Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Vyzkoušejte si zdarma Cinemax

29.05.2005   redakce   Film   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Vyzkoušejte si zdarma CinemaxHBO zahájí 12. května vysílání prémiového filmového kanálu CINEMAX na UPC Direct Od 12. května do 6. června probíhá volné vysílání - kanál se otevře všem zákazníkům Rodiny na UPC Direct, po tomto datu bude Cinemax pouze placený. Diváci ho naleznou na kanále č. 32.

Cinemax je nový prémiový kanál určený speciálně pro „opravdové milovníky filmu“ a je rozšířenou nabídkou pro ty, kteří chtějí zhlédnout více filmových titulů. Jedinečný program Cinemaxu zahrnuje špičkové filmy s hvězdným obsazením a zajímavými příběhy nebo snímky oceněné prestižními světovými cenami, které jsou lokalizovány do českého jazyka. Nový kanál vysílá 18 hodin ve všedních dnech a 24 hodin o víkendech; program není, stejně jako u HBO, přerušován komerční reklamou.

Cinemax je výjimečný kanál nabízející tituly, které na HBO neuvidíte. Zatímco HBO se zaměřuje na hollywoodské kasovní hity pro nejširší publikum, seriály z originální produkce HBO, koncerty hvězd a živé přenosy, Cinemax nabízí filmy nejvyšší kvality s vynikajícím obsazením. V jeho nabídce naleznete klasické a kultovní filmy, snímky oceněné na světových festivalech a hity vůbec poprvé uvedené na televizní obrazovce. Navíc výrazná reprezentace nezávislých studií z celého světa vtiskne tomuto kanálu velmi osobitý charakter.

Cinemax předkládá předplatitelům jasnou a přehlednou strukturu. Každý večer je zaručen kombinovaný program se dvěma hlavními filmy od 20:00 a 22:00 hodin. Je to jedinečný programový balík pro každý večer v týdnu, který garantuje opravdu rozmanité možnosti zábavy.

Pondělí je věnováno Dámské jízdě, což jsou filmy vybrané zejména pro ženy, v široké škále námětů i žánrů: od inteligentních, provokujících dramat přes komedie až po působivé romance a příběhy s tajemstvím.

Úterý nabízí v bloku Zaostřeno na... skvosty pro diváky, zajímající se o profily herců a režisérů a přepisy románových předloh. Mohou se těšit na dva tematicky propojené snímky, které dohromady tvoří skvělý pár pro noc filmových zázraků.

Bloku Kino svět je vyhrazen středeční večer. Uvidíte v něm nezapomenutelné filmy z celosvětové produkce, oceněné diváky i kritikou – nezávislé a evropské filmy a snímky, jež získaly ceny na nejprestižnějších filmových festivalech.

Filmová klasika každý čtvrtek nabízí velký výběr oblíbených evergreenů a nejsledovanějších titulů všech dob. Sem patří i velké filmové legendy moderní doby, na které se znovu rádi podíváte.

V pátek se vysílá Cinemakult, což znamená aktuální současná filmová díla s novými otevřenými tématy, názory a myšlenkami.

Sobotní program tvoří dva celky: blok Sobotní premiéry přináší každý týden ve 20:00 hodin exkluzivní premiéru nových titulů, zatímco ve 22:00 hodin v bloku nazvaném Kino X jsou uváděny filmy s erotickými tématy pro diváky, kteří se rádi ponoří do fantazie smyslů.

Zóna soumraku pak nabídne nejlepší thrillery, sci-fi, horory a detektivní příběhy pro nedělní večer, v nichž se hranice našeho světa rozplývají v tajemství, napětí a někdy i strachu.

