Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Miluje vášnivě?

14.02.2006   Renata Šindelářová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Miluje vášnivě?Odpověď na tuto otázku najdete, když si přečtete, jak vnímají lásku a romantiku jednotlivá znamení zvěrokruhu. Kdo pociťuje hlubokou vášeň a kdo je specialista na krátké vztahy? Kdo by vám vyhovoval jako stálý partner?

Beran (21.3. - 20.4.)

Milují vášnivě a bezhlavě. Každou lásku vnímají jako tu jedinou. Snadno se zamilují, ale pak vystřízliví - a vychladnou. Jen pokud udržíte Beranovu pozornost, bude vás tím žhavým žárem milovat věrně celý život, jinak se Beran začne poohlížet po lepším partnerovi. V partnerství se může Beran chovat rozčarovaně, když po něm chcete, aby vás toleroval. On vás přeci miluje, ale přesto je to přeci on, kdo má nárok na hýčkání a lichotky. Rozhodně by si měl Beran hledat partnera na život až v pozdějším věku, kdy už jeho výběr více podléhá rozumu.

Býk (21.4. - 21.5..)

Býk hledá trvalou jistotu, ne bláznivé vzplanutí. Svého partnera si vybírá pečlivě. Hledá důstojnost a krásu. Ve dvoření bývá tak trpělivý, že jen málokdy nedosáhne svého. Ve vztahu můžete s Býkem počítat jako se spolehlivým, praktickým a snášenlivým partnerem, který miluje rodinu a domácí pohodu. Jeho kladem je neobyčejná trpělivost, ovšem na druhou stranu tuto vlastnost vyvažuje paličatost – ten vždy střízlivý a klidný partner vás občas překvapí svou neoblomností. A pokud se vám podaří Býka rozčílit, kliďte se mu z cesty.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Lásku Blíženci chápou jako hru i seberealizaci, rádi flirtují a projevují se velkou vynalézavostí. Jsou však neustále jakoby roztěkaní a nestálí. Lásku vnímají jako něco "abstraktního". Nechápou, jak někdo může říkat a myslet vážně takové věci jako "bez tebe nemohu žít". Blížence nenadchnou ani vášnivé scény, ani romantické tlachání pod hvězdnou oblohou. Milují-li, pak naplno, aniž by svým vztahem partnera dusili. Zvláštnost tohoto znamení: nezřídka se stává, že Blíženci milují současně dvě osoby – a neumí se mezi nimi rozhodnout.

Rak (22.6. - 23.7.)

Raci mají smyslnou a láskyplnou povahu. Jednají emocionálně a jsou náladoví, ale nespokojí se s povrchními vztahy a sex považují za důkaz lásky. Nejspokojeněji se cítí, když mají stálého a spolehlivého partnera, od kterého neustále vyžadují, aby je ubezpečoval o své lásce. Svůj ideál často vidí ve svých rodičích (ženy ve svých otcích, muži ve svých matkách), což občas způsobí problém. Na druhou stranu však milují děti a pro rodinu ochotně obětují svůj čas.

Lev (24.7. - 23.8.)

Důstojný Lev očekává dramatickou lásku, plnou romantiky a obětí. Lvi jsou okouzlující svůdníci, neboť hrají roli vášnivých milovníků a milovnic, pozorných a štědrých. Vyžadují za to mnoho pozornosti a od svého partnera očekávají, že je bude ve všem následovat. Často trpí šílenou žárlivostí, takže Lva zbytečně nedrážděte laškováním s jinými, on si moc dobře uvědomuje vaši cenu. Pokud Lev svou žárlivost nedává najevo, tak jen proto, že by tím srazil k zemi svou hrdost. Se Lvem máte jistotu, že vztah s vámi prožívá skutečně naplno.

Panna (24.8. - 23.9.)

Panny v lásce hledají spíš kvalitu než kvantitu. Partnera si vybírají opatrně a pečlivě. Proto někdy zůstávají osamělé, zaspí svou příležitost. Jejich svádění je natolik decentní, že se často těžce rozlišuje. Panny ve skrytu duše touží po upřímném, ryzím vztahu, ovšem bojí se hlubokých citů. Samy mívají dvojí tvář a skrývají v sobě mnoho protikladů. Umí se chovat chladně, ale také velmi citlivě a vnímavě. Jejich láska bude hořet stálým plamenem, který nezakolísá. Také o domácnost se postarají pečlivě a prakticky, ať už se jedná o muže či ženu.

Váhy (24.9. - 23.10.)

V tomto decentním, úchvatném znamení se rodí elegantní bytosti, schopné se zamilovat na první pohled. Jejich láska, plná romantiky a mistrného flirtu, však může mít krátké trvání. Navzdory tomuto experimentování si málokdy „zlomí srdce“, Váhy si zřejmě často pletou přátelství s láskou. V partnerském svazku Váhy bytostně touží po partnerské rovnosti. Potřebují, aby jejich partneři ocenili jejich city. Přestože mají výborné analytické schopnosti, v domácnosti si nepočínají právě prakticky, spíš marnotratně.

&Stír (24.10. - 22.11.)

