Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní e-horoskopy pro týden od 18.12. do 24.12.

18.12.2006   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní e-horoskopy pro týden od 18.12. do 24.12.Merkur se nachází ve znamení Střelce. Je sice pravdou, že Merkur se Střelcem nejsou zas tak moc pohodoví partneři, protože nás to bude svádět k přehánění a rozpínavosti, ale na druhou stranu Střelec má širší náhled do budoucnosti, zatímco Merkur "vytáhne" a doplní podrobnosti. Nov - Novoluní nastane ve středu 20.12.2006 ve znamení Střelce. Pokud máte na tento den naplánovaný nějaký lékařský zákrok, nebylo by vhodné, aby se týkal stehen, nebo operace žil, etc...Ale pokud chcete něco udělat pro své zdraví, začněte s nějakou očistnou kůrou, před blížícími se svátky to bude jen ku prospěchu. Slunce vstoupí do znamení Kozoroha v pátek 22.12.2006 a setrvá zde do 20.1.2007.

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang.

Pondělní večer vám dává možnost otevřít své srdíčko a dát najevo své pocity i únavu..A bude načase, protože tím nenápadně sdělíte dalším členům rodiny, že i oni by měli připojit "ruku k dílu"..Je sice jasné že vás vánoční přípravy baví, ale nemůžete všechno dělat sami. A věřte že to bude důležité, neb konstelace jasně ukazují, že co se týče fyzičky, budete mít tendenci se přepínat, a je jasné, že ve stresu můžete občas utrousit i sem tam nějaké nelibé slovíčko... .Během středečního NOVu vás může překvapit ohlášení nečekané návštěvy na sváteční dny, může se jednat i o příbuzné z ciziny,etc. NOv tedy soustředí vaši pozornost na cestování, ale i vzdělávání, a někteří se vrhnou na ezoterickou literaturu. Blížící se víkend u vás může probouzet pocit, že vám něco někde jinde utíká, že některé záležitosti už měli být vyřízeny, prostě začnete jančit. Tak to mám jedno doporučení : jakmile vás tohle popadne, uvařte si kávu a uveďte se do klidu. Jinak něco koupíte dvakrát, na stranu druhou něco nekoupíte vůbec - při tom shonu a zmatku který sami okolo sebe naděláte totiž možná zapomenete na tu nedůležitější věc - třeba na stromeček. Rada : nezapomeňte koupit vánoční stromeček !!! Štědrý den prožijete v klidu, přesně tak, jak jste si to představovali.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládce Venuše - polarita Yin

Příznivá aspektace vládkyně vašeho znamení vám dává příležitost odpoutat se od všedních starostí a něco neobvyklého si užít. Opatrně musí našlapovat ti z vás, kteří žijí v pevném partnerském vztahu...Konstelace totiž přejí vzniku náhlých lásek, tudíž i nevěře...Na stranu druhou ale taktéž přeje oživení, takže se dá předjímat, že povšechně to bude ve vašich vztazích pěkně "vřít" ! Středeční Novoluní, alespoň v začátku, přinutí mnohé z vás stát rovnýma nohama na zemi, a věnovat se věcem, které jste v minulosti zanedbali. Nasměruje vaši pozornost i k financím, které sdílíte s někým jiným.

Pátečním vstupem Slunce do znamení Kozoroha by mohlo vyvolat ještě větší napětí ve vztazích - tak si hlídejte svoje reakce, protože nadhledem a tolerancí můžete mít vše pod kontrolou. Je pravdou, že při té euforii budete shánět dárky na poslední chvíli, ale i to bude mít své kouzlo. Štědrý den a jeho pohoda bude záležet jenom a jenom na vás. Budete totiž tak rozněžnělý atmosférou vánoc i svým protějškem, že se vám nebude chtít ani vstát z postele. Naštěstí si už několik dnů předem domluvíte nějaké pochůzky, a budete do sebe doslova atmosféru Štědrého dne nasávat.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

