Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Sex po drátě, aneb pojďme si pořádně zahekat

09.03.2004   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Sex po drátě, aneb pojďme si pořádně zahekatPokud nahlédnete do místností na chatech typu Hledám milenku, či Nevěra, získáte ale dojem, že většina českého národa si libuje pouze ve virtuálních hrátkách a maximálně se rozšoupne do telefonu, kdy špitáním a sténáním vyvolává na druhém konci drátu zřejmě pocity rozkoše?



Přiznám se, že dosud jsem se naivně domnívala, že provozovat sexuální praktiky lze jaksi pouze fyzicky, leč internet nabídl úžasnou variantu a to sex po drátě. Proč ne, řekla jsem si, každému, co jeho jest a co mu vyhovuje.

Pokud nahlédnete do místností na chatech typu Hledám milenku, či Nevěra, získáte ale dojem, že většina českého národa si libuje pouze ve virtuálních hrátkách a maximálně se rozšoupne do telefonu, kdy špitáním a sténáním vyvolává na druhém konci drátu zřejmě pocity rozkoše?

Nejsem dvanáctiletá dívka a v životě jsem ledacos poznala, ale nějak mi zůstalo utajeno a navždy asi zůstane, jak se vlastně ten sex na internetu provozuje. Běda ale, chtěli byste se zeptat těch, což se v podobných věcech vyžívají, odpoví vám, že normálně a případně nabídnou praktickou lekci. Na nesmělé konstatování, že jste jaksi normální a dáváte přednost realitě, rázem jste pro ně konzervativní jedinec a chudák, který netuší, o co přichází. Přesto určitě těch, jenž se denně připravují o nevídané prožitky u klávesnice, bude většina.

Tyto novodobé sexuální výstřelky ale v praktickém člověku musí notně vyvolat řadu dalších otázek. Prostě nelze bušit písmenka a přitom zažívat nevídané extáze.

Navíc vstoupíte-li do oněch „sexuálních“ místností, zjistíte záhy, že většina mužů vykřikuje lákavé nabídky typu – orál a anál a přitom čekáte, až se objeví nějaký vynalézavec a vizionář se slovy – té, která mi poskytne nosní dírky, koupím kredit na telefon. Alespoň by to bylo něco nového. Panna nepolíbená, která se nechá zlákat názvy těchto chatovacích komor, bude asi příjemně překvapená, protože podle pravidelně sdělovaných tužeb přítomných mužů, bude její panenská blána zachována až do smrti. Muži chtějí přeci orál, že?

Bohužel muž „orál a anál“ neoplývá obvykle smyslem pro humor a tak když na jeho „svůdnou“ výzvu zareagujete, že jestli potřebuje zubní pastu pro orální hygienu, ať si zajde do drogerie, počastuje vás velmi vulgárními výrazy. I k erotice ale přeci patří trochu humoru a především pak k té internetové. Vždyť taková erotika je více než absurdní. K tomu mě ještě zaráží fakt, že muži se na internetu celkem neostýchají sdělovat veřejně patřičný rozměr onoho orgánu. A kupodivu dobrá zpráva pro nás – podle toho, co udávají, máme republiku plnou nadsamců. Přesto asi kdyby došlo na tzv. „lámání chleba“, bezesporu by platil můj dovětek – ale nad deset centimetrů nejdu! Pohádka o malém kašpárkovi a velkém divadle je slabá útěcha pro virtuální samečky. Co jiného by jim odborníci sexuologové měli také namlouvat. Díky té všudypřítomné úžasnosti mužů na chatu, kdy se ptám, kam se vytratili ti méně atraktivní a neschopní, mohou ženy směle o sobě na chatu tvrdit, že pracují v modelingu. Centimetr sem, centimetr tam a 90-60-90 má každá. Vytvoříme tím svět k obrazu mužů, všichni si budeme na něco hrát. Klíčem k internetové erotice bude asi právě hra. Hra na něco, co by ti lidé chtěli a ve skutečnosti možná nemohou mít.

Každopádně je ale určitě lepší, když se muži vybíjí po drátech, nemají-li sexuální partnerku, než aby znásilňovali ženy v parku.



