Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Hanychová ve filmu? Ano - dnes v kinech!

18.01.2007   redakce   Film   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Hanychová ve filmu? Ano - dnes v kinech!Ve čtvrtek 18.1. máte šanci premiérově vidět NOC V MUZEU, dobrodružnou komedii s Benem Stillerem, pokračování hororu NENÁVI2T, CRASH ROAD, český film v hlavní roli s Agátou Hanychovou, dokument KNIHA REKORDŮ &SUTKY a v neposlední řadě také film o hamburgrech, nazvaný FAST FOOD NATION. Vybírat je rozhodně z čeho, tak pojďte dneska do kina! 

NOC V MUZEU
Režie: Shawn Levy 
Hrají: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson
Distribuce: Bontonfilm

Posvátné síně Přírodovědného muzea jsou plné těch nejúžasnějších exponátů - divoce vypadajících prehistorických stvůr, nelítostných starověkých bojovníků, dávno vymizelých kmenů, afrických zvířat a legendárních historických hrdinů - ti všichni zde nehnutě stojí, navždy zmrazení v čase. Nebo ne? V akčně-dobrodružné komedii NOC V MUZEU nový noční hlídač zjistí, že opravdové dobrodružství začíná teprve ve chvíli, kdy zaklapnou dveře za posledním návštěvníkem a zdánlivě nehybné exponáty si začnou užívat divoké noční rejdy.

SMRTÍCÍ NENÁVI2T
Režie: Takashi Shimizu
Hrají: Sarah Michelle Gellar, Amber Tamblyn, Aubrey Davis
Distribuce: SPI international

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství a nebo sebevraždě… Dokáže někdo zastavit kletbu?

Aubrey se dostane pod stejnou kletbu, která postihla její sestru Karen. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit jejich tajemství a zachránit si životy.

CRASH ROAD
Režie: Kryštof Hanzlík
Hrají: Agáta Hanychová, Pavla Tomicová, Bohdan Tůma, Kryštof Hádek
Distribuce: Warner Bros. ČR

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává.

KNIHA REKORDŮ &SUTKY
Režie:
Aleksandar Manič
Distribuce: Palace Pictures

Kusturicovsky laděné příběhy a hudba z Cabiriiných nocí Federica Felliniho se slévají v energií nabitý zážitek připomínající jízdu na kolotoči. Film je především zábavnou cestou za neuvěřitelnými disciplínami, osudy a hlavně rekordy, na které nenarazíte nikde jinde na světě. V rozbujelém společenství se najde místo pro vyznavače nejrůznějších náboženství, sportů nebo svérázných hudebních stylů. Najdete tu derviše, který se umí přemisťovat v prostoru, souboje cvičených hus, vymítače upírů, místní televizní stanici i hudební průmysl, kterému šlape na paty místní hudební pirát. Zlí duchové jsou vymýtáni ohněm nebo pouhou silou vůle a populární písně jsou skládány za méně než 15 minut. Bůh miluje &Sutku, neboť zde je uctíván nejvíce na světě. &Sutku nehledejte na mapě - je to stav mysli.

FAST FOOD NATION
Režie: Richard Linklater
Hrají: Patricia Arquette, Ethan Hawke, Greg Kinnear
Distribuce: HCE

"Big One" je nejnovější hamburger fast-food řetězce Mickey´s a stává se z něj jejich nejúspěšnější produkt všech dob. Jenže v tom mase je něco divného. Z toho důvodu je Don vyslán do Cody v Coloradu, kde se "Big One" vyrábí. Jeho kontrola však odkrývá pouze nádherně čistý a vysoce výkonný masokombinát. Nemá ani tušení, co se za tím vším skrývá. Zaměstnanci jsou zde vykořisťováni takovým způsobem, jakým je dobytek zpracováván do hamburgerů.

Zdroj fotografie: movies.yahoo.com


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0288 s