Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Nejsladší způsob, jak projevit emoce

19.11.2014   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Nejsladší způsob, jak projevit emoce

 Každý z nás ho hledá a jistě také nachází. O čem, že je řeč? Jde o způsob, jak dát druhému najevo, že se vás osobně týká, kým je ve vašich očích. Právě takový způsob hledala pořadatelka 8. profesního setkání, Michaela Lejsková. „Je pravidlem, že se snažím v rámci pravidelných profesních setkání upozornit na něčí práci, a tím lépe, pokud jde o nějaké výročí. Nyní se jich sešlo hned několik.  Nejlepším způsobem, jak upozornit na tento fakt, se mi zdála zhotovená loga na dortech z Karlovy pekárny a pernících z Pardubic od Pavla Janoše ,“ komentuje pořadatelka a šéfredaktorka profesního magazínu „Best of“ Michaela Lejsková.

 Milým poukázáním na aktivní činnost bylo předání dárků v podobě dortů a perníků, a to konkrétně k výročí 20 let ve vedení Oblastní charity Hodonín Václavu Salajkovi. K jubilejním 50 tisícům dárců v Českém národním registru dárců dřeně Danielu Pagáčovi. Z rukou pořadatelky převzali pozornost hokejista Jiří &Slégr a generální sekretář Českého svazu hokeje Martin Urban, kteří vzpomenuli deset let od smrti Ivana Hlinky. UNICEF má aktuálně 25 let od úmluvy o právech dítěte. Dárek dostal také spolumajitel klubu Mecca Radek Koch, který převzal štafetu vedení klubu, který slaví letos 16 let.

Společenskou událost zahájila francouzskou hymnou interpretka muzikálu Antoinetta – královna FranciePavlína Matiová. Nebyla zdaleka jediná, kdo muzikál reprezentoval. V rámci programu, ve kterém jde také o představení hudebních žánrů a profesí, vystoupili i její kolegové Renata Drössler, Peter Strenáčik a David Uličník a představili tak muzikál, který můžete vidět v divadle Hybernia v Praze.

Hudební vystoupení obohatila klasická hudba houslisty Pavla &Sporcla a swing v podání Jana Smigmatora.

Již tradičně si hosté mohli na přátelské setkání připít sklenkou vína z Chateau Lednice a seznámit se s celou řadou profesních prezentací, mezi které patřily vlasová kosmetika Aloxxi zastoupená Josefem Jeníkem nebo pekařství Karlova pekárna pod vedením ředitelky filiálek Renaty Brychtové. Forenzní genetika a archivace DNA Mettinum, to byl prezentační stánek, který patřil Danielu Vaňkovi a Pavlu Kuklovi. Hosté se mohli dozvědět také o výzkumu globální změny Czech Globe od Evy Jurkové.

U šálku dobré kolumbijské kávy Sisel bylo možné popovídat si s podnikatelem Vratislavem Dědochem a Martinem Tomáškem. Floristická inspirace a květiny pro všechny dámy a účinkující přivezla Diana Shatatová ze studia Papavera.

Módní tvorba Aleny Wilson našla své místo na pěti vystavených figurínách. Návrhářka pro tuto příležitost oblékala taktéž pořadatelku Michaelu Lejskovu a moderátorku Lenku &Spillarovou – a to hned několikrát. Bezesporu nemohl chybět pardubický perník, který s láskou k rodinné tradici peče Pavel Janoš.

Aurum Clinic vytvořilo diagnostické centrum, o které jevili nemalý zájem také muži. Ivana Němečková a Zuzana Kadlecová přináší osvětu o META<>CRILL® metodě již pět let. VIP masáže, které prezentovala Zuzana &Sčučinská a její tým, budily velký zájem zejména pro široké možnosti řešení rozličných obtíží. Zdravotní péče Advantis byla dalším medicínským oborem, který představila vrchní sestra Klára Čiperová. Trofej pro vítěze Czech Masters European Tour vystavil generální ředitel společnosti Relmost,David Trunda.

Čínské umění Shen Yun a jeho význam představili Juraj Skovajsa a Jiří Chlebníček. Patrik Janda prezentoval Alfa Nakladatelství, které již sto let vydává odbornou literaturu. Občerstvení pro hosty připravil tým cateringové společnosti a lahůdkářství Jan Paukert, která sídlí v Praze na ulici Národní.

Filmová a produkční společnost Orange Production je současně autorem prvního reklamního spotu profesního magazínu Best of. Jeho animovanou produkci zajistila majitelka Ivanna Benešová a její tým. Reklamní spot vznikl za podpory těchto společností: Harley Davidson, Mettinum, A1 Mobil, s. r. o., Mejta Zlín, Karlova pekárna a Orange Production.

 

 

Foto a zdroj: www.ibestof.cz



 




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0501 s