Nejprve vystupuje klidně, při seznamování se řídí podle předem připraveného harmonogramu. Jakmile druhá osoba zapadá do jeho představ, ztrácí hlavu a pak neexistuje více milovanějšího a také hlídanějšího člověka, než je jeho nový partner. &Stír velmi žárlí a chová se vůči svému partnerovi dominantně. Nicméně &Stírova vášnivost mu nedělá problémy s tím, aby si sám „užíval“ jinde, mimo rodinný krb. U &Stíra hrají velkou roli citové extrémy, hned miluje, hned nenávidí. Těžce snáší rozchody a zvraty ve vztazích, pak se může začít chovat krutě a pomstychtivě.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Jeho šlechetné, udatné srdce touží po pravé lásce až za smrt, tu však nikdy nenalezne, protože i kdyby ji potkal, tak ji – rozptýlen tolika věcmi kolem sebe - nepozná. Ale nevadí, Střelec má natolik svobodomyslně založenou náturu, že si docela dobře vystačí i sám. Přesto Střelec překvapí svým roztomilým romantismem, inspirujícím optimismem a svou vstřícností. Na Střelci také musíme obdivovat, jak dokáže myslet hlavou i srdcem zároveň. Pokud má získat stálého partnera, pak jedině takového, který dokáže tolerovat jeho svobodu a zapomene na žárlivost.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorozi bývají ostýchaví, zdrženliví a stydliví. Nikdy nad sebou neztrácejí kontrolu a svého životního partnera si hledají se střízlivým pragmatismem. I když svého partnera hodně milují, nechávají si vždy kousek soukromí pro sebe. Protože je přitahuje samota, těžko se přidružují jinému člověku. Láska Kozoroha se získává velmi těžko a pomalu. Ale když už milují, tak potom jen s celou duší.

Vodnář (21.1. - 19.2.)

Milostné city Vodnářů mají proměnlivou povahu. Kvůli lásce jsou Vodnáři schopni opustit rodinu, zaměstnání, chtějí-li získat partnera, žádné prostředky jim nejsou cizí. Ačkoliv v lásce jim jde o vysoké cíle, v sexu se nechají oslnit fyzickým vzhledem – oduševnělý vztah k němu nepotřebují. V partnerství se chovají velkoryse, ale očekávají stejný přístup i od partnera. Svůj milostný život si leckdy zpestřují krátkými aférkámi. To protože tolik milují obdiv a lehce podlehnou svodům druhého. Při rozchodu s partnerem se mohou chovat až nečekaně bezcitně, jejich ochlazení citů může způsobit vyloženě náhlý zvrat v jejich mysli, jaký by nikdo nepředpokládal.

Ryby (20.2. - 20.3.)

Typické Ryby se vyznačují romantickým a něžným nitrem, ovšem v kontrastu s ním se projevují také žárlivě a vášnivě. Při troše snahy se dají svést, neboť nejen že navazují snadno známosti, ale také se snadno zamilují. Zřejmě proto, že na druhých vnímají jen lepší stránky, zápory raději neberou na vědomí. Často se však zamilují spíš do „představy svého ideálu“. Když si uvědomí svou nepraktickou zasněnost, hořce se smiřují s realitou – ochotně však přinášejí oběti a tiše trpí. V partnerství spočívají v submisivní roli, nechávají se svým protějškem vést a mnohdy se na něm stávají až závislí.


Zdroj fotografie: archiv Nerawebu (R.&Sindelářová)



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Martina - 14.2.2006 - 9:44

Tak tady pro mě také žádné pěkné perspektivy, to je den.-)


Od: Janka Portášová - 15.2.2006 - 18:32

nie je to vzdy pravda
Moj priatel je Skorpion a vobec neziarli. Dokonca ked som sa opalovala na plazi hore bez a prisli tam jeho kamarati, tak to bral v pohode. Lenze manzel jeho sestry je takisto Skorpion a ten ma ziarlivosti aj za piatich chlapov. :-(


Od: Renata Šindelářová - 15.2.2006 - 19:12

Janka - doplnění k žárlivosti
Všechno se nám zde o Štírech nevešlo. Štír má zároveň obrovskou vůli k sebeovládání. Pokud se např. Štír rozhodne, že svou žárlivost nedá najevo, tak ji najevo nedá, i kdyby mu šlo o život.


Od: Renata Šindelářová - 15.2.2006 - 19:38

Martina
Ani o Vahách se mi sem všechno nevešlo - myslím, že Váhy jsou tak proslulé tím, že milují krásu, že jim můžeme ledaccos odpustit a také pochopit jejich činy. Možná se také často jen nemůžou rozhodnout, jak vážně to s tím druhým myslí.


Od: Dana - 25.3.2006 - 20:26

Tak si myslím, že je to tu napsáno docela trefně.. Já jsem ryba, a pletí to na mě téměř 100%, až na to, že jsem v našem vztahu spíše dominantní.. ikdyž se o dominanci s manželem_kozorohem často perem... A jeho jsem v tom horoskopu taky poznala... bylo těžké si jeho lásku získat... ale mám ji.. a jsem za to moc vděčná a věřím že nám zůstane...


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0324 s