Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Krásná Kristína bloumá po Česku

09.11.2012   redakce   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Krásná Kristína bloumá po ČeskuPůvabná slovenská zpěvačka Kristína, která si početnou základnu fanoušků v Čechách i na Slovensku získala megahity Horehronie, Pri oltári nebo V sieti ťa mám, vyjela na turné po českých a moravských městech.

Kristína Horehronie Tour 2012 začalo 25. října v Ostravě a vyvrcholí závěrečným vánočním koncertem 21. prosince v Třinci. Během necelých dvou měsíců se tato výtečná zpěvačka s výrazným, osobitým hlasem a projevem představí například i v Českých Budějovicích, Plzni, Brně a samozřejmě v Praze!

Kristína v novém koncertním programu v doprovodu kapely zazpívá nejen všechny své dosavadní hity, ale i žhavé novinky z aktuální desky Na slnečnej strane sveta, včetně singlu Jabľčko, který s úspěchem rotuje českými a slovenskými rádii. Všechny koncerty začínají ve 20 hodin.  

Uprostřed vrcholících příprav na podzimní turné Kristína začátkem tohoto týdne stihla představit videoklip ke své singlové novince Viem, lebo viem z alba Na slnečnej strane sveta. Autory atraktivní obrazové podoby letního reggae hitu jsou Tomáš Kasala a Michal Navrátil. “Jsou to talentovaní tvůrci, jejichž práce mě velmi oslovila. Spolupracovali s Celeste Buckingham, Monikou Bagárovou nebo Benem Cristovalem,“ dodává Kristína.

Klip si můžete přehrát zde:
https://www.youtube.com/watch?v=shbtTSeEOqA
 

Kompletní seznam koncertních zastávek Kristína Horehronie Tour 2012: 
9. 11 .,  20:00 hod. - Praha, klub Lávka
10. 11., 20:00 hod. - Plzeň, klub club21
16. 11., 20:00 hod. - České Budějovice, klub KC Art
22. 11., 20:00 hod. - Ústí nad Labem, Dům kultury
23. 11., 20:00 hod. - Slušovice
21. 12., 20:00 hod. - Třinec, vánoční koncert v KD TRISIA

Kristína Peláková sa narodila 20. srpna 1987 ve Svidníku na Východním Slovensku. V roce 2006 úspěšně ukončila studium hudebně-dramatického oboru košické konzervatoře. Ve stejném roce začala spolupracovat s renomovaným hudebním producentem a autorem Martinem Kavuličem. Její první hudební úspěchy jsou spojeny s vydáním prvního singlu Som tvoja v roce 2007. Do širšího povědomí se na Slovensku dostala v roce 2008 díky singlu Vráť mi tie hviezdy ’08 a Ešte váham, který později získal nominaci v kategorii Hit roku 2009 v anketě Slávik. S názvem …Ešte Váham následně vydala debutové album, později oceněné zlatou deskou. Při práci na tomto albu začala spolupráce se známým básníkem a textařem Kamilem Peterajem.

V létě roku 2009 vydala úspěšný singl Stonka, který obsadil druhé místo na žebříčku IFPI nejhranějších slovenských písní, a zároveň s ním prorazila v českých rádiích. Koncem tohoto roku se Kristína zúčastnila soutěže Eurosong 2010 se singlem Horehronie, kterou nakonec vyhrála a reprezentovala Slovensko na celoevropské soutěži Eurovision Song Contest 2010 v norském Oslu. V létě 2010 podepsala smlouvu s vydavatelstvím Universal Music v Slovenské a České republice. Následoval nový singl V sieti ťa mám, který dominoval slovenskému éteru na prvním místě nepřetržitě 13 týdnů. Na podzim téhož roku vydala druhé album V sieti ťa mám, opět ve spolupráci s autory Martinem Kavuličem a Kamilem Peterajem. Za album převzala platinovou desku. Koncem roku 2010 získala významné ocenění Rádio Slávik a Hit roku 2010 v anketě Slávik. Další úspěšný singl Pri oltári vyšel na jaře 2011.

Při příležitosti konání Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF 2011 na Slovensku nazpívala Kristína oficiální píseň šampionátu Life is a Game.
Rostoucí úspěch v České republice přinesl Kristíně prestižní cenu hudební stanice TV Óčko – Zpěvačka roku 2011. Singlem Jabĺčko, který se do médií dostal v dubnu 2012, předznamenala vydání třetího alba Na slnečnej strane sveta v červnu 2012.
 


 

 

Kontakty

 
www.kristinamusic.sk, www.facebook.com/kristinapelakova
www.umusic.cz, www.facebook.com/UniversalMusicCzechRepublic
 
Mediální servis: 2media.cz



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.036 s