Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 2. 4. do 8. 4.

02.04.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 2. 4. do 8. 4.Slunce je ve znamení Berana, Merkur ve znamení Ryb a Venuše ve znamení Býka. V pondělí 2. 4. v 18:18 hod. nastane Úplněk na Ose Beran – Váhy. Úplňková Luna (12 VÁ 35) bude v konjunkci s hvězdou Algorab, což je dvojitá hvězda bleděžlutá a purpurově červená, kterou najdete v pravém křídle souhvězdí Havrana. Jméno pochází od Al Ghirab – Havran.

Úplněk je okamžikem, kdy proti sobě navzájem stojí Slunce a Luna. Projevuje se přinejmenším mírným napětím již den před úplňkem a cítit nerovnováhu můžeme ještě den poté. V každém případě se jedná o období, kdy si můžeme udělat jasno ve svých problémech, a virtuelně vyčistit stůl.
Mars v pátek 6. 4. v 9:39 hod. vstoupí do znamení Ryb a setrvá zde do 15. 5. 2007, kdy v 15:02 hod. vstoupí do následného znamení Berana. Saturn je stále retrográdní a to až do 19. 4. 2007. Pluto je také stále retrográdní ve znamení Střelce.

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang.
Všem Beranům slavícím tento týden narozeniny přeji všechno nejlepší!
Pondělí bude provázeno vaší nerozhodností a vyčkáváním a nic na tom nezmění ani Slunce ve vašem znamení. Dá se předpokládat, že budete více či méně ve špatné náladě, netrpěliví a přitom ani nebudete vědět, co vlastně chcete. Pokud to půjde, tento den nic neřešte, jednání odložte. Na vině bude úplněk, který by mohl přinést neshody do vašeho pracovního prostředí. Pozor na pomluvy, nenechte se vtáhnout do sporů se svými kolegy. Objeví se možná i mocenské boje, závist a hádky. Slavíte-li tento týden narozeniny, určitě se nevyhnete malé rekapitulaci předešlého roku. Připomenete si, co se vám povedlo, ale také oblasti, kde jste jen tápali a nebyli schopni se pohnout dopředu. A tak mám pro vás jednu radu: V den svých narozenin a celý týden poté ve "staré Číně" lidé vyhledávali samotu, vybavovali si chvíle dětství, mládí, a procházeli se v duchu celým předchozím životem. Hledali odpovědí na to, proč se událi některé věci a z toho negativního si brali ponaučení…



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Úplňkové pondělí vás zahltí spoustou nápadů, pořád se vám bude něco honit hlavou. Dny bezprostředně před a po úplňku mohou být doprovázeny špatným spánkem, ale taky nespokojeností, neb vaše zájmy budou roztříštěny do mnoha stran a vy nebudete vědět kam se vrtnout. Vaše rozmary asi neujdou lidem ve vaší blízkosti, zejména když jim budete vyčítat, že se vám nechtějí přizpůsobit. Takže se ani nedivte případné špatné náladě vašich nejbližších, neb vaše "poskakování z jednoho do druhého" jim nebudou po chuti… Do krize či patové situace se mohu dostat v oblasti partnerství zejména Býci narozeni ve třetím dekanu, tj. 11. 5. až 21. 5. Vaše nechtěná bezcitnost, nedostatek něžností a taktu může vyvolat nevoli vašich protějšků. Týká se to zejména žen, neb sice vášnivosti budete mít nadbytek, ale vše bude postrádat právě kousíček té ženskosti, něžnosti, citu. Ale to neznamená, že opatrně ve vztazích by neměli našlapovat ani ostatní Býci!



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Pondělní úplněk si vychutnáte, neb oproti jiným znamením vám to dodá sílu i energii a vy si ujasníte nějaké plány z minula, a přistoupíte k jejich konkretizaci. Pravdou je ale to, že budete mít tendenci jet na plný plyn, a díky tomu se můžete velmi rychle vyčerpat. Velmi pozitivní zprávou je to, že úplněk vnese radost a vášeň do vašeho intimního života. Blíženkyně by si měli dávat pozor na nechtěné těhotenství! Vstupem Marsu do znamení Ryb v pátek vám odstartujete několikatýdenní období, ve kterém se v plné míře energicky projeví Vaše pracovní ambice. Nese vám to příznivé dny, které využijte pro uzavírání obchodních dohod, smluv a provádění jakýchkoli reorganizací. Okolo vztahů našlapujte opatrně ke konci týdne. Vaše schopnost hrát dvojí hru partnerovi nebude pochuti, a navíc se můžete chovat velmi netaktně, necitlivě. Až do neděle se proto zdržte jakýchkoliv výtek vůči