Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Trendy v brýlích 2023: Vedou barvy, třpyt a retro

24.04.2023   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Trendy v brýlích 2023: Vedou barvy, třpyt a retroMáte pocit, že ve vašem pouzdře na brýle by to chtělo nějakou obměnu? Jsme pro! Mrkněte, s čím nás seznámila oblíbená česká značka Relax. Ta představila novou letní kolekci fashion i sportovních slunečních brýlí včetně brýlí dioptrických. Novinky vychází z trendů pro rok 2023 a splňují nejpřísnější normy kvality pro ochranu vašich očí. Letošní léto patří obdélníkovým rámům, plochým čočkám a odvážný kombinacím i tvarům včetně retro kovových prvků. Relax nabízí tradičně široký výběr barev i povrchových úprav čoček pro každé světlo a preferenci konkrétního zákazníka.


Nová letní kolekce brýlí od Relaxu nabízí pestrobarevné, trendy a bezpečné výhledy. „Každý z nás by si přál zažít pestré, aktivní léto plné nečekaných zážitků. A naše modely brýlí pro letošní sezónu jsou vyladěné přesně v tomto duchu,” vysvětluje marketingová manažerka Relax, Martina Jiránková.

Létu vládne Queen a Maria
70. léta volají! Retro tónované čočky v kombinaci s kovovými rámy jsou v tomto roce něco, co musíte mít. Nepřehlédnutelně třpytivé dekorace s tónovanými skly na modelu Queen rozjasní zábavným způsobem každý letní look. Zrcadlová vrstva Platinum je trendy, a navíc oděru odolná.
S hexagonovým tvarem brýlí modelu Maria ve třech provedeních s růžovou, modrou a kouřovou gra-dientní čočkou zase protančíte každý letní festival. 


     
Trendy obdélníkové tvary modelu Montebello a něžná pastelová Lara
Obdélníkové tvary rámů si zachovávají své postavení i v sezóně 2023. Tato jednoduchá silueta umožňuje hrát si s barvami rámů a tónovanými čočkami. Ať už jste pro černou klasiku nebo Vás zaujala něžná modrá, v modelu Montebello bude pohled na vás doslova strhující. S modelem Lara naopak necháte na obličeji roztančit jemné levandulové tóny.
     


Odvážné kombinace i tvary ve sportovním duchu
Letos se opakuje trend sportovních obrouček v atletickém stylu. Sebevědomý a odvážný model St.Barts se nově představuje ve stylovém čirém rámu s lesklým a barevným červenočerným revem na čočce.
Nový model Falster má plochou cylindrickou čočku s barevnou Platinum čočkou se zrcadlovým efektem ve výrazném sportovním rámu. Dokonalá funkčnost při sportu se potkává s nepřehlédnutelnou přitažlivostí nápadného rámu.
Výrazně lesklé a ploché čočky modelu Somerset z něj dělají příjemného parťáka pro každou příležitost. Skvěle sedí dámám i mužům.
 


Dioptrické brýle, které sednou a sluší
  
Model Venice s jednoduchými a čistými liniemi je ideální pro milovnice klasických tvarů, zatímco hravý model Rumi je díky moderní kombinace plastových obrub s kovovými prvky rámu neobyčejně nápaditý a stylový.
Model Orly ocení vyznavačky jemných tvarů a rafinované elegance. Díky výjimečné kovové stranici zaujme na první pohled a podpoří sebevědomí při každodenním nošení. Sedí všem tvarům obličeje a díky barevné nabídce si z nich zaručeně vyberete ať už jste brunetka nebo blondýnka.



Zdroj: www.relaxworld.cz
 







 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0346 s