Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Pavlína Danková odmítla letět se svým přítelem na dovolenou

11.12.2012   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Pavlína Danková odmítla letět se svým přítelem na dovolenouMísto romantických chvilek, které mohla Pavlína strávit na týdenní dovolené se svým přítelem Milanem Benešem, se rozhodla do teplých krajin poslat sedmnáctiletou Nikol. Zájezd si Pavlína vyvařila ve VIP Prostřeno a hned ho věnovala pacientce Pediatrické kliniky FN v Motole.

Když se Nikol i se svou babičkou z Egypta vrátila, na letišti je čekalo opravdu hvězdné přivítání. Pavlína Danková, Gábina Partyšová a Mirek &Simůnek spěchali načerpat dojmy z první zahraniční dovolené Nikoly, ke které tak všichni svou účastí v primácké soutěži přispěli.
 
Ještě před samotným vyhlášením kuchařských výsledků se aktéři dohodli, že výhru darují. „Jsem ráda, že jsme mohli rozzářit oči jedné naší pacientce, která by se jinak k moři nedostala. Nikolu jsme vybrali i proto, že je přímo vzorný pacient a aktivně se připravuje na budoucnost. Každý měsíc k nám dojíždí s babičkou, která je sama vážně nemocná,“ uvedla vedoucí Odboru komunikace FN v Motole Pavlína Danková, která se s Nikol setkala právě při práci. Nikola je pět let po transplantaci ledviny. Ještě před transplantací byla šest měsíců léčena peritoneální dialýzou, která probíhá v domácím prostředí každou noc. K selhání ledvin vedla geneticky podmíněná vada, která se plíživě rozvíjela, a nebylo možno ji zachytit v raném dětství. Pacientka je v trvalé péči prarodičů, se kterými bydlí a kteří ji i vychovávají. „Chtěla bych paní Dankové i všem ostatním moc poděkovat, považuji to za nejlepší předčasný vánoční dárek. S babičkou bychom se jinak k moři asi nedostaly,“ uvedla nadšená Nikola.   
 
To Mirek &Simůnek už dopředu počítal s tím, že soutěž nevyhraje, jelikož se za kuchaře nepovažuje. „Nejvíce pracuji po večerech, takže se v kuchyni moc neohřeji, do pořadu jsem šel spíš kvůli zábavě. Každopádně jsem velmi rád, že na zájezd jela Nikolka, která je velmi statečná a šikovná holka. Jen doufám, že se tam nezakoukala do nějakého místního mladíka,“ smál se Mirek &Simůnek.
 
 
 
 Zdroj: Original Communications, Hana Penčáková


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0917 s