Tvůrčí psaní - SlovotvorbaSetkáníSlunce na beseděKdyž ne do března...Lípa v násPodstata nelidskosti
HELIMADOE – TV tip – Co skrývá podivný název?Z PEKLA - TV tip – Jack Rozparovač zdraví z PrahyZimní hrob – nedaleká budoucnost není příznivá pro nikohoPoslední naděje pro legendárního tvoraZačala se natáčet Zlatovláska, i tentokrát s Petrem ŠtěpánkemTady Havel, slyšíte mě?Nezlomní: Příběh o přátelství, které překoná i džungliJen jeden svět: Kdo je vrah?Festival Mezinárodní týdny tance a mladé talentyČerti nejsouBirgusovy kontrastySurfování, rafting nebo kayak cross v centru Prahy
Ideálně bílá vejce odmastíme čisticím prostředkem na nádobí. Neuškodí, pokud pracujeme v rukavicích, protože vejcím vadí i naše vlastní mastnota, barva se pak hůře chytá. Pak si připravíme nálev s barvicí přírodninou a 2 lžícemi octa, který povaříme asi 10 minut, než do něj vložíme vejce. (Ozdobit je můžeme klasicky prostřednictvím provázků, listů či trávy, které na vejce pevně připevníme.) V nálevu vejce vaříme i s octem asi 15 minut a pak je necháme v nálevu ještě nějakou dobu ležet, klidně i přes noc.
Copyright © 2001 -
2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.