Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  úterý 16.4.2024, svátek má Irena 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Kamil Střihavka: Na akustickou kytaru z USA jsem čekal rok!

29.01.2014   redakce   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Kamil Střihavka: Na akustickou kytaru z USA jsem čekal rok!Zpěvák Kamil Střihavka se svou kapelou LEADERS! chystá v roce 2014 akustické turné s názvem „Kamil Střihavka Akustické turné 2014“. Turné představuje prioritně 12 exkluzivních vystoupení v měsících od února do dubna, pro velký zájem však bylo rozšířeno o další koncertní místa. 

Kamila Střihavku bude na těchto koncertech doprovázet stávající doprovodná kapela LEADERS!, pro tuto příležitost rozšířena o další nástroje a hudebníky. Jarní akustické turné provází nový videoklip k písni „Ztracenej“.

"Na akustickou kytaru, kterou jsem si z USA na turné objednal, jsem čekal celý rok", prozradil po převzetí hudebního nástroje Kamil Střihavka a s úsměvem dodal: "Čekání se vyplatilo!" Protože přípravy na koncert jsou již v plném proudu, zpěvák rád využil příjemného zastavení na Staroměstském náměstí, v hotelu U Prince, který poskytl zázemí k natočení reportáže, v níž svou zbrusu novou akustickou kytaru předvedl a vyzkoušel.

V programu turné zazní nejen úpravy Kamilových hitů, jako Země vzdálená, Kovboj z Teplic, Když se snáší déšť, Woo-Doo!, Holka čapni draka, Černá růže atd., ale i písně nikdy živě neinterpretované a vybrané ze všech alb jeho bohaté hudební kariéry. Nebudou chybět ani coververze zpěvákem obdivovaných legendárních světových skladeb. Tento Kamilův nový hudební projekt je jakýmsi protipóĺem jeho standartních rockových produkcí, zejména svou nízkou zvukovou hladinou a komorností. Záměrem je zahrát pro sedící publikum a vystoupení situovat do vhodných prostor, jako jsou divadla a menší koncertní sály, ale i netradiční nebo atypická prostředí, jako jsou synagogy, zámecké parky, nádvoří či menší amfiteátry.

Koncerty v rámci akustického turné by měly být především příjemným setkáním a zastavením se v této uspěchané době a profesionální hudební show, ve které se Kamil svým fanouškům představí v jiné, především komorní podobě, jako vyzrálý umělec v polohách, ve kterých jej ne všichni znají…

Leaders! akusticky 2014 jsou:

Lukáš Pavlík (bicí nástroje), Martin Ivan (kontrabas), Petr Henych (akustické kytary), &Stěpán Eliáš (klávesy, Fender piano), Markéta Podhajská (perkuse), Ondřej Klímek (saxofony, flétny aj.), David Babka (steel kytara)

 

 



Kamila Střihavku zpovídala reportérka VIP zpráv Adéla Jandová v hotelu U Prince

Foto: Herminapress.cz


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: FilipRod - 1.4.2015 - 12:51

Jako pěkná kytara...
Je fakt, že jsem taky zvažoval výrobu kytary na zakázku v zahraničí, ale trochu jsem si lámal hlavu nad těmi lhůtami, tak jsem se pak rozhodl koupit si ji v kytary.cz, konkrétně jsem nakonec zainvestoval do "taylorky" http://kytary.cz/taylor-524ce/HN142748/ a byla to pro mě jedna z nej událostí loňského roku.


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0299 s