Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


První velká japonská kuchařka právě vychází

23.04.2013   redakce   Literatura   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

První velká japonská kuchařka právě vycházíNechte se inspirovat oblíbenými recepty této kuchyně. Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu suši i japonských specialit krok za krokem. Všechny recepty připravíte ze surovin, které jsou snadno dostupné i u nás.

První velká japonská kuchařka v České republice!
 
Praha 17. dubna 2013 – Všem milovníkům japonské kuchyně přináší Nakladatelství Fragment první Velkou japonskou kuchařku v České republice. Pod vedením opravdových kuchařských mistrů si nyní můžete připravit suši a další japonské speciality i u vás doma. Všechny recepty lze uvařit ze surovin dostupných v naší obchodní síti. Titul Velká japonská kuchařka vychází právě dnes!
 
  Originální japonská kuchařka je první knihou receptů na českém trhu, která vznikala výhradně ve spolupráci s japonskými kuchaři. Autoři se při sestavování soustředili nejen na samotnou přípravu pokrmů, ale připojují také rady, jaké náčiní vybrat, krok za krokem představují základy vaření v Japonsku a poukazují na to, jak správně vybírat ingredience. Čtyři japonští kuchaři, kteří pokrmy připravují, jsou skutečnými mistry svého oboru, např. část o suši je dílem sushimastera Tadayoshi Ebina, který je členem Tokio Sushi Association.
 
Postup přípravy každého receptu je nejen přesně popsán, ale také vyobrazen na fotografiích. Při výběru jednotlivých jídel byl velký důraz kladen na dostupnost surovin. Všechny pokrmy lze připravit z přísad, které jsou v prodeji v českých obchodech.
 
 
„Vážení a milí čtenáři, je nám velkým potěšením uvítat vás na stránkách první Velké japonské kuchařky v České republice. Ke spolupráci jsme přizvali špičkové japonské kuchařské mistry a na stránkách vám představíme kompletní základ japonské kuchyně včetně názorných vysvětlení postupů přípravy, aby si každý z vás mohl jídla jednoduše připravit.“
                                        Tomio Okamura a Mie Krejčíková-Okamura


Vydalo nakladatelství Fragment, 2013




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0587 s