Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Kdo vyhraje SuperStar?

11.04.2004   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Kdo vyhraje SuperStar?Občas v tisku proběhnou spekulace na téma, kdo se stane vítězem soutěže o českou SuperStar. Většinou v těchto případech padá jméno Samera Issy, nebo Martiny Balogové, jakoby ostatní soutěžící snad ani neexistovali. Navíc mi to vůči ostatním uchazečům o post nejvyšší nepřipadá zrovna fér, protože stále ještě mají šanci všichni a proto jakákoliv stanoviska sdělovaná v tisku jen ovlivňují docela zbytečně veřejné mínění. Protože pokud zde má jít o hlasy diváků, tak by snad měli zůstat ušetřeni od soudů druhých.

Bohužel jsme velmi lehce zmanipulovatelní a proto se setkávám v diskusích, že mnoho diváků SuperStar se bojí pomalu přiznat, že nehlasovali a nebudou hlasovat pro Samera, protože je zaujal někdo jiný. Pokud se k tomu přiznají, ve vteřině je ostatní debatující převálcují slovy – nejlepší je stejně Samer.

Měli jsme tu Lunetic, měli jsme různé jiné hvězdy, co zazářily a vyhasly. Teď budu trochu spekulovat, ale mám obavu, aby tvárnost Samera a Balogové nemířila právě do těchto vod. Myslím si totiž, že SuperStar by měla mít hlavně jasno v tom, co chce přesně dělat, co chce zpívat. Já osobně bych kopii repertoáru madam Dion v českém kabátě si zrovna nepřála. A mám dojem, že těch Aquiller a Dionových už bylo docela dost. Samer i Balogová fantasticky zpívají, ale pro posluchače je důležitý hlavně repertoár. I krásný hlas může fanoušky otrávit díky hloupé písničce.

Na Samera se bohužel lepí pubescentní fanynky, které se nechají doslova opít rohlíkem. Včera jsem zažila diskusi na internetu, kde figuroval mladík s nickem Samer Issa, vybavený identickými osobními údaji jako originál a slušnou fotogalerií, přičemž během deseti minut stihl omráčit přítomné dívčiny, které si i po jeho odchodu myslely, že mluvily se skutečným Samerem. Snažila jsem se jim vysvětlit, že snad Samer není padlý na hlavu, protože by měl během pěti minut totálně zaspamovaný e-mail a že i kdyby šel na nějakou diskusi, či chat, určitě by si pro vlastní klid zvolil nějakou přezdívku. Přesto mi nevěřily. Potom jsem nad tím přemýšlela a napadlo mě, jak lehce mohou být zneužitelné i hlasy těchto dívek, vždyť i ten internetový Samer se s nimi loučil, aby mu poslaly ve finále esemesku.

Ovšem manipulaci lze provádět i mnohem komerčnějším způsobem. Autoři iniciativy „Naše Zuzka“ nabízí za hlas v „Druhé šanci“ Zuzaně Zaharowské, ano té červenovlasé zajímavé slečně, šest kreditů, za ně pak mohou získat třeba hry a melodie do svého mobilu z nabídky jistého serveru, který autoři iniciativy provozují.

A tak mě napadá, že nejvíc z celé hry o českou SuperStar vytěží operátoři mobilních sítí a proto by od nich bylo neskonale hezké, kdyby se alespoň na čas objevila zase na stránkách T-mobilu a Eurotelu volná sms brána bez omezení, vždyť se během celé SuperStar napakují dost, tak by ji mohli zase chvíli dotovat. Co vy na to?






Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Sára - 11.4.2004 - 11:01

:)
Máte pravduuuuuuuu... :))


Od: anonym - 11.4.2004 - 11:09

já si taky myslím že Sámer není tak nejlepší ze všech.Zpívá sice dobře ale někteří jedinci ze superstar jsouu lepší.


Od: anonym - 11.4.2004 - 11:32

mě se líbí všichni finalisté v TOP10 ale dala bych tam ještě Madalenu a Martinu Bitt.


Od: Lucie - 11.4.2004 - 18:38

Je to bezpředmětné
Je to hezké, trochu se nad tím vším z nějakého logického hlediska zamyslet. Ovšem v tomto světě panuje úplně jiné měřítko. Celé je to skutečně pouze o penězích, sám autor projektu (bývalý manager Spice Girls)jistě celou věc nedělal proto, aby apriori pomohl někomu ke slávě. Je to pěkná iluze o tom, jak lidé vybírají hvězdu. Dívka to určitě nebude, nevěřím, že by realizační tým Lucie Bílé (Osvaldová, Soukup)Lucce naservírovali schopnou konkurenci. V této branži je to úplně o něčem jiném. A k té iluzi - klobouk dolů před tím, jak rychle se výsledky hlasování při klekajících sítích zpracovávají - tomu se prostě věřit nedá. Ale když někdo ví, jak na to, aby ty prachy z lidí dostal - budiž mu to přáno.


Od: Lenka - 13.4.2004 - 17:05

???
Co tohle ma byt za clanek? Pripada mi to jako na novinare dost neohrabana snaha, jak ovlivnit divaky, aby hlasovali pro Petra Polacka (i kdyz, nebo pravave proto, ze jeho jmeno nezaznelo). I ja mu fandim, ale tohle fakt na me moc, nevim co on sam by tomu rekl. Vzdyt mezi radky je to jasne citelny...


Od: Elisa - 13.4.2004 - 18:17

hele, máš asi fakt pravdu.Je to všechno na hovno. Jestli vyhraje Sámer, tak nevim. Je divnej


Od: anonym - 13.4.2004 - 18:19

Madalena byla super a ten hnusák co zpívá jak kretén postoupit neměl...Madalena byla mnohem lepší


Od: Eliška - 16.4.2004 - 5:45

Balogová sice krásně zpívá,ale nějak u ní dost podstatně postrádám to charizma,které u některých neustále vyžadovala porota.Spíš mi připadá,že byla vybrána z jiného důvodu,že se porota obávala určitého nařčení.Navíc mi není ani trošku sympatická a jako superstar mi vzhledem přijde trošku přestárlá.Superstar má být mladá,svěží plná života a ne usedlá mladá paní-což je její případ,vidím ji spíš zpívat v těch hospodách,jak se přiznala,že vystupuje.No,můj typ a ani mého bližšího okolí to rozhodně není.


Od: Olina - 8.5.2004 - 19:48

SÁMER-PRYČ
nejnesympatičnější kluk co jsem vidělaz něho tak čiší arogantnost a povýšenost až se mi z něho zvedá žaludek.


Od: anonym - 18.1.2006 - 23:54

hi g


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0281 s