Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Nejlepší z nejlepších slavili společné setkání

21.06.2012   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Nejlepší z nejlepších slavili společné setkáníMagazín Best of opět uspořádal příjemné profesní setkání, na kterém nechyběla řada významných osobností, se kterými mohou čtenáři najít rozhovor přímo na stránkách magazínu. Celý večer byl protkán pestrými momenty, kdy si každý vybral dle své libosti.

V podvečer se k restauraci Zlatý had v Praze 5 shlukovalo stále více osobností, kteří přišli oslavit další setkání magazínu Best of (www.ibestof.cz). Všechny osobnosti pozvala šéfredaktorka a produkční projektu Michaela Lejsková. A celý večer se odehrával v duchu právě tohoto projektu. Pestrý, ojedinělý a originální. Zatímco v jedné části restaurace jste mohli obdivovat technologie nanovláken a popovídat si s odborníky Technické univerzity v Liberci, v části další svůj sochařský um předvedl Tomáš Hencl. Příjemnou atmosféru osvěžila i hudební vystoupení a to napříč žánry. Pop si zde střihl Jan Bendig, soulem pohladila Gabriela Kočí, trochu jazzu vnesla Vendula &Smoldasová, rockem všechny rozparádil Zdeněk Podhůrský a celá restaurace zmlkla, když se do opery pustil hluboký hlas Filipa Bandžaka, který svůj výstup doprovodil i teatrálními kousky. Mezi hosty navíc korzoval i známý karikaturista a rekordman Lubomír Vaněk, který v mžiku namaloval účastníkům portrét, že si toho leckdy všimli, až když jim podával své dílo.



Tereza Kostková se svým portrétem


O zábavu se postarala i část programu, která byla věnována tombole. Mezi cenami jako byly například sladkosti od firmy Marlenka nebo poukaz na oblek značky BANDI VAMOS, bylo například i CD kapely Zdeňka Podhůrského. To získal věhlasný fotograf Jadran &Setlík a moderátor tomboly Podhůrský hbitě reagoval: „Já ti dám své CD a ty mě svoji fotografii,“ reagoval s úsměvem. Přítomní hosté si také mohli prohlédnout vystavené snímky Jadrana &Setlíka, který spolupracuje s magazínem Best of vedle dalších zvučných jmen jako je Robert Vano. Celá akce navíc podpořila i dobrou věc a sice boj s rakovinou, na který se zaměřuje nadace Dobrý anděl. Během večera došlo, ale i k oslavě. Moderátorka Tereza Kostková totiž zde oslavila své 36. narozeniny.Když přijala nabídku na moderování akce, netušila, jaké příjemné překvapení ji čeká. "Je nás v rodině tolik, kteří máme narozeniny právě ve znamení Blíženců, že bychom v červnu nedělali nic jiného, než  slavili", vysvětlila. "Samozřejmě, že jsem si uvědomovala, že beru moderování právě v tento den, ale, jak jsem řekla; narozeniny pro mne nejsou ničím výjimečným..." O to víc byla Tereza překvapena, když najednou zaslechla "narozeninovou píseň" v podání hostů profesního setkání a personálu Zlatého Hadu, kde se akce konala. V zápětí se objevila pořadatelka setkání Michaela Lejsková s velmi honosně vypadajícím dortem Marlenka.



Tereza Kostková s Michaelou Lejskovou


O magazínu Best of:
Na stránkách www.ibestof.cz najdete zajímavý projekt, který se zaměřuje na známé osobnosti. Velmi známé i méně populární, ale vždy něčím zajímavé. I u takové persony, u které si myslíte, že víte vše, vás rozhovor vždy něčím překvapí. Celý text provází i série snímků od známých a uznávaných fotografů, čímž interview dostává příjemnou atmosféru.


Tereze přál Jan Přeučil...


... Jadran &Setlík...


 
... i Zdeněk Podhůrský.



Moderátorku na akci doprovodil její syn Toníček

Zdroje a foto: www.kloboukfilm.cz
www.ibestof.cz


 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Michaela Lejsková - 21.6.2012 - 12:25

poděkování
Děkuji redakci Rozhledny za tak krásnou reportáž a osobní účast na 2. profesním setkání magazínu Best of. Dělá mi radost tak milá spolupráce a budeme se s vámi těšit zase příště, při obdobně slavnostní události! S úctou a velkým díkem, Michaela Lejsková


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0406 s