Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 12. 2. do 18. 2.

12.02.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy  od 12. 2. do 18. 2.Ve středu 14. 02. 2007 začne být planeta Merkur retrográdní a to až do 8. 3. 2007. V sobotu 17. 2. nastane NOVoluní ve znamení Vodnáře. Zajímavostí je, že právě tímto dnem počne Čínský lunární rok. Začíná vždy prvním "Novoluním ve znamení Vodnáře", které nastává po tzv. Velké zimě (Zimní Slunovrat). (Začátek čínského roku je proto pohyblivý.)

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang.
Pondělí bude relativně klidné. Od úterý ale zbystřete pozornost! Budete permanentně nepozorní, což bude problémem nejen při přecházení křižovatky ale i za volantem, při jakékoliv vaší činnosti. Začnete chybovat i ve zcela banálních záležitostech. Ve středu a ve čtvrtek si s vaším vládcem pohraje Luna, což rozptýlí vaši pozornost tak, že se každou chvilku můžete pouštět do nějaké jiné záležitosti, ale nic nedokončíte a večer nebudete moci usnout, nejen díky velké únavě, ale i špatnému svědomí, že jste nic nedotáhli do konce… NOV vás odpoutá od těchto starostí i spěchu. Pokud i tento den se zamotáte do nějakých problémů, oporu a pomoc najdete mezi svými přáteli. Chcete-li něco ve svém životě změnit, tak právě sobotní NOV je změnám příznivě nakloněn. Neděli prožijete pod ochranou planety lásky...co víc můžete chtít, Berani... !!!



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Tento týden vám přeje, neb budete vždy na správném místě v pravý čas… Srdečnost, vřelost a úsměv na tváři budou vaší oporou po celý týden. Jenže se dá předpokládat, že těch úsměvů u některých z vás bude až příliš, a pokud se k tomu přidá neskromnost, bude dobré se občas podívat sebekriticky do zrcadla a zvážit, zda něco nepřeháníte. Dávejte si i pozor, za co utrácíte, protože domů můžete přinést lecjakou nepotřebnou tretku. V sobotní podvečer nastane NOVoluní. To je pro vás impuls k nastartování dlouhodobých projektů, pozitivní reakce zaznamenáte i v případě jakýchkoliv jednání. Pán času má stále snahu ubírat energii a dělat nepříjemnosti všeho druhu Býkům, narozeným ve druhém dekanu – 1. 5. až 10. 5. Nejlepším šermířským kreditem je důslednost, rozhodnost, a dodržování pravidel ať se to týká čehokoliv. Pamatujte, že překračování pomyslných hranic by se vám vrátilo ve zlém i s úroky!



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Již od vstupu vládce vašeho znamení do snových Ryb máte spoustu nápadů, a když se přidružil Merkur k planetě Uran, dává vám to šanci i schopnost pohnout kupředu s problémy, které máte někde v "šuplíku" založené… Díky obrátce planety Merkur ve středu si budete muset začít dávat pozor na to, co říkáte i děláte. Bude dobré se spíše porozhlédnout okolo sebe a podívat se, kde máte nedodělky. V práci bude dobré uklidit si i psací stůl. V případě odesílání mailů či dopisů raději během retrogrídního pohybu vše dvakrát a třeba třikrát zkontrolujte, protože omyly se vám sami budou nabízet. Raději i dřív vstávejte, protože se nedají ani vyloučit nějaké průtahy v dopravě. Sobotní NOV vás uvede do mírného duševního zmatku. Soustředí vaši pozornost na cestování, vzdělávání, a vy nebudete vědět, kam se vlastně dřív vrtnout. U mnohých se to všechno bude točit okolo ciziny, cizince…



