Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Legenda zvaná XIII. století aneb láska a navždy 4.

19.02.2007   Martina Bittnerová   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Legenda zvaná XIII. století aneb láska a navždy 4.Po skvělém Werewolfovi, který se myslím niterně dotkl nejen mě, připravila Třináctka pro mě osobně rozpačitý kousek Ztraceni v Karpatech (1998). Pamatuji si, že jsem pro čerstvé album s nadějí a rozmlsaná po tom předchozím, jela přímo do sídla vydavatele – Happy music. Nechci ale tvrdit, že mě vysloveně zklamalo.

I já jsem si v něm našla pár zajímavých melodií třeba ve Vlčí ženě, nicméně obecně vzato mě Karpaty prostě neurvaly kus srdce. Každopádně hitovka Elizabeth okupovala od té doby každý koncert a někdy se zdálo, že lady Báthory naprosto vytlačí z výsluní Justinu. A Justinu tam přitom vidím raděj. Nemám nic proti zapalovačům ve tmě a slzám dojetí fanoušků, ale Elizabeth přijde mi podivně prvoplánová ( zde: http://www.youtube.com/watch?v=ZOcwXm6oC0o). Většina posluchačů ji nicméně na rozdíl ode mě velmi miluje.

 

Souběžně s Karpaty vydal Petr &Stěpán Knihu Nosferatu. Samozřejmě jsem i já obtížila tímto kouskem knihovničku. Posléze jsem ji komusi půjčila a od té doby jsem ji neviděla, a ani neuvidím. Protože je vyprodaná. Každopádně jsem nikdy nepatřila k lidem, kteří by se jali provozovat nějakou magii. Tudíž jsem ji četla skutečně spíš pro zajímavost. Navíc našinec tak více proniknul do duše P. &Stěpána. O němž vždy kolovaly historky typu, že je naprosto nepřístupný a neochotný, s nikým se nebaví a o vlastních fanoušcích si myslí své. Ovšem do určité míry bych tento přístup i chápala. Někteří lidé si z něj totiž učinili až nezdravou modlu.

Jednou mi jistý fanoušek vyprávěl, jak navštívil &Stěpána doma. Idol mu přišel otevřít nikoliv v temno gotickém hávu, nýbrž v teplákové soupravě. Když mi to dotyčný vyděšeně vyprávěl, měla jsem co dělat, abych se neudusila smíchy. Tento fanoušek totiž nepochopil, že i Petr &Stěpán je pouze člověk, který kvůli světu nemusí snad v soukromí chodit v efektních kostýmech, ale že i on si určitě rád odpočine v pohodlném oblečení. Ovšem pro fanouška spadl definitivně z bájného piedestalu.

 

 Zdroj obrázku: maffet.cz
Další díl vyjde: 21. 2. 2007



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0397 s