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Matt69 - 9.3.2004 - 2:15

Hm, Martino, a o čem....
tento sloupek vlastně pojednává, resp. o co Ti jde? Jako muž s typicky lineárním myšlením se jaksi nemůžu dobrat toho, co chceš tímto článkem světu sdělit nebo řešit, resp. co chceš změnit/nezměnit atd.:-)

Má jít jen o jakýsi povzdech? Ale povzdech nad čím konkrétně? Já tovzdávám a jdu spát...:-)



Od: Zdeněk Pilný - 9.3.2004 - 9:51

Mám pocit, že autorka v tomto případě nemá na mysli jen "sexuální" místnosti. Jde obecně o to, že téměř vše co můžete na chatech zažít je s velkou pravděpodobností "zneužití" nebo chcete-li "využití" anonymity, kterou chaty a internet obecně poskytují. Stačí zkusit místnosti typu "zábava" nebo "pokec" a zjistíte velmi rychle, že v reálu jsou takové dialogy, až na vzácné výjimky, prostě nemožné. Mnoho lidí si chatováním kompenzuje nedostatek komunikace z důvodu chabého vlastního sebevědomí nebo jakéhosi mindráku. Nechci v žádném případě jakkoliv moralizovat, tím méně někomu radit jak a kde se má bavit, ale vím o lepší zábavě a o lepším naplnění volného času.


Od: Martina - 9.3.2004 - 11:56

Myslím si, že autorka má úplnou pravdu. Já sama jsem si prozkoušela několik místností, i když většinou to nedýchaly erotickým podtextem. Udivila mě ale jiná věc. Jak je jednoduché namluvit opačnému pohlaví, že jsem ta, kterou vidí ve svých snech. Ano, přiznávám, vedla jsem pány za nos a dala jsem si i několik schůzek, na žádnou jsem samozřejmě nepřišla, protože pochybuji, že pánové, kteří se se mnou dokázali seznámit po pár větách a ihned poznali, že jsem ta pravá, dorazili taktéž na místo srazu. Zaráží mě a to znovu zdůrazňuji, jak snadno se nechal daný člověk ošálit větou, jsem krásná, nezadaná blondýnka, ideální míry, modelka. Nebylo toode mě správné, ale jak píše Martina, byla to hra!


Od: Matt69 - 9.3.2004 - 13:09

Podívejte se, jistě existují i lidé, kteří se touto formou vskutku chtějí seznámit. I kdyby jim to vyšlo je jednou z padesáti pokusů, pořád je to lepší, než kdyby seděli doma na zadku a stěžovali si na svůj osud...


Od: Markéta - 12.3.2004 - 21:55

Když se díváš do místností "hledám milenku" nebo "nevěra", tak se není čemu divit :-)


Od: Standa - 14.3.2004 - 0:16

Nechci se milovat v Chebu
Bydlím tady , ale "láska"se nabízí tak daleko. Jsou tady takové možnosti ? S


Od: Zantovsky - 15.3.2004 - 9:39

Navrhuji
zrušit sex a vůbec jej neřešit; nestojí to za to (o;
Je na světě plno jiných věcí; já se např, již od snídaně těším na oběd (o;
Sex je zhouba lidstva, pryč s ním, než bude pozdě!


Od: Sim - 25.3.2004 - 22:45

A co ženy? Jaké jsou ženy na chatu?
Pokud budu v místnosti nvěry, či milenka. Tak mi asi zrovna něco chybí. Koupila jsem lahváče, uvařila manželovi teplou večeři, dětem jsem podepsala úkoly... Z muže nic kloudného nevypadlo, lehl si na kanapae - pardon "sófá" a usnul. A já si připadám zneuznale. Šéf mě štve, dává mi nehoráznou práci a jedná se mnou jako kdybych neměla všech pět pohromadě. Na novou sukni nemám a uteklo mi oko na punčoše. Ach jo.... Taky virtuální realita?
Nevím, asi tomu něco schází...Tak jaké jsou ženy na chatu v místnosti : Nevěra. Šťastné, emancipované, spokojené, mají muže svých snů? Asi ne.
A muži? Dokáži si představit to samé v obrácené verzi. Přišel jsem domu, žena semnou nemluvila, děti křičeli. Dostal jsem večeři a má drahá se tváří jako kyselí citron, říkala něco o šéfovi jak jí nechápe a nemá na novou sukni. Zase peníze!!! A to nedělám nic jiného než na ně dřu, ani na pivo nemůžu abych moc neutratil, Až si nandá natáčky a půjde si lehnout. Tak si pustím chat a nějaká má vysněná se na mě usměje. A takovej orál, ajajaj to už si ani nepamatuji...

