Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


KUKU! Kulturní slevové kupony jsou tady!

23.11.2013   redakce   Divadlo   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

KUKU! Kulturní slevové kupony jsou tady! Oblíbený a hojně navštěvovaný portál kulturissimo.cz v listopadu rozjíždí unikátní projekt KUKU! – kulturní slevové kupony, se kterými je možné vyrazit do divadla za 49,90 Kč, pořídit knížky k Vánocům se slevou 30 % či si naplno užít některou z pozoruhodných kulturních událostí nadcházejícího roku za zvýhodněné vstupné.

Stačí si prohlédnout různorodou nabídku kuponů na www.kulturnikupony.cz, sestavit sadu 10 libovolných kuponů a zaplatit 499 Kč (v ceně je stylové kartonové pouzdro, poštovné a balné). Bezpochyby bude z čeho vybírat! Účast již přislíbila např. Městská divadla pražská (ABC a Rokoko), časopis Art+Antiques, Divadlo v Dlouhé, Museum Kampa, Studio Béla, Nakladatelství Host, Leica Gallery, Uměleckoprůmyslové museum v Praze, Divadlo Bez Hranic, Galerie hl. m. Prahy, Technické muzeum v Brně, Audiotéka.cz, &Svandovo divadlo na Smíchově, Collegium 1704 a další respektované kulturní instituce či projekty. On-line prodej kulturních slevových kuponů bude zahájen 18. listopadu přímo na stránkách www.kulturissimo.cz či www.kulturnikupony.cz. Sada deseti objednaných kuponů bude následně zaslána na dobírku. Pak už zbývá jen rozhodnout se, zda je využijete sami nebo věnujete, třeba jako originální vánoční dárek. 

Kupony fungují buď jako bonusové vstupenky do divadel, galerií a muzeí, které lze přímo v pokladně pořadatele vyměnit za vstupenku zdarma ke druhé zakoupené vstupence. Druhý typ kuponu bude možné uplatnit na slevy na předplatné či do e-shopu. Každý kupon ponese ochranný prvek (případně jedinečný kód k využití slev) a na zadní straně bude vyznačena doba jeho platnosti – vždy jeden rok od objednání.

Projekt KUKU! navazuje na úspěšnou Kulturní kuponovou knížku, kterou portál kulturissimo.cz nabízel letos na jaře. Novinkou je systém jednotlivých kuponů, kdy si každý zákazník do stylového pouzdra z široké nabídky vybere právě ty kupony, které skutečně využije. Sada přitom jeden kupon může obsahovat i vícekrát. Nabídka kuponů bude průběžně obnovována, a to i o časově omezené kupony v limitovaném nákladu, např. na festivaly a jednorázové akce. Všechny informace o aktualizacích a o nových kuponech budou průběžně zveřejňovány na webových stránkách a facebooku kulturissimo.cz.
 

KONTAKTY

www.kulturissimo.cz
https://www.facebook.com/kulturissimo


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0921 s