Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 15. 1. do 19. 1. 2007

15.01.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 15. 1. do 19. 1.  2007Dnes vstupuje Merkur do znamení Vodnáře a setrvá zde do 2. 2. 2007. V úterý vstoupí Mars do znamení Kozoroha a Slunce opustí znamení Kozoroha vstupem do znamení Vodnáře v sobotu 20. 1. 2007, kde setrvá do 19. 2. 2007, kdy přejde do znamení Ryb. V pátek hodinu po půlnoci nastane Novoluní. Máte 48 hodin na plánování. Nezůstávejte laxní, ať za půl roku můžete sklízet nějakou "úrodu"!

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang.
Těm z vás, kteří se narodili ve 3.dekanu, tj. mezi 11. 4 – 29. 4. zbývá poslední čtvrtina roku do narozenin. Je to pro vás období obratu a vaše myšlenky mohou díky tomu procházet určitou krizí. Uvědomíte si potřebu zbavit se všeho omezujícího. Vládce vašeho znamení vstoupí v úterý do znamení Kozoroha. To vás trošku utvrdí ve vaší síle a tak se lehce může stát, že budete jednat nekompromisně namísto toho, abyste hledali dohodu… Vaše nesmiřitelnost s tím, co se vám nelíbí, a nutnost nezávislosti může být příčinou konfrontací a následných problémů zejména s autoritami, na prvním místě s rodiči, ale i s institucemi, šéfy, nadřízenými. Takže v oblasti kariéry – zaměstnání vždy počítejte do deseti, než něco vyslovíte. Na stranu druhou vám to nese období, kdy budete schopni se koncentrovat a dokončit to, co započnete. Takže když koncentrujete síly, energie nasměrujete k užitečným aktivitám, možná vám ani nezbude čas stavět se na zadní a oponovat kdejakou maličkost…


Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin.
Pro tento týden mám užitečnou radu zejména pro Býky, narozené v 2.dekanu.tj. 1. 5 – 10. 5. Na domácím poli budete jako bez duše, zato ve společnosti ožijete. Dejte si pozor na nevěru, protože váš pocit, že to projde, se posléze ukáže jako lichý a špatné svědomí bude "záletníky" trápit hodně dlouho. Ale vládkyně vašeho znamení Venuše připravila svody pro vás všechny. Zejména nezadaní mají stále šanci potkat toho pravého či tu pravou… Prostě láska postihne vás všechny (zamilování se, setkání se s ideálem). Pro zadané je nachystáno idylické období ve vztahu, v manželství. Mars vás začne popohánět k větší aktivitě, muže přinést impuls a energii pro cestování. Zejména během víkendu při prosazování vlastních názorů to nepřehánějte – necitlivostí, možná až fanatismem, můžete vyvolat naprosto zbytečné spory a hádky. Nenechte se unést žárlivostí a sklonům k poručníkování partnera.


Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang.
Vládce vašeho znamení Merkur vstoupí v pondělí dopoledne do znamení Vodnáře a věřte, že tato planeta komunikace a intelektu se ve Vodnáři cítí jako doma a vy si začnete tohoto příjemného a příznivého postavení svého vládce pěkně užívat. Dodá vám to spoustu užitečných nápadů, přináší vám objektivitu a co je nejdůležitější, budete se pídit po spoustě nových věcí, zejména se to u mnohých Blíženců bude týkat cestování, plánovaní dovolené… Mnohé to naopak přivede do knihoven a knihkupectví. První dva dny v týdnu si dejte pozor na náhodná setkání a jakákoliv lákadla i co se týče nevěry. Další dny by vám to negativně vrátily i s úroky. Páteční NOV mnohé z vás nasměruje k nějaké dalšímu vzdělávání, ale má to i negativní účinek, může ve vás vyvolávat nelogické reakce. Pamatujte, že cokoliv vymyslíte a započnete do 48 hodin od NOVu, budete sklízet celý další půlrok!