První dny tohoto týdne si dávejte pozor na panovačnost a slovní smečování...Dokonce se můžete "tak rozjet" že ať uděláte či řeknete cokoliv, u druhých to bude neustále vyvolávat nesouhlas. Zejména v rodině se držte zpátky.nebo vyvoláte generační spory...Novoluní ve středu vás přinutí soustředit pozornost taktéž na partnerské vztahy, profesní i osobní. Ať už se to projeví jakkoliv, věnujte tomu pozornost, neb se patrně vynoří nějaké důležité téma, které ten konkrétní vztah ovlivní. Může se jednat o pracovní ale i intimní, ale také se může něco začít dít okolo smluv a dohod. Všechny vztahy, které navážete za tohoto období - v intimní sféře budou velmi citové, v pracovní sféře - silné a pevné. V každém případě se bude jednat o výrazné partnerství. Vaše neposednost vás od pátku bude vyhánět ven z bytu. Někteří dokonce vyjedou do přírody, a neodpustí si dlouhou procházku. Jiní si udělají procházku v nějakém marketu a nad regály budou přemýšlet, zda něco nezapomněli. Na Štědrý den, pokud to půjde, se snažte být s rodinou. Mají vás rádi a dají vám to patřičně najevo. To je něco, co v tyto dny budete potřebovat slyšet a vědět víc, než si sami sobě přiznáváte...

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Pondělí zejména ve večerních hodinách je jako stvořený svolat členy rodina, zapálit svíčku a popovídat si nad vánočními přípravami. Budete velkorysí, plni sebedůvěry a dokážete s "okolím" nalézt společnou řeč. Během středečního NOVu instinktivně vytušíte že se něco děje, ale bude to tak, že o co se jedná se vy dozvíte jako poslední....Pokud se vám v uvedené dny něco nebude líbit, řešení odložte až na konec měsíce, neb ve dnech okolo NOVu byste jednali v afektu, a stejně byste patrně ničeho nedosáhli. Čím víc se budou blížit vánoční svátky, tím více se budete vracet v myšlenkách ke svým nejbližším, hlavně k těm, co již nemohou s vámi trávit vánoční dny. Konstelace vám začne připomínat věci z dob, na které jste již zapomněli. Ovlivní to ve velké míře váš stav mysli, a tím pádem i náladu. Proto se držte v ústraní a nevystrkujte "klepeta". Na Štědrý den si uvědomíte, jak silné zázemí vám skýtá vaše rodina a u srdíčka vás zahřeje ohromná škála lásky okolo vás. Budete díky tomu velmi citliví, a trošku zalitujete, že jste nekoupili více dárků.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Tento týden si budete milí Lvi užívat sami sebe ! Schopnost proniknout do kdejaké záhady vás občas zanese v myšlenkách mimo reálný "svět"...A středeční NOV to vše ještě podpoří soustředí vaše aktivity nejen k dětem, všemu co vám dělá radost tudíž i k vašim koníčkům, ale zvýší se i váš sex-apeal a sexualita, neb toto novoluní vám přeje i v oblasti rozkoší. Jak se budou blížit svátky, ucítíte velký nárůst energie, kterou vám začnou vracet konstelace. Bude to obrovská síla, která v nejednom z vás může vyvolat pocit, že musíte "obejmout" všechny své blízké. Jenže pokud to přeženete s alkoholem, začnete objímat nejen sousedy, ale taky kolemjdoucí, taktéž příslušníka policie, který z toho bude paf....Jenže pak na vás "udělá Baf" a možná se dočkáte i nějaké pokuty pro rušení nočního klidu. Až se z toho ráno probudíte, budete mít pocit, že se snad díky ostudě musíte stěhovat. Z toho vás někdo vyvede, takže stěhování zavrhnete, ale nastane jiný problém. Při tom objímání-abyste měli volné ruce, patrně někde položíte dárky, které jste nakoupili, a tak začnete obcházet všechny ulice, kudy jste šli. Dojdete až do restaurace, kde jste započali dílo zkázy předešlý den, zjistíte že jste dárky zapomněli tam a zde "stop". Ne aby vás napadlo začít slavit nález nakoupených dárků !!! Na Štědrý den si nelamte hlavu tím, jak je možné, že mezi dárky najdete i to, co jste si už dlouho v duchu přáli.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - Yin

