Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Co s láskou?

12.10.2014   redakce   Film   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Co s láskou?Nic nevydrží déle než první láska“. V říjnu vstoupí do českých kin romantický film s názvem Co s láskou. Knižní předlohou filmu je román od známého spisovatele bestsellerů, Nicholase Sparkse. Hlavním tématem děje je vztah bývalých spolužáků a milenců ze střední školy, kteří se po více než dvaceti letech znovu potkají. Zjišťují, že ani jeden z nich nežil život, o jakém snil. Nyní je však čeká společný víkend a příležitost změnit dosavadní život je tak rázem na dosah ruky, ale všechno se přece děje z určitého důvodu…

Dlouhý podzimní večer si tak bude moci zpříjemnit a dozvědět se jak to dopadne od 16. října 2014, kdy bude mít film v českých kinech premiéru.
 
V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála a zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat?
 
Tento film tak je již několikátým v pořadí natočený podle knižní předlohy tohoto velmi oblíbeného autora. Mezi jeho díla patří zfilmované knihy, jako je Vzkaz v láhvi, Milý Johne, Zápisník jedné lásky nebo Bezpečný přístav. V hlavních rolích se objeví Michelle Monagham, Luce Bracey, James Marsden a Liana Liberato. Zrežíroval Michael Hoffman, který stojí spolu s Willem Fettersem za scénářem.

Oficiální trailer k filmu můžete shlédnout už dnes:
http://www.youtube.com/watch?v=_-r1Ld6Aaps&list=UUy2kMkvIBBtYCiSPbROLJNw



V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit.
Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat?

 

 



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.1127 s