Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  úterý 16.4.2024, svátek má Irena 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Originální česká móda v srdci Prahy

18.08.2006   Jindřiška Kodíčková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Originální česká móda v srdci PrahyOsm autorských značek předních českých návrhářek s butiky kolem Staroměstského náměstí založilo Czech Fashion Center. Právě tam krystalizuje od začátku 90. let módní distrikt, v němž se soustřeďují nejlepší značky originální české módy.

„Rádi bychom, aby také turisté zaznamenali naši existenci a domácí zákaznice, které už o jednotlivých značkách vesměs vědí, ztratily zbytečný ostych, ceny jsou i pro ně nastavené velmi rozumně“ uvádějí oděvní designérky Martina Nevařilová (Navarila-design), Alexandra Pavalová a Ivana Šafránková (Timoure et Group), Hana Havelková a Radka Kubková (Studio HH), Hana Stocklassová (Bohéme), Klára Nademlýnská, Tatiana Kováříková (Tatiana), Ivana Follová (if…) a Denisa Nová (DNB)

Butiky se nacházejí nedaleko pražské módní Mekky v Pařížské ulici, kde se soustřeďují hlavně světové značky, patřící už tradičně k nejdražším. Zajímavou alternativu tvoří Czech Fashion Center nejen jim, ale i velkým oděvním řetězcům, situovaných v obřích nákupních centrech. Těm konkurují zejména kvalitním designem, osobním přístupem a perfektním řemeslným provedením.

Svoji vlastní módní čtvrtí se tak Praha řadí mezi ostatní evropské metropole, kde jsou podobné oázy již dobře zavedenou záležitostí a zvyšují přitažlivost městského centra. V Praze se originální móda skvěle doplňuje s jedinečným geniem loci. Tajemný Josefov s duchem Golema přechází v křivolaké labyrinty středověkých uliček Starého města a sahá až k rušným třídám kolem Václavského náměstí . „Naše studia a butiky nabízejí módní originály, všechny se specializují na vysoce kvalitní dámskou módu, samozřejmostí jsou aktuální kolekce na příslušnou sezónu, vypočítávají návrhářky vše, co je kromě magického prostoru spojuje.

Czech Fashion Center zahrnuje špičkovou módu s autorským otiskem – nabídka sahá od malých oděvních sérií až po zakázkové šití jedinečných modelů. Toulejte se magickými místy Prahy, otvírejte dveře nových autorských butiků, nechte si poradit nejen od odborníků, ale hlavně od těch, které módu mají opravdu rády a tvoří ji právě pro Vás. Nemusíte mít zrovna tučné bankovní konto, přesto můžete být elegantně, neotřele, originálně a s vkusem oblečeny.

Foto: Czech Fashion Center





Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0313 s