Rozum vám první dny tohoto týdne bude sloužit na 100 %, ale s intuicí a odhadem to bude horší. Díky tomu nepoznáte zdravou míru svých argumentů a můžete se opakovaně potýkat s nelibostí lidí okolo vás...Vzdorovat vám budou nejen vaše děti, ale taktéž starší generace. Středeční NOV se soustředí na váš domácí i osobní život, což pro vás znamená spoustu rozruchu. Může se to týkat rekonstrukce bytu, nebo absolvujete spousty návštěv, schůzek, setkání. Mnozí z vás si v tyto dny vzpomenou na svoje rodiče či prarodiče, tak alespoň zvedněte telefon a dejte jim o sobě vědět ! S blížícími se svátky se zvýší vaše "úklidové tempo", takže rodina si s vámi opět užije. Bylo by dobré si uvědomit, že nemohou lítat ani se vznášet, což váš postoj k jakémukoliv jejich pohybu bude naznačovat. Vaše výtky, že svým pohybem víří prach je asi pěkně rozlítí, ale posléze to přejde v humor, a vy se začnete smát sami sobě. Panny, bude dobré vám připomenout, že svátky nejsou o úklidu, ale o pohodě ! S koupí dárků si nebudete dělat moc starostí. Prostě se zeptáte co kdo chce, a dle seznamu začnete nakupovat. A tady bude malý zádrhel, neb vám oči zůstanou viset vždy na něčem jiném, než si dotyčný přál.. Štědrý den prožijete s lidmi, které jste dlouho neviděli, a to bude pro vás tím největším dárkem.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang

Z postavení vládkyně vašeho znamení je jasné, že klidu si ani tento týden moc neužijete. Přeje totiž vzniku náhlých lásek, které vás mohou zasáhnout jako blesk z čistého nebe.To je taky upozorněním pro zadané, protože mnohé to bude svádět k nevěře. Novoluní ve středu klade důraz na vztahy se sourozenci, příbuznými i sousedy. Pokud vám bude připadat, že pouze zběsile "šlapete do pedálů", nepodlehněte tomu, neb tímto novoluním něco zasejete, co sklidíte za 2 týdny.Tak se snažte!

Pokud vás přepadne při nákupech dárků pocit finanční nedostatečnosti, bylo by dobré si uvědomit, že Vánoce jsou opravdu jenom jednou za rok a na skrblení zapomeňte. Štědrý den vás strhne svojí atmosférou jako nikdy. A co dostanete ? Vím to, ale neřeknu, protože byste neměli žádné překvapení. Ale jedno mohu napsat - budete daleko citlivější než jste sami u sebe zvyklí. Tak se nenechte zaskočit slzičkou v oku...

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zdravý selský rozum je vždycky výhra, ale když se k tomu přidá ostřejší slovník, to už asi lidi okolo vás budou daleko hůř vydýchávat...Proto se držte hesla - nejdříve myslet až potom konat ! Nebojte se tento týden "ponořit" do nejasností, neb se vám dokonce naskytne šance vyřešit nějakou záhadu z předešlých týdnů...Středa a probíhající novoluní vás doslova vrhne do věcí okolo financí. Vaše myšlenky se budou točit i okolo vašich výdělečných schopností a osobních hodnot. Také si daleko jasněji uvědomíte co potřebujete a co vám schází, čeho si nejvíce ceníte. Ale osten nedůvěry zda jste všechno udělali správně vás trošku bude trápit. Všechny blízké budete chtít mít vedle sebe, a pokud to nepůjde, klidně sednete do auta či na vlak, abyste se s nimi alespoň na chvíli viděli. Na Štědrý den k vám budou všichni vzhlížet. Zejména protějšek bude překvapený vaší přítulností a sklonem se ho stále dotýkat. Možná to překvapí i vás, ale ničemu se nedivte, to si s vámi budou pohrávat konstelace a bude to milé laškování..

