Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Tipy na optimistické vánoční dárky!

16.12.2005   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Tipy na optimistické vánoční dárky!Štědrý den je opravdu za dveřmi, a možná také marně přemýšlíte čím byste obdarovali své blízké? Parfémů, krémů, svetrů a jiného mají doma plné skříně a proto pátráte po něčem zajímavém. Pokud jste se očima dostali až sem, vězte, že v následujícím článku objevíte několik tipů, jak podarovat druhé levně, originálně a vkusně.

Nejen panenkami je živo srdéčko malé předškolandy, a proto by je mohla určitě potěšit knížka pohádek Bramborová Bára od renomované autorky Ivony Březinové (115 Kč). Toto vyprávění o klucích a holkách přináší setkání s Bramborovou Bárou, Leonou a lvem, Marcelou z marcipánu a také slibuje hodně zábavných a příjemných chvil. Ovšem se čtením budou muset v tomto případě vypomoci rodiče. Prvňáčci mohou už ale své dovednosti trénovat na knize Teta to plete (110 Kč). Jedná se o celkem osm popletených pohádek, na kterých si začínající čtenáři mohou vyzkoušet, jak dobře znají ty nejtradičnější pohádkové příběhy

Když se dívky překulí do věku slečny, už rády sahají po románech, kde vystupují jejich vrstevnice. Po trilogii Holek na vodítku (opět z pera Ivony Březinové), vyšla kniha Básník v báglu (130 Kč), jež nejen prohloubí znalosti svých čtenářek o K. H. Máchovi, ale především je vtáhne do prázdninového dobrodružství třech náctiletých a trochu ztřeštěných studentek.

Pro ženy všech generací, ale i muže, kteří cítí smutek ze všech negativních zpráv a informací, co se hrnou kolem nás, je bludička ve tmě s názvem Páchám dobro od Libuše Čihákové. V knížce (v ceně 89 Kč) na vás čeká 101 drobných příběhů ze života, nejen humorných, v nichž autorka vytrvale hledá dobro a zlo. To vše doplňují půvabné ilustrace Jaroslava Dajče.

Kdo ale před knihami dává přednost hudbě, může Ježíškovi napsat o cédéčko svébytného písničkáře Zbyňka Zemana Svádivá panoptika (cena 115 Kč), které překypuje veselými texty, příjemnou muzikou a jehož obal vyzdobil Zbyněk vlastními kresbičkami, a obsahuje celých patnáct skladeb. Na Zbyňkových stránkách se mohou ti, co neznají Zbyňkovu tvorbu z koncertů, namlsat „empétrojkami“: http://www.volny.cz/zeman.zbynek/.


A pokud byste zmíněné dárky nemohli sehnat ve vašich oblíbených obchodech, nebo si chtěli ušetřit čas, stačí se obrátit na info@neraweb.cz, a můžete vše získat rovnou a v případě zájmu s podpisy a věnováním autorů!





Zdroj fotografií : Zbyněk Zeman, Libuše Čiháková


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Jindřiška - 18.12.2005 - 19:47

Dobrý nápad, pro autory, dárce i obdarované.


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0197 s