Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Prima vsadila na „Pergnerku“

02.08.2004   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Prima vsadila na „Pergnerku“Většina z nás si jistě pamatuje na pořad ESO, jenž v devadesátých letech minulého století uváděla na NOVĚ Tereza Pergnerová. Její pozdrav – Čágo, bélo šílenci pravidelně vstupoval do obývacích pokojů a Tereza se stala pro mladé pojmem. Byla bezprostřední a chovala se tak, jako by jí bylo neustále něco mezi třinácti až patnácti lety.

Mládež by měla mít své idoly a proto se Tereza stala jedním z nich. Její moderátorský styl se dal rovněž velmi snadno identifikovat, neboť každé slovo doprovázela různým pohazováním a mácháním rukou. Bohužel se časem ukázalo, že nezdolná Terezina energie pochází z podpůrných prostředků typu perník a nakonec z ESA definitivně odešla, ačkoliv v tu dobu tvrdila, že s drogami dávno přestala. Její další osud média s oblibou přetřásala a proto považuji zbytečné se o něm podrobněji zmiňovat.

Jaké bylo ale mé překvapení, když jsem onehda v sobotu dopoledne při oblíbeném přepínání všech čtyřech programů narazila na drobnou blondýnku uvádějící Hitparádu na Primě. Dívka švitořila alá Pergnerka, koncovky přídavných jmen jí nedělaly hlavu a proto se z jejích úst linula slůvka typu – takovej, malej, mlsnej… Jakoby dívenka neuměla snad ani česky. Hlásek měla jak konipásek a nejvíc mě zarazilo její šermování rukou, bez něhož by zřejmě nevypustila ani hlásku. Když jsem jí chvíli pozorovala, nemohla jsem v ní nevidět Pergnerovou, protože tato dívka - jménem Kateřina Kristelová jí napodobovala takřka ve všem.

A tak nevím, zda se Prima rozhodla navázat na zpřetrhaný mýtus Pergnerová a najala si méně schopnou dublérku, nebo zda se dívka s těmito „moderátorskými schopnostmi“ narodila, ale domnívám se, že i dnešní mládež spíše osloví originalita a upřímnost, tedy ztřeštěnost, kterou má onen moderátor jaksi za vlastní, než touha napodobit někoho druhého.

Ostatně o úspěšnosti tohoto programu nakonec vypoví oblíbené grafy sledovanosti a nám nezbývá než Kateřině a Primě popřát mnoho úspěchů k tomu, aby se jim, podle mého názoru nepřekonatelné ESO s T. Pergnerovou, podařilo dostihnout.


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: desodores - 3.8.2004 - 11:22

podnětné ...ještě že to nesleduji :-))


Od: Milan Prokš - 4.8.2004 - 14:08

Jelikož nám doma Prima dost zrní, musel jsem se jít podívat hodně zblízka, jestli to skutečně není Tereza Pergnerová. No, uvidíme. Snad se jí nebude chtít Kateřina podobat ve všem.


Od: Martina - 5.8.2004 - 10:05

No Kateřina si asi holt pouštěla do omrzení staré nahrávky Esa s Pergnerovou:-) Podobat ve všem? No aspoň by měl bulvár zas o čem psát:-)


Od: darken - 6.10.2004 - 0:58

Kačka je super kočka....


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0616 s