Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  úterý 16.4.2024, svátek má Irena 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Milan Peroutka se stal patronem dvou nových aut pro děti z Klokánku

18.05.2016   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Milan Peroutka se stal patronem dvou nových aut pro děti z KlokánkuDvě nová vozidla Ford typu „minibus“ získal Klokánek Praha – &Stěrboholy (zřizovaný Fondem ohrožených dětí).Slavnostního předání se zúčastnila řada hostí, včetně sponzorů, ale také zpěváci Milan Peroutka a Monika Sommerová a také členové uskupení Seberevolta Praha.  

Slavnostního předání se zúčastnili zástupci Fondu ohrožených dětí a Klokánku – předseda sdružení Jan Vaněk a místopředsedkyně Hanka Kupková, společně se zástupci společnosti A-B Help, která zprostředkovává kontakt mezi neziskovou sférou a světem firem a také podporuje sociální odpovědnost firem v České republice.

 

„A-B Help usnadňuje nákup minibusů pro FOD, dětské domovy, domovy důchodců, skrze společensky odpovědné firmy, které si zakoupí reklamu na těchto autech nebo poskytnou dar. Společně s přispívajícími firmami jsme darovali přes 23 minibusů do různých zařízení pro děti               a seniory,“ řekla Zuzana Ngoka za A-B Help.

 

Dalšími hosty byli zástupci UniCredit Bank ČR, která věnovala jeden minibus v hodnotě 1.300.000 korun. “Součástí UniCredit Bank je společnost UniCredit Leasing, která je přední leasingovou společností. Pomoc dětem v Klokánku byla pro nás výzva a jsme moc rádi, že jsme mohli dětem udělat z nového auta radost,“ prozradil Jiří Matula, generální ředitel UniCredit Leasing.

 

Patrony nových aut se stali právě zpěváci Monika Sommerová a Milan Peroutka, kteří dětem                 i zazpívali. Monika Sommerová, která hraje hlavní roli v muzikálu Fantom opery a v Ústí nad Labem hlavní roli v představení Limonádový Joe, byla z akce nadšená, “Ty děti byly úžasný. Přeji jim, aby se jim plnila víc jejich přání a našly ty správné rodiny.“

 

Milan Peroutka, který vystupuje se svojí skupinou Perutě, ale taky hraje v muzikálu „Ať žijí duchové“, si děti vzal dokonce k sobě na pódium, aby si s ním zatancovaly.

„Jsem pořád duší dítětem a moc obdivuji práci všech ve Fondu ohrožených dětí, v Klokáncích, za to co pro děti dělají. A velké díky všem, kteří přispěli na nová auta, ale i přispívají na činnost Fondu ohrožených dětí a Klokánků.“

 

Pro své hosty vystoupily také děti z Klokánku &Stěrboholy. Zajímavým zpestřením programu byla  ukázka cvičení Seberovolty. Seberovolta je komunita, která ukazuje mladým lidem po celé republice, že volný čas se dá trávit jinak, než pitím alkoholu, braním drog a vysedáváním                        u počítačů a televize. 

 

Klokánek je projekt Fondu ohrožených dětí, jehož cílem je nabídnout dětem namísto ústavní výchovy přechodnou rodinnou péči na dobu, dokud se nemohou vrátit zpět do své rodiny, nebo dokud pro ně není nalezena trvalá náhradní rodinná péče (osvojení, pěstounská péče, svěření do výchovy třetí osoby).

 

Velkou akci za účasti řady známých osobností chystají organizátoři na 19. května. Od 13 do 18 hodin se uskuteční kulturní program, soutěže, a také Den otevřených dveří.

 

Vystoupí například: Monika Sommerová, Petra Hapková, Eva Hrušková s Janem Přeučilem, Magdaléna Urbanová, Renáta Drössler, Leona Gyöngyösi, Bára Mottlová, Josef Vágner, Petr Kutheil, Regina Řandová, René Přibil, Kája Pavlíček a řada dalších.

 

Představen bude také nový projekt KlokArt a KlokFam. Proběhnou pravidelné prohlídky Klokánku a bude vydražen obraz výtvarnice Michaely Žemličkové, od které její díla zdobí byty mnoha známých osobností, například Lucie Bílé, Petry Janů, Zdeňka Trošky, Leoše Mareše, Jaroslava Duška či Petry Hapkové...

 





Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.047 s