Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Tip na dnešní večer? Nevěra s vaším idolem!

30.10.2017   Kateřina Sovová   Film   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Tip na dnešní večer? Nevěra s vaším idolem!Argentina. Většině evokuje šťavnaté hovězí stejky, Messiho anebo podmanivé tango. Jenže tato jihoamerická země také získává v posledních letech stále jistější pozici v rámci filmového průmyslu, a to právem. Skvělí herci, neotřelé scénáře. Pokud nevěříte, program posledního dne festivalu argentinského filmu Cine argentino v pražské Lucerně vás o tom hravě přesvědčí.

Letošní 6. ročník festivalu argentinského filmu Cine argentino v pondělí uzavírají snímky Volňásky na nevěru a Kapitán Kóblic, které by určitě neměly uniknout vaší pozornosti. V prvním z nich se českému publiku představí oblíbený chilský herec Benjamín Vicu?a, kterého v Argentině proslavil, mimo jiné, úspěšný seriál Farsantes, v němž si střihl roli mladého homosexuála, nešťastně zamilovaného do staršího muže.

Druhý snímek ještě jednou ověří geniální herectví Oscara Martíneze, nejmenované hlavní hvězdy letošního ročníku. S tímto charismatickým ostříleným Argentincem jsme se už mohli seznámit v minulých měsících prostřednictvím výborného filmu Vážený občan, za který Martínez právem sklízí jedno ocenění za druhým a který Cine argentino uvedl hned několikrát. Thriller Kapitán Kóblic, vycházející z nedávné temné argentinské historie jasně ukazuje, že nejenom komediální žánr je tomuto úžasnému herci živnou půdou.

Volňásky na nevěru (Permitidos)

Režie: Ariel Winograd  •  Scénář: Julian Loyola  •  Hrají: Lali Espósito, Martín Piroyansky, Benjamín Vicu?a


Kino Lucerna, pondělí 18:30

Camila a Mateo se vzájemně milují. Během večeře s přáteli přijde řeč na to, se kterým slavným hercem nebo herečkou by každý z přítomných chtěl mít milostnou aférku. Dvojice se lehkomyslně dohodne, že každý může bez následků pro vztah strávit noc se svou vysněnou celebritou, pokud by se naskytla příležitost. Když to Mateovi náhodou vyjde, Camila věci nenechá jen
tak být.



Kapitán Kóblic (Kóblic)

režie: Sebastián Borensztein  •  Scénář: Sebastián Borensztein, Alejandro Ocon  •  Hrají: Ricardo Darín, Oscar Martínez, Inma Cuesta

Kino Lucerna, pondělí 20:30

Děj se odehrává v jednom z nejtemnějších období argentinských dějin na přelomu 70. a 80. let v období vlády vojenské junty. Armádní pilot kapitán Kóblic se účastní tzv. letů smrti, kdy byli odpůrci režimu shazováni z letadla do moře. Kóblic opouští armádu a nachází útočiště v malém bezvýznamném městečku Colonia Helena, kde vládne zákon komisaře Velardeho. Kóblic se snaží vyrovnat s vlastním svědomím a zároveň se ocitá v nebezpečí života.


foto: twitter.com




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0886 s