Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Hurá do školy! ... Ale co jim dáte na sebe?

24.08.2010   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Hurá do školy! ... Ale co jim dáte na sebe?Prádniny končí a nejedna maminka straostlivě stáčí oči k šatníku potomků. Co jim dát na sebe? Musí to být pohodlné, ne moc drahé a zároveň takové, aby se jim ostatní děti nesmály. Favorizované kousky s námi můžete hledat v kolekci dětského odění Back to school.

Zpátky do školy! Že je ještě brzy? Pro malé školáky určitě, ale starostlivé maminky moc dobře ví, jak rychle léto uteče a než se nadějí, bude tady 1. září a s ním nový školní rok. A právě pro ně je tady kolekce anglické módní značky F&F „Back to school“, která nabízí široký sortiment pro malé školáky i pro ty, kteří se na školní povinnosti teprve chystají.

 

Můžete volit hned z několika druhů oblékání dětí - ležérní, kde je pohodlnost v první řadě i více livestylový směr, ve kterém dítě i dospívající ratolest získává šarm, přestože je oděv vhodný i na běhání po hřišti. 


 

Kolekce Back to school přináší oblečení vhodné jak pro děti předškolního věku, tak pro školáky i školačky, které již mají na módu určité nároky. Skýtá prostor pro nejrůznější módní kombinace, více či méně odvážné, sportovní i ležérní, včetně vhodné obuvi a trendy doplňků. Každý chceme vypadat dobře a zároveň se i dobře cítit, bez ohledu na to, jestli sedíme v kanceláři, ve školní lavici nebo běháme s kamarády po hřišti. Nečekejte proto na konec prázdnin a vypravte se včas na nákupy, uvidíte, že vás mile překvapí nejen široký sortiment a vysoká kvalita, ale i příznivé ceny!


Malým dětem je ještě poměrně jedno, co jim navlékáte přes hlavu.  U starších může vnucování "nemoderního" či nevyhovujícího oblečení způsobit jak posměch ve škole, tak rodinné hádky div ne do krve.

Pamatujte na praktičnost. Ušpinění dětského oblečení vám udělá během praní nejednu čáru přes rozpočet, pokud se bude muset všechno dle informační cedulky prát v ruce.

 

Chlapecké tričko 140 Kč, 5-11 let, chlapecké kalhoty 250 Kč,  5-11 let, chlapecká košile s kapucí 250 Kč,
5-11 let, chlapecké tričko 100 Kč, 5-11 let, chlapecké jeans 440 Kč, 5-11 let



 

Kolekce dbá i na potřeby dětí a matek. Nač složité oblečení, když malé děti v neustálé radosti z pohybu stále padají, či si alespoň sedají při hře na zem - a to jak ve školce, tak doma nebo klidně na trávníku? 

 

F&F Teen chlapecká košile s kapucí 290 Kč, 10-15 let, F&F Teen chlapecké tričko 160 Kč, 10-15 let

 

Zejména u adolescentů nezapomeňte nákup konzultovat - většina rodičů si stylem svých potomků není jistá. Nesnažte se za každou cenu vnutit svůj vkus v době, kdy si snaží vaše dítě vybudovat vlastné osobnost. Vaše výběrová funkce má být spíše korigování oděvů na rozumnou míru - jak do velikosti, tak adekvátnosti prostředí a obecného vkusu. 

 

Chlapecké tričko s dlouhým rukávem 115 Kč, 1-6 let, chlapecké jeans 340 Kč, 1-6 let


 

Dívčí bunda 630 Kč, 5-10 let, dívčí tričko 190 Kč, 5-11 let, dívčí jeans 240 Kč, 5-10 let. Podobná verze pro chlapce: Chlapecká bunda s kapucí 740 Kč, 5-10 let, chlapecké jeans 220 Kč, 5-10 let;

 Zdroj: ConPro - F&F Teens



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0341 s