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Pondělní konstelace mohou notně zatočit s vašimi emocemi. Všechno až do úterka budete velmi prožívat. Ve středu bude dobré se šetřit a vyhýbat se tělesné zátěži, nepřehánějte to ani s kávou, ale ještě něco vám tento týden přinese… S velkou pravděpodobností zejména nezadaní se budou uprostřed týdne potýkat s tím, že je zaujme osoba opačného pohlaví, třeba náhodně na ulici a bude vás neuvěřitelně přitahovat. Jak se to bude dál odvíjet, záleží na individuelním horoskopu každého z vás… Opatrnost bude nutná během sobotního NOVoluní. Mohou se objevit zcela nečekané zdravotní problémy, nevolnost, u některých se úplněk může projevovat nervózním chováním a neadekvátními reakcemi na zcela banální věci. Tento den si proto neplánujte ani jednání, a pokud to bude možné, tak se vyhýbejte stresovým situacím. Zjistíte-li že se někde schyluje ke konfliktu, odejděte.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Pondělní ráno vám dá po nějaké době opět možnost vychutnat si svoji sílu a energii. I další dny vám velmi přejí! Začne se vám tak dařit, že se asi několikrát i štípnete, zda nesníte. Konstelace vám budou dodávat takové množství energie a elánu, že by bylo škoda toho nevyužít. Berte to tak, že jste si nakročili do období, ve kterém se vám bude nejen dařit, na co sáhnete, ale bude vám přímo nabízet udělat změny ve vašem životě. Zbavte se v tomto období všeho, co vám nějak překáží, nebo co vás brzdí. Sobotní NOV vám ubere na klidu a soukromí. Budete překvapení přívalem povinností zejména ve vztahu k zaměstnání. Asi se ozvou i nějaké zdravotní restíky, zejména u těch Lvů, kteří v poslední době díky přívalu pracovních povinností zanedbávali odpočinek. Prostě víkend bude trošku hektický, ale vy to zvládnete.




Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Vládce vašeho znamení Merku je ve snových Rybách, což se určitě odráží i ve vašich "živých" snech. Ale od středy se nenechte houpat a zbystřete. Díky retrográdnímu pohybu vašeho vládce může zavládnout mírný chaos ve vašem partnerství. Nebudete rozumět sobě, tudíž ani partnerovi, natož lidem ve vaší blízkosti. Může dojít i k podpisu nevýhodné smlouvy a také k pomluvám. Při jednání se může objevovat nepříjemné napětí a vyústit v omyly z toho, že se špatně vyjádříte nebo nepochopíte správně ostatní. Existuje ohromné množství nedorozumění: retrográdní Merkur může prověřit vaše cestovní plány, partnerské vztahy, smlouvy. Proto si pečlivě plánujte a prověřujte vše v případě cestování, snažte se nevyjednávat, a smlouvy či dohody pečlivě pročítejte, neopomeňte ani dodatky…. Sobotní NOV je jako stvořený k zahájení nějaké diety. To vás totiž může napadnout i díky tomu, že se tento den po zdravotní stránce nebudete cítit nejlépe.




Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Pokud se v pondělí chystáte na nějaké jednání nebo třebas k soudu, snažte se udržet emoce a nepouštějte se do sporů. Ani vás nemine účinek retrográdního pohybu planety Merkur. Projeví se to nespokojeností, nebo obavami o zdraví, problémy se spolupracovníky, kolegy, etc. neb budete těžko hledat společnou řeč, a vůči nejbližším budete minimálně nepříjemní ve věcech pořádku a chodu rodiny. V práci se průběžně během vlivu retrogradity Merkura objeví nějaké zádrhele či zdržení… Ale pokud nebudete nechávat všechno na poslední chvíli, ani tento vliv nemusíte pocítit. Sobotní NOV by mohl ""posvítit" právě na uvedené neshody zejména se spolupracovníky. Pozor na pomluvy, nenechte se vtáhnout do sporů se svými kolegy. Objeví se mocenské boje, závist a hádky. Jste Váhy, takže běžně zachováváte klid, ale tentokrát se vám asi notně zvýší hladina adrenalinu…




&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Počátek týdne pro vás bude trošku náročnější, protože vás může zaskočit menší "emocionální ponor". Se svou si přijde i planeta rozumu. Pohyb Merkura bude od středy retrográdní (jakoby couval) tudíž bude nutná jistá opatrnost, zvláště co se týká podepisování smluv, atd.., vše důkladně prověřujte. Pokud budete cestovat a neověříte-li si spoje, ubytování atd., můžete zažít nějaké nepříjemnosti. Takže zde je rada, jak tomu zabráníte-> na nic netlačte, důležitá rozhodnutí odložte. Mohou se objevit i nějaké nepředvídatelné starosti kvůli dětem nebo si sami sobě způsobíte potíže kvůli své netaktní či arogantní vtipnosti-> vyhněte se proto všem rozhovorům o citech, v nichž byste natropili více škody než užitku. Pokud vás při sobotním NOVu čeká zkouška, test, prezentace či přednáška, pak budete úspěšní.