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pondělní večer vám dává šanci si popovídat se svými blízkými, a naplánovat si blížící se svátky. A snažte se zapojit do příprav ostatní členy rodiny, protože díky tomu, že Slunce v pátek ráno opustí vaše znamení, budete ve vás postupně narůstat pocit, že vám ubývá sil i elánu ! Středeční "Novoluní" zvýší váš sex-apeal, charisma, zvýrazní vaši osobnost. je jasné, že se to neobejde bez juchání, jak je vašim zvykem...! Ale ve vztahu k vám milí Střelci to taktéž může znamenat - skutek utek, protože zapomenete na nějaké povinnosti a další dny začne "frmol", protože nebudete vědět kam dřív skočit. Atmosféra Štědrého dne.....no překvapí Vás a budete cítit naprostou spokojenost. Pokud se objeví slzičky v očích vašich blízkých tak se nedivte. Štědrý den bude opravdu štědrý, a budete překvapeni , kolik dárků Vám ostatní darují. Bude jeden z nejkrásnějších za poslední roky a pokud "udržíte zdravou míru", opět si uvědomíte, kolik je okolo vás lásky.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Milí Kozorozi, zejména ti z vás, kteří mají "opuštěné srdíčko"...nebudete-li se kabonit na celý svět a občas vyrazíte do ulic, věřte že vás nemine Amorův šíp ! Doma se nesnažte cokoliv organizovat bez toho, abyste se na tom nedohodli s ostatními členy rodiny...Mnohé se jim nemusí líbit a zbytečně tím vyvoláte generační konflikt...Středa je spojena s novoluním. Pro vás to znamená odhalení všeho skrytého, co necháváte jakoby "v zákulisí". Vypluje napovrch nějaké téma které bude mít souvislost s vaší minulostí. Nebojte se do těchto svých "tajných zákoutí" nahlédnout...určitě se vám tím vyjasní něco, čemu jste doposud nemohli přijít "na kloub".. Nějaké to příjemné překvapení, vyplnění snu či přání zažijete ještě před vánocemi. Ale nenechte se ukolébat štěstím a pohodou, vlastně vám nic nehrozí až na to, že byste mohli zapomenout někde sebe - budete totiž některé záležitosti chtít oslavit, což se vám asi také povede, ale počítejte s tím, že se bolesti hlavy nevyhnete. Štědrý den bude pro vás tentokrát atypický. Možná i tím, že vaše děti vylétli z hnízda a rozhodli se trávit sváteční dny po svém..Tak jim zavolejte, neb oni na to budou čekat...

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Po celý týden mějte na paměti, že co je doma, to se počítá..Zejména se to týká intimních vztahů a pevných partnerství. Láska vás může potkat i na ulici, ale na nevěru není vhodná doba ! Vyhněte se tedy experimentování jak na poli vztahů, tak ale i v organizování vaší domácnosti. S nelibostí to ponesou nejen vaše děti, ale také např. prarodiče...Středeční NOV jako předvoj Štědrého dne vám nabídne splnění nějakého přání, snů, tak si rychle ráno po probuzení něco přejte...Ukazuje i na důležitost zapojení do nějaké skupiny, kolektivu lidí, na důležitost přátelství. Přehodnotíte nějaký dlouhodobější projekt, plán. Je zde i možnost. že tento den změní vaše celkové směřování a vy se začnete soustředit na nějaký jiný cíl. Svátečné dny si užijete, neb Luna bude od páteční noci 22.12. do štědrovečerní neděle 24.12. tranzitovat vašim znamením. Takže je jasné, že na Štědrý den budete daleko víc citlivější, ale vězte že Vaše dušička bude spokojeností jen zářit, a vaše pohoda se přenese i na ostatní. Největší překvapení zažijete díky dětem..

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin.

Pondělní večer bude jako stvořený k rozprávění při svíčkách. Osamocené Rybky by měli vyplout do ruchu velkoměsta, protože kromě romantiky a schopnosti se domluvit i na nemožném vám tento den dává šanci ku seznámení se ! Zadaným Rybkám naopak doporučuji držet se domácího krbu, protože mnohé ukazuje na "zamilování se" na první pohled...jenže další dny byste si nevěděli rady, jak dál..

Dny okolo 22.11. kdy nastane Novoluní, budou soustředit vaši pozornost do oblasti kariéry, profese, zaměstnání, zvýší vaši ctižádost, ale také si posvítí na vaši pověst, autoritu, ...etc...Vytrvejte v tom i další dny a bude vám to pouze ku prospěchu. Dle mne se nevyhnete malému duševnímu kličkování, takže si občas někam zalezte a dumejte o samotě. Na Štědrý den se za pomocí Luny necháte unášet pohádkami, kouzlem vánoc..budete ještě citlivější než je to u vás běžné. Nostalgie vám tentokrát dodá na vážnosti a tak je jasné, že se budete snažit držet u rodinného krbu.Večer před spaním si řeknete, že to byl asi váš nejhezčí Štědrý den.

 

Vypracovala Naďa Šmídová

e-mail : NADAMAGIC.@seznam.cz

http://www.webpark.cz/nadasmidova



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0507 s