu (www.fragment.cz) seženete nyní s 12% slevou za 263 korun. 

Co na to Rozhledna? Příběh se v Řecku skutečně stal bestsellerem. Bohužel, trpí stejným neduhem jako Xtá pokračování zaručených trháků. Začíná skvěle, ale propadá se v plytký háv romatické telenovely či dívčího románku. Muži ať tuto publikaci neotvírají vůbec, ženy milující díla klasiků taktéž ne. Ale toužíte-li po nenáročné četbě místy sklouzávající k červené knihovně, Deník prostitutky vám učaruje. 

Přečtěte si na Rozhledně recenzi: http://www.webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=8933


Druhým naším tipem je hned čtveřice knih od známého autora-kreslíře Martina Baxendalea, o kterém jste si na Rozhledně mohli přečíst například zde, v novomanželském manuálu -  http://www.webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=9009  či zde, v příručce, kterak jako mimino zničit své rodiče http://www.webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=9010

MUŽ + ŽENA - návod k přežití vám ukáže, že váš partnerský vztah není zas taková idylka. Myslíte, že vám vydrží do konce života? Nyní máte možnost ho vylepšit! Pomůže vám humorný průvodce Martina Baxendala. Autor v něm čerpá ze svých letitých zkušeností a předkládá vám vpravdě nedocenitelné rady, které vás jistě pobaví a inspirují.  

Dále tu máme hned dvě vulgární knížečky - Váš pinďour, která vás naučí, co a jak mají všichni majitelé tohoto podivuhodného zařízení dělat a dále ještě sprostší Děsně sprostá knížka o pinďourech, kde je již úd a jeho přítelkyně Clarisa Klitorisová v hlavní roli. 

A do čtvrtice všeho dobrého, praktický manuál Jak neusnout při sexu. Vyhnete se s ním dost ošemetným chvilkám... 

Publikace vydává nakladatelství Fragment, cena se pohybuje kolem 70 korun, stran mívají publikace přibližně 30.

Co na to Rozhledna? Když se na chvíli osvobodíte od toho, že psát umí jen Eco či Proust, zjistíte, že Baxendale má podivuhodný postřeh, stylizační nadání a smysl pro humor (a všechny by nás samozřejmě zajímalo, jaká je jeho manželka doopravdy a jak se na knížky dívá). &Skoda jen, že s úspěchem prvních pár kusů, které neváháme doporučit i jako originální dárek k narozeninám, výročí či křtinám, začal kreslit a vymýšlet další díly už zřejmě čistě komerčně. Vtip se tak strává spíše trapností a sprostota je zbytečná. A tak, přestože by obě knihy měly být stejné, Váš pinďour ještě onu jemnou hranici vkusu nepřekračuje, Muž a žena nás dokáže pobavit a sami se v ní najdete, kdežto Děsně sprostá knížka vy víte o čem už nestojí ani za oněch 70 Kč. 


Chcete být skvělí svůdci? Toužíte po tom, aby váš intimní život byl nevšední a plný nových vzruchů? Držíte v rukou správnou knihu! Lip Service vám přinese vše, co potřebujete vědět o skvělém orálním sexu a svádění, kterému váš partner neodolá…
Don a Debra Macleodovi jsou experti na manželský sex. Chcete mít zábavný a obohacující intimní život bez nudy a stereotypu? Autoři vám napoví, jak nejúčinněji používat jeden z nejdůležitějších sexuálních nástrojů – ústa! Po přečtení knihy budete mít chuť využívat netradiční techniky a nápadité metody, znovu objevíte tajemství dobrého sexu, na který jste ve víru každodenních úkolů pozapomněli…
- slovní svádění (nemravná slůvka)
- umění „líbání celého těla“
- nezapomenutelný orální sex

ORÁLNÍ POTĚ&SENÍ - Vydalo nakladatelství XYZ (www.xyz-knihy.cz), 400 stran, doporučená cena 299 korun, v e-shopech 269 korun. 

Co na to Rozhledna? Ptáte se, jak se dá napsat 400 stran o orálním sexu? Divíme se i my, ale skutečně dá. Samozřejmě s návdavkem dalších informací navrch. Pokud se cítíte v posteli nejistí, máte pocit, že děláte něco špatně, nebo naopak, zdá se vám, že partnerka (anebo i partner, ale co si budeme namlouvat, tyto knížky čtou hlavně ženy) mají co zlepšovat, publikaci si pořiďte. Třeba vám pomůže k další probdělé noci!

Večerní osvěžení do manželské postele. Klasické i méně známé pohádky v erotické úpravě. Tuto knížku není nutné skrývat před dětmi. Rozhodně by se jim však měla dostat do rukou až poté, co projdou rozkošnou érou pohádek klasických, neboť bez ní by byly o něco důležitého ochuzeny jak v životě, tak při čtení této knížky.

POHÁDKY PONĚKUD HAMBATÉ - Vydalo nakladatelství XYZ, 256 stran, doporučená cena 199, v e-shopech 179 korun.

Co na to Rozhledna? Tradiční pohádky v košilatě vtipném podání vám večer mohou pomoci v odpočinkové relaxaci a třeba dojde i na něco víc!

 
     Obrázky: Fragment a XYZ


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0267 s