Střelec (23. 11. – 21.1 2.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Pondělní probuzení bude pod taktovkou Luny ve vašem znamení. Váš přehnaný a možná i hraný optimismus začne nabírat na síle… Vaše upřímnost a rozšafnost, ale taky netečnost k problémům a jistá dávka chování na efekt bude totiž ubírat na dobré náladě lidem okolo vás. Se svou si přijde retrográdní Merkur, který počínaje středou může udělat z vašeho domova doslova slovní bojiště, protože budete měnit svoje postoje i názory, a to tak překvapivě rychle, navíc nic vám nebude vyhovovat, takže sem tam nějaký konflikt nastane. Na členy rodiny budete mít tendenci se utrhovat pro maličkosti, tak si to hlídejte, ať si o vás nezačnou myslet, že jim utrhujete i od úst… Bude vám to totiž víc mluvit než myslet. Raději se proto nepouštějte do zbytečných diskusí, neb tentokrát vás kdekdo argumenty "umluví“… Nezapomínejte tedy na to, že se necháte lehce vyprovokovat, opatrnosti nebude nazbyt především za novoluní ve Vodnáři o víkendové sobotě 17. února.




Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
To co v tomto týdnu započnete, bude mít dlouhodobý efekt. &Stěstěna v podobě Jupitera a energie planety Mars nikoho z vás nenechají v klidu. Jste zvyklí spoléhat se na své myšlení a intelekt, ale věřte, díky retrográdnímu pohybu planety Merkur od středy bude všechno jinak… Pro vás se jeho vliv projeví zejména v oblasti duševních výkonů a zájmů a duševní činnosti obecně. Budete se dostávat do situací, kdy si nebudete schopni vzpomenout na naprostou banalitu, pokud budete psát dopis, tak vám budou chybět slova a najednou si ani nebudete schopni vzpomenout, proč ten dopis vlastně píšete… Dávejte si velmi pozor na to, co budete říkat v případě kontaktu s rodinou, sourozenci, sousedy. Mnohomluvností budete maskovat svou obavu z nějaké události či osoby, ale můžete se podřeknout... Díky sobotnímu NOVu se vaše myšlenky v průběhu víkendu budou točit okolo vašich výdělečných schopností a osobních hodnot. Je to pro vás skvělé období k promyšlení a nastartování dlouhodobých projektů směřovaných k finančním ziskům v budoucnu. Díky NOVu si uvědomíte co opravdu potřebujete, co vám schází, čeho si nejvíce ceníte.





Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Všem Vodnářům slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší!
Až do středy si v klidu a bez starostí můžete užívat přízně "hvězd“… Ale od středy vám nejasnosti a zmatky začne vnášet rozumová planeta Merkur v retrográdním pohybu, a věřte, že si na vás tentokrát doslova smlsne. Zpozorujete, že vám to moc mluví, jako by proud vaší výmluvnosti nebyl k zastavení. Jenže kvantita není kvalita. Nikdo vám nebude rozumět, a vy nebude schopni obhájit svoje názory ani postoje. Prostě slovní i myšlenkový zmatek. Vaše impulzivita by mohla být špatným rádcem, tak bude dobré, než se do čehokoliv pustíte, nejdřív vše v klidu promyslet. Například dopisy před odesláním raději dvakrát zkontrolujte, nebo se další týden nebudete stačit divit. Sobotní NOV zvýší váš sex-apeal, charisma, zvýrazní vaši osobnost. Pokud v sobotu slavíte narozeniny, je NOV součástí vašeho ročního horoskopu a právě díky NOVu se u sobotních oslavenců dá předjímat velmi důležitý rok…





Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Venuše ve vašem znamení probouzí u mnohých umělecké zájmy, záliby, sklony k zábavě a životní radosti. Přeje i v milostných záležitostech, a to zejména Rybkám narozeným 10. 3. až 19. 3. Ve středu začne couvat planeta Merkur ve vašem znamení. To vás s největší pravděpodobností přiměje k přemýšlení a následné nutnosti dořešit problémy, které byly díky rychlému tempu vašeho života v minulých týdnech zanedbány nebo odsunuty. Nenechte si tuto šanci ujít, neb těch restíků máte notně! NOV tentokrát pocítíte velmi silně, neb vás začne směřovat k odhalení všeho skrytého, co necháváte jakoby "v zákulisí". Vypluje napovrch nějaké téma, které bude mít souvislost s vaší minulostí. Nebojte se do těchto svých "tajných zákoutí" nahlédnout...určitě se vám tím vyjasní něco, čemu jste doposud nemohli přijít ""na kloub“… Tentokrát si zapisujte i sny…



Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/ nadasmidova/


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0265 s