Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Názor čtenáře Mělnicka

07.08.2003   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Názor čtenáře MělnickaOpravdu by mě upřímně zajímalo, z jakých důvodů dává týdeník Mělnicko prostor k vědomému poškozování jména všech občanských sdružení v Neratovicích (myslím tím občanské sdružení jako organizace), neboť v rozhovoru pro týdeník Mělnicko s místostarostou Mgr. Miloněm Novákem ze dne 6.8.2003 s názvem Potřebují Neratovice pro své občany nový obchodní dům? – pan místostarosta uvádí: “Určitě i proto, že neratovické občanské sdružení informuje na svých webových stránkách, že už je ruka v rukávě…“.

A tímto výrokem dokládá, jak vlastně toto sdružení vynáší nepravdivé informace. A ještě dodává, že toto sdružení (dle nespecifikovaného názvu se to tedy týká všech) je výhradně proti výstavbě supermarketu.

Bohužel žádné sdružení s názvem –neratovické občanské sdružení neexistuje, neboť pan Novák zde uvádí pouze lokalitu, kde sdružení působí a jeho právní formu, tudíž jeho výrok se týká všech sdružení v Neratovicích. Pokud myslel občanské sdružení – Sdružení občanů Neratovic, tak měl toto v rozhovoru přesně uvézt. Další poznámku mám k tomu, že toto sdružení, pokud ho pan místostarosta mínil, není, pokud je mi známo, provozovatelem žádných webových stránek. Jediné webové stránky v Neratovicích provozované občanským sdružením jsou www.neraweb.cz (Občanské sdružení Neraweb). Na těchto stránkách se ale o problematice obchodního domu vůbec nediskutovalo. Pro příště by bylo lepší i pro redakci uvádět přesně název daných organizací a především pravdivé informace, protože takto se zbytečně poškozuje kredit neratovických sdružení v očích veřejnosti.


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Jana Kühnelová - 7.8.2003 - 14:45

Veš v kožichu
Z toho je zřejmé, že pan Miloň Novák Sdružení občanů Neratovic tak miluje, že předpokládal, že všichni čtenáři Mělnicka budou okamžitě vědět, které vši v kožiše se jeho propagace výstavby supermarketu týká. Článek jsem nečetla, ale pokud tam uvádí, že jsme proti výstavbě supermarketu, tak kecá hůř než funkcionář komunistické partaje. Sdružení občanů Neratovic JE PRO VÝSTAVBU SUPERMARKETU, ale tam, kde je určena vyhláškou města o územním plánu, nikoli v místě, určeném pro bytovou výstavbu. Pochybuji o tom, že chtěl poškodit občanské sdružení Neraweb - prostě mu to díky jeho sebestřednosti nedošlo.


Od: Rezi - 7.8.2003 - 15:09

Abychom si rozuměli, já to myslela tak, že tou neadresnou kritikou vlastně poškodil všechna neratovická občanská sdružení, k čemuž ho nikdo neopravňuje a je to hanba.


Od: FiM - 12.8.2003 - 18:21

Pokus
TEst


Od: Jana - 20.8.2003 - 8:22

Mrzí mě to
Od osobnosti takových kvalit, jakými pan Novák disponuje, mě to vskutku jako občanku Neratovic mrzí. Doufám jen,že se to vyjasnilo a došlo k omluvě.


Od: Martina - 21.1.2004 - 0:51

To Jana-pozdě ale přece, k žádné omluvě nedošlo...


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0517 s