Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Dr. House míří do Prahy!

25.04.2013   redakce   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Dr. House míří do Prahy!Přesněji jeho představitel, idol žen Hugh Laurie, kterého známe především z kultovního seriálu Dr. House, kde hraje sarkastického šviháka. A co bude Hugh v Praze dělat? Zpívat!

Hugh Laurie je mužem mnoha talentů. Úspěchy slaví coby herec, producent, režisér, spisovatel, zpěvák a klavírista... Bez obligátní hůlky, zato se skupinou skvělých hudebníků za zády, vstoupí Hugh Laurie 26. července na jeviště Kongresového centra Praha, aby na jediném koncertě v České republice zahrál a zazpíval. Hugh Laurie a Copper Bottom Band do Prahy zavítají v rámci evropského turné k novému albu Didn’t It Rain (Warner Music/Supraphon), které vychází v pondělí 13. května.

Hugh Laurie debutoval v dubnu 2011 v dvaapadesáti letech deskou Let Them Talk, která zaznamenala obrovský úspěch. Druhé album Didn’t It Rain nahrával letos v lednu ve vyhlášených Ocean Way Studios v Los Angeles. Tentokrát se rozhodl oprostit od zvuku neworleanského blues, které znělo z jeho předchozího alba, a vydat se proti proudu do amerického hudebního vnitrozemí. „Rozhodl jsem se ještě hlouběji ponořit do obrovské americké hudební nabídky a najít to, co mě okouzlilo už jako kluka,” vysvětluje Laurie a dodává: „A čím víc jsem toho objevil a poslouchal, tím víc jsem byl uhranut těmi songy, ale i lidmi, se kterými jsem měl občas dokonce to štěstí si zahrát.” Na jedné desce se tak sešli W. C. Handy (St Louis. Blues) a Jelly Roll Morton (I Hate A Man Like You), ale také Dr. John (Wild Honey) a Alan Price z The Animals (Changes). Po vydání alba Hugh Laurie a Copper Bottom Band v červnu absolvují turné po Velké Británii, které vyústí do evropského turné v červenci a srpnu, jehož součástí je i pražský koncert.

Vstupenky na koncert Dr. House – Hugha Laurieho v České republice, 26. 7. v Kongresovém centru Praha, budou v předprodeji od středy 24. 4. v síti Ticket Art - www.ticket-art.cz  od 590 Kč do 1990 Kč za VIP vstupenky.

Hlavním mediálním partnerem koncertu je TV Nova.

Zdroj: 2media.cz


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.1154 s