Ale jak autorka psala každému co jeho jest a co mu vyhovuje. Pokud tam nechci být tak tam nejsem, pokud tam jsem tak vím proč.Hezký večer.


Od: Sim - 25.3.2004 - 22:52

ještě k mému předchozímu komentáři jedna vsuvka:
Děti na nevěru nechodí, ale to by jste nevěřili kolik adolescentů v pátek po 20.hod je ve své místnosti 12-15 let a to je paráda, to jsou živé rozhovory. př. kdo pokeccccccaaaaaaaaaaaa?


Od: hanka - 25.3.2004 - 23:17

sex po drátě???
chápu , že se lidi seznamují na netu, ale nechápu proč většina!! chlapů začíná větou:máš ráda orál , anál, polykáš???? myslím si ,, že sex je moc krásný, ale není jenom o tom!!! nebo se snad mýlím???
a dám vám jednu radu , když budete někoho k něčemu moc nutit nebude to dělat natruc a ne, že nechce, sex chce každá žena, ale nesmí chlap myslet jen na sebe!! děláte svým manželkám to co tady všichni píšete na chatu ??


Od: anonym - 26.3.2004 - 1:12

Snad nehledáš na nevážných verbálních projevech zúčastněných něco vážného?Jde přece o určitý druh humoru.Házíš do rybníka minci pro štěstí a čekáš,že se Ti mnohonásobně zúročí? Ano nebo ne? To je oč tu běží.Jdu do neznáma tak bych čekal všechno co ještě neznám.Hledat v poli Nevěra,Sex po netu apod. něco pevného a stabilního je asi iluzorní.Podle pravidla -dotkni se neznáměho (pro pocit odvahy) a uteč, je-li Ti život milý.Omlouvám se,jestli jsem hodně vedle,ale jde asi přece jen o anonymní vybití energie verbální formou,(asi jako si třeba pořádně ulevit nadávkou,provokováním k čemukoliv apod.)Představa,že kdybych to dotáhla do konce,tak to by bylo!? Mám nějaký čas myslet na průběh komunikace na netu a možnost předtavy jak by co dopadlo kdyby.Ale vyznání nebo úvaha o smyslu všeho je jako nutit všechny novináře mluvit spisovně.Možná,že někdo touží vyjádřit nevědomky touhu ovládat druhého.Nechme se navzájem dělat všechno,co zákon nezakazuje a možná zkusme být toleratnější ke všem okolo.Jsou to přeci jen psaná slova a nechci-li,nemusím se toho účastnit.Svět venku je ale tak stejně a každodenně všední,že?SEO


Od: cakyy - 26.3.2004 - 2:13

.......rozměry
Asi o tom hodně víš ,nebo se aspon tak tváříš . Nemyslím si ,že by většina mužů měla zapotřebí neprávem se chvástat nadprůměrnými rozměry , jak to v článku popisuješ Ty . Jinak docela pěkný , dal jsem za 2 ,kvůli těm rozměrům a kvůli jisté neobjektivnosti ,připadá mi to trošku zaujaté,že ?


Od: Bára - 3.4.2004 - 20:51

Vůbec bych se nezabývala tím, jací lidé provozují sex po internetu. Pro mě je internet zábava, doplněk. Pokud je to pro jiné centrum života, prosím. Sex ať si každý provozuje, jak chce. Může mít žena, která o sobě má aspoň trochu kladné mínění, vůbec zájem vědět, co je tohle za chlapy? To je asi nejzbytečnější článek, jaký jsem kdy četla...


Od: Bára - 3.4.2004 - 20:58

Ještě vyjádřím svoje potěšení z toho, že slovo normální se v článku vyskytuje snad jen jednou. To je hodně ošidné slovíčko a moc dobře se za něj chytá...


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0245 s