Program včetně fotografií naleznete na www.hbo.cz/ info
(user name: cz, password: hbocz)

Cinemax je nadstandardní volba pro opravdové milovníky filmu, kteří chtějí víc než obyčejný televizní program. Hodlá zaměřit na kvalitní americké i evropské a vůbec mezinárodní snímky, které obstály jak u diváků, tak u odborné veřejnosti – například na filmových festivalech. A zároveň skvěle doplňuje již existující HBO a HBO2. Tento triumvirát filmových kanálů znamená pro všechny předplatitele cenný prostředek, jak se dostat k těm nejlepším filmům, k originální tvorbě a k speciálům.
Cinemax bude vysílat pro jednotlivé regiony v daných jazykových mutacích. V Maďarsku, Česku a na Slovensku bude program plně dabován (kromě muzikálů, které budou uváděny s titulky), v Polsku bude využito synchronního dabingu a v Rumunsku a Bulharsku bude možno Cinemax sledovat s titulky. Bude vysílat 18 hodin denně během týdne a o víkendu nonstop 24 hodin denně.

Chystané tituly, na které se mohou diváci těšit.

Pondělní večery nazvané Dámská jízda jsou věnovány komediím a dramatům pro ženy a o ženách. V nich budou k vidění například snímky Zachraňte Jessicu Lynchovou, Holiday Heart a She Is Having a Baby.

Úterní nabídku pozoruhodných režisérských počinů v sekci Zaostřeno na... reprezentují kupříkladu snímky Salvador a Nixon kontroverzního režisérského génia Olivera Stonea či filmy The Falcon and the Snowman či Tváří v tvář od známého hollywoodského bouřliváka Seana Penna.

Středeční noci v sekci Kino svět budou věnovány světové kinematografii. Během nich se budou moci diváci seznámit s mnoha zajímavými snímky neamerické provenience – jako příklad jmenujme filmy Solino (Německo), Purple Butterfly (Čína) nebo Astronauts (Španělsko) a Minimal Stories (Argentina).

V sekci Filmová klasika Cinemax uvede populární Pomádu, Návrat Růžového pantera či Dobrodružství Priscilly: Královny pouště.

Pátek bude věnován současným ožehavým tématům v sekci Cinemakult, jež budou prezentovat mimo jiné snímky The Trench, Palookaville, Dream With the Fishes a Baadasssss.

Mezi sobotními premiérami se objeví například takové trháky jako Evelyn s Piercem Brosnanem, The Matchstick Man s oscarovým Nicholasem Cagem, Hope Springs, kde hlavní úlohu sehrál Colin Firth, či A Man Apart s populárním Vinem Dieselem.
Další sobotní blok Kino X reprezentují trháky jako Skandální odhalení s Michaelem Douglasem a Demi Mooreovou či snímky The Ranch a Loves Crimes.

Nedělní Zóna soumraku nabídne naopak odreagování v podobě známých thrillerů, hororů a filmů s vědeckofantastickou a fantastickou tématikou. Za všechny uveďme snímek Species 3 a klasické horory Hřbitov domácích zvířátek a Invaze uchvatitelů těl.
Program Cinemax nebude narušován reklamami.

Předplatné:
Cinemax je prémiový filmový kanál. Předplatitelé mají možnost si ho objednat buď jednotlivě, nebo jako součást zlevněného HBO MAXPAKu, výhodného balení všech tří filmových kanálů najednou.
Cena filmového balíku HBO + HBO2 + Cinemax = 499,-Kč/529,-SKK (balíková cena Cinemaxu 115,-Kč/139,-SKK)
Cena samostatného Cinemaxu = 384,-Kč/390,-SKK

HBO MAXPAK je maximální možnost výběru. Je to komplexní nabídkový balíček, který obsahuje tři kanály: HBO, HBO2 a Cinemax. Přináší tak předplatitelům mnohem více zábavy za velmi výhodnou cenu. Je to možnost hledat a nacházet, je to více zábavy ve více podobách.

Pro bližší informace kontaktujte prosím:
Vladimíra Věprovská Vít Šírek
Marketing Manager Marketing Coordinator
Tel: +420 602 683 083 Tel : +420 602 299 206
E-mail: vladimira.veprovska@hbo.cz Email: vit.sirek@hbo.cz



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0293 s