Tvůrčí psaní - SlovotvorbaSetkáníSlunce na beseděKdyž ne do března...Lípa v násPodstata nelidskosti
HELIMADOE – TV tip – Co skrývá podivný název?Z PEKLA - TV tip – Jack Rozparovač zdraví z PrahyNový design, nová soutěžZimní hrob – nedaleká budoucnost není příznivá pro nikohoTarotový elegán mezi klasikouOslavte Mezinárodní den tance s divadlem PONECPoslední naděje pro legendárního tvoraZačala se natáčet Zlatovláska, i tentokrát s Petrem ŠtěpánkemTady Havel, slyšíte mě?Nezlomní: Příběh o přátelství, které překoná i džungliJen jeden svět: Kdo je vrah?Čerti nejsou
Pivovar v Úněticích, který se nachází zhruba pět kilometrů od hojně navštěvovaných Roztok, je podnikem, jehož sláva se hvězd dotýkala. Řada foodblogerů o něm nadšeně referovala a určitě nalákala mnoho dalších zájemců o nevšední gastronomické zážitky. Já po své návštěvě však toto nadšení rozhodně sdílet, ani šířit nemohu.
Přečtěte si také: Grobiánské hody u Kokořína
Proto nikdy nechodím do žádného minipivovarů, kvalita bývá většinou pochybná a pivo nestojí za nic. Ať žijí poctivé pivovary!
Ivoš65
Tak já mám i dobré zkušenosti z malých pivovarů, ale tahle návštěva se prostě nepovedla. Je to vždycky jen o lidech a o jejich přístupu, jako všechno:-)
Vyjádření majitele pivovaru k článku
Dobrý den, rád bych se vyjádřil o Vašem článku o Únětickém pivovaru. Bohužel se domnívám, že zde nedošlo k pochopení našeho záměru obnovení výroby piva v Úněticích. Díky komunistickému režimu objekt bývalého pivovaru do roku 2010 sloužil jako skladiště v dosti devastovaném stavu. Naším záměrem je navrácení původního záměru a využití budovy. Bohužel Vše nelze najednou a stavební opravy se realizují postupně. Domnívám se, že i většina návštěvníků to pochopí. Z tohoto pohledu nám článek nepřijde zcela objektivní.
Přeji hodně úspěchů.
S pozdravem
Štěpán Tkadlec
Ředitel pivovaru
Únětický pivovar a.s.
Chci se vyjádřit ještě k prohlášení pana ředitele. Nevím, co je neobjektivního na tom, že konstatuji, že budovu zdobí lešení a není to hezké. To je prostě fakt. Text byl však o něčem jiném a to, že nefungoval příliš optimálně servis, tedy obsluha, a jídlo nebylo odpovídající kvality. To je přesně to, proč chodíme do restaurací, abychom byli dobře obslouženi a dobře se najedli.
Copyright © 2001 -
2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.