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin.
V pondělí budete myslet na něco úplně jiného, než čím byste se právě měli zabývat. Budete nerozhodní, tak se do ničeho nenuťte a nedůležité věci odložte na další dny. A pokud mne poslechnete, uděláte velmi dobře, protože od úterka budete moci elán a energii rozdávat. Jen bude dobré si vše dopředu promyslet, co máte udělat nejdříve a nezapomeňte na zlaté pravidlo „Dvakrát měř, jednou řež“. Té energie totiž bude příliš, takže se snažte, abyste nebyli jak neřízená střela a neodstřelovali sami sebe!!! Při pátečním NOVoluní se snažte nepropadat náladovosti! Vše se bude točit okolo partnerství a tak pamatujte, že na co si "zaděláte" během NOVu, sklízet budete za půl roku! Raci narozeni v 2.dekanu, mějte oči otevřené, neb se vám naskytne nějaké seznámení, spolupráce. Pokud se zabýváte obchodem, dají se předjímat velmi užitečné pracovní kontakty. Týká se to zejména posledních dnů v týdnu. Možná, že si víkend neužijete dle svých plánů, ale plody vám tyto dny přinesou v jiné podobě.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang.
Po celý týden si hlídejte svoje pracovní tempo. Budete ulítaní ve snaze "předstihnout" sami sebe. Dokonce vaše aktivity zamíří např. v kanceláři na stoly kolegů, kteří se budou divit, jak je možné, že jsou uklizeny. Pro vás bude tedy nutností si jasně stanovit čas na práci a relaxaci, jinak totiž nevypnete. Během NOVu se mnozí z vás i díky zběsilému pracovnímu tempu během týdne rozhodnou pro nějakou dietu a formu relaxace. Což je skvělé, neb celý další půlrok se díky tomu budete snažit dělat něco pro svoje zdraví a kondičku! V sobotu vstupem vládce vašeho znamení do Vodnáře se odstartují vaše poloviční narozeniny. Je jasné, že se nevyhnete zhodnocení uplynulých šesti měsíců. Mnozí z vás v plné míře pocítí na vlastní kůži rčení-> jak zaseješ, tak sklidíš. Tak se sami sebe zeptejte, zasel/a jsem vůbec něco?



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin.
Vládce vašeho znamení Merkur vám od pondělka umožní precizně plánovat každodenní činnosti. Takže doba, kdy jste snídali v letu a do zaměstnání jste "nestíhali" je tatam. Ale to byste nebyli Panny, aby se u vás neprojevil i sklon k puntičkářství a zbytečným starostem, zejména o své povinnosti, zdraví nebo dietu. Nepořádek neprojde nikomu u vás v rodině, ale týká se to i vašich kolegů… Pozor si budete muset dát zejména první dny v týdnu na finance. Pokud jen tak na ulici jakoby náhodou potkáte člověka, se kterým jste se dlouho neviděli, a on vás požádá o půjčku, nějak se z toho vykruťte, neb byste se s penězi již nesetkali. Raději si sami sobě udělejte nějakou radost! A pokud budete mít pocit, že těch novot a nečekaných aktivit je na vás moc, nechte si změřit tlak, hladinu cholesterolu, a během NOVu v pátek započněte s nějakým ozdravným programem, neb pocit, že pro své zdraví děláte maximum, se na několik dalších týdnů stane vaší prioritou.



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang.
Pondělní probuzení bude snové a tak je jasné, že se vám ani nebude chtít vstát z postele… V úterý se obrňte trpělivostí, neb se budete potýkat s nepříjemnostmi a je jasné, že vám to notně ubere z pondělní snové nálady. Ale další dny si začnete užívat. Vládkyně vašeho znamení Venuše nikoho z vás nenechá na pochybách, že by vaše srdíčko mělo zůstat v klidu. Zejména nezadaní mají stále šanci potkat se s vysněným ideálem, ale ani zadaní nebudou ochuzení, neb jsou pro vás nachystány doslova romantické a láskou "provoněné" dny. NOVoluní v pátek vás vrátí v myšlenkách do dětství a je jasné, že ve větší míře se zaměříte na vaši rodinu a domov. Daleko více si uvědomíte, jak potřebujete cítit pocit bezpečí, které vám poskytuje rodina. Nezapomeňte na svoje rodiče či prarodiče. Zvedněte telefon a dejte jim o sobě vědět!




&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin.
V úterý vstoupí váš spoluvládce do znamení Kozoroha. Pod jeho vlivem začnete být notně kontroverzní a nesmiřitelní, pokud vám něco bude stát " v cestě"". Držte se slovně "zpátky" zejména při kontaktu se sousedy, sourozenci. Netrpělivost a vaše slovní prosazování se, ostřejší slovník bez jakékoliv příčiny a chuť přebít každého argumenty nebude to pravé ořechové, a vy si tak můžete na dlouhou dobu pošramotit dobré vztahy. Nepokoj, netaktnost, hádavost nejsou ani dobré za volantem a velice lehce by se z vás mohl stát agresivní řidič. Nezapomeňte na silniční kontroly, přijít o bodíky by asi nebylo milé, což milí &Stíři?!? NOVoluní by mohlo nasměrovat vaše kroky do prodejny se starožitnostmi. Pořádně se pokochejte krásnými kousky, ale nic nekupujte, neb již při odchodu z prodejny by vás to začalo mrzet…




Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang.
Luna ve vašem znamení vás v pondělí probudí do nového týdne a setrvá zde do středy, kdy dvě hodiny po půlnoci přejde do znamení Kozoroha. Ve pondělí sice ještě budete velkorysí, srdeční, což se odrazí i při řešení jakýchkoliv problémů, ale další dny váš přehnaný a možná i hraný optimismus začne nabírat na síle… Vaše upřímnost a rozšafnost, ale taky netečnost k problémům a jistá dávka chování na efekt, bude totiž ubírat na dobré náladě lidem okolo vás, zejména když se ze všeho budete slovně vykrucovat. Vaše „vždyť to počká..zítra je taky den“totiž může ledaskomu zvednout hladinu adrenalinu… Pokud vám v pátek bleskne hlavou nějaký plán na finanční přilepšení, neváhejte a začněte plánovat. Dny oklo NOVu totiž zaostří vaši pozornost právě do oblasti financí a vašich výdělečných schopností a co v tento den naplánujete či započnete, je velmi důležité pro dalších šest měsíců…



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin.
Tento týden bude ve vašem znamení notně rušno a je jasné, že to pocítíte ve svém životě.
V úterý večer vstoupí Mars do vašeho znamení. Je to pro vás velice silná konstelace. Po dobu tranzitu vám bude notně dodávat vůli k prosazení, bude zvyšovat vaši odhodlanost, ale je fakt, že občas ucítíte i „horkou hlavu". Je to pro vás velká podpora, tak se nebojte použít občas svých ostrých loktů. Mars se totiž do vašeho znamení dostane opět až v prosinci roku 2008. Takže si jeho energii vychutnejte a využijte každičký den ve svůj prospěch! Ve středu dvě hodiny po půlnoci, přesně 2:51 hod vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde až do pátečního rána. Tranzit Luny ve vašem znamení trošku zchladí vaše horké hlavy ale i city. Na stranu druhou se vám sice rozjasní mysl, ale budete vidět chyby i tam, kde nebudou. Mentorování bez dostatku taktu mohou ještě víc zvednout hladinu adrenalinu vašich nejbližších. Ti, kteří slaví v pátek narozeniny v době NOVu, mohou očekávat velmi příjemný, ale důležitý a mírně hektický rok.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang.
V pondělí dopoledne vstoupí planeta rozumu a intelektu do vašeho znamení, což je dobrá zpráva, ale přeci jenom pro vás mám malé upozornění pro období tohoto tranzitu: dejte si pozor na aroganci a přesvědčení, že jste nejchytřejší ze všech, což je právě negativní stránkou Merkuru ve vašem znamení.
Neopomeňte, že ani vy se nevyhnete účinku NOVu v pátek v noci a je vám velmi nakloněn, neb posílí vaše tvůrčí a psychické schopnosti, zvýší se vaše charisma. Ale tento NOV má pro vás i negativa v podobě lákadel. Nejrůznější „umělé ráje“, ať jde o únik od skutečnosti v jakékoli podobě, a sem patří i alkohol, dávejte si pozor na iluze i klam, ať někomu nenaletíte! Pokud budete vstávat v pátek po 7:17, probuzení již bude s Lunou ve vašem znamení a budete si jejího účinku užívat až do neděle 9:50, kdy přejde do následného znamení Ryb. To je pro vás čas snění a vymýšlení těch nejbláznivějších plánů…



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Tento týden se milé Rybky nedivte, pokud vám srdíčko při setkání se s nějakým člověkem začne rychleji tlouci. Dá se napsat, že se zamilujete na první pohled a věřte, že zamilovat se můžete skutečně silně! Ale ani Rybky žijící v dlouhodobém partnerském vztahu nebudou ochuzeni. Čeká vás spousta krásných romantických dnů, ve kterých občas budete váhat, zda se vám to snad nezdá… Páteční NOVoluní ve vás vyvolá výraznou potřebu svobody a sebevyjádření. Do popředí se dostanou vaši přátelé a to co vás s nimi spojuje. Tentokrát vám ale navíc nabízí splnění přání, snů, tak si rychle v pátek po ránu něco přejte. Ukazuje i na důležitost zapojení do nějaké skupiny, kolektivu lidí, na důležitost přátelství. Pokud v neděli po desáté dopoledne ucítíte nějaký neklid, nedivte se. Začne si s vámi pohrávat Luna, která vstoupí do vašeho znamení v neděli v 9:50.



Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/nadasmidova/ 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0886 s