Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . RSS . Tiráž ...  Dnes je úterý 24.9.2019, svátek má Jaromír 

Hledej na Rozhledně

Webmagazín na FB



Statistika Rozhledny

Počet autorů: 500
Registrovaní čtenáři: 504
Publikovaných článků: 12726
Komentářů: 10895


Měření



Italská pomazánka, která nadchne gurmety i rodiny

16.10.2016   redakce   Rozhledy   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

„Pomazánky jsou doslova nesmrtelné. Jen si spočítejte, kolik jich má v repertoáru vaše rodina, a jak často je připravujete. Vybrali jsme pro vás proto taky jednu, ovšem notně netradiční, která má svůj původ v kraji gurmetů, v Itálii." 

"Doporučujeme ji podávat na venkovském chlebu typu ciabatta, ozdobenou sušeným rajčetem a bylinkami,” doporučuje autorka receptu Sabina Kmecová z Nebespánu v Kašperských Horách.

Potřebujeme:
- 250 g měkkého tvarohu (nejlépe farmářský)
- 100 g smetanového sýra (typu Philadelphia atp.)
- 100 g polosušených rajčat
- 1 pol. lžíce rajčatového pesta
- 50 g nasekaných černých oliv
- velká hrst jemně nasekaného čerstvého oregana a tymiánu
- pepř, sůl

Jak na to: Smíchejte tvaroh se smetanovým sýrem a pestem. Přidejte posekaná polosušená rajčata, olivy a bylinky. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem. Bylinkami nešetřete!




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . RSS . Tiráž

Copyright © 2001 - 2019 Rozhledna.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0657 s