Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Krteček modernizuje. Chce být blíž dnešním dětem

06.10.2012   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Krteček modernizuje. Chce být blíž dnešním dětem„Chceme Krtka přenést do moderního prostředí, aby měl co říct i dnešním dětem. Krtek je laskavý, milý, takové hrdiny děti potřebují v každé době, i beze slov je srozumitelný, což je další velká výhoda. Vzpomínám si, že dědeček často zmiňoval, jak rád by Krtka představil ve Spojených státech a my teď chceme jeho sen realizovat," říká vnučka Zdeňka Milera

Naší dlouhodobou snahou je také dát jednotnou kvalitu a úroveň merchandisingovým produktům s Krtkem,“ říká Karolína Milerová. Příští rok by se v Praze měl otevřít kamenný obchod – „Krtek Store“, v plánu je vytvoření konceptu Krtkových restaurací, které by sloužily i jako prostor pro zábavu dětí a odpočinek rodičů. V dohledné době přibudou herní a vzdělávací aplikace pro děti na iPad a iPhone, kvalitní obsahem i grafikou. Ve stádiu úvah je nová série animovaných dílů s Krtečkem a řada dalších záměrů.

Vnést nové impulsy do aktivit souvisejících s legendárním Krtečkem, celosvětově rozvíjet a komplexně budovat značku Krtek / Little Mole je ambicí společnosti Little Mole a. s., kterou založila a řídí Karolína Milerová, vnučka Zdeňka Milera, proslulého výtvarníka a autora Krtka. Hlavním cílem společnosti je postavičku známou především v Evropě a v Asii zpřístupnit dětem v dalších zemích a dál tak šířit odkaz Zdeňka Milera.


Společnost Little Mole a.s. je hlavním partnerem Nadace Zdeňka Milera, kterou Karolína Milerová založila v roce 2011, spolu se svým dědečkem. „Dědeček zasvětil svůj život práci pro děti, chtěl jim dělat radost nejen svými obrázky. Nadace založená na jeho počest plně podporuje jeho myšlenky a názory. Rádi bychom v dětech probudili spontánnost v tvůrčí tvorbě a zároveň jim přinášeli zážitky a momenty, na které budou vzpomínat. Naše projekty se zaměřují jak na děti z nefungujících rodin, tak na pomoc sociálně slabším a zdravotně handicapovaným dětem,“ vysvětluje Karolína Milerová. Ze všech aktivit společnosti Little Mole a.s. půjde 1 % na účet Nadace Zdeňka Milera. Na konto nadace půjde také výtěžek dobročinné aukce unikátní zlaté mince, která se koná 28. listopadu v hotelu Kempinsky v centru Prahy.
 
Karolína Milerová
 
Karolína Milerová se narodila před 23 lety v Praze do rodiny známého výtvarníka Zdeňka Milera. Jeho osobnost ji provázela celé dětství a výrazně ovlivnila její další směřování, orientované především na uměleckou a charitativní oblast. V mládí se věnovala modelingu a DJingu, absolvovala Anglo-americkou vysokou školu. V současné době se zabývá budováním značky Little Mole, která spravuje práva k legendární postavičce Krtečka, charitativními projekty spojenými s Nadací Zdeňka Milera a rozvíjí vlastní módní koncept. (V roce 2011 založila společně se svým dědečkem Nadaci Zdeňka Milera, která rozvíjí jeho odkaz.)
 

 
www.zdenekmilerfoundation.org
 


Zdroj: 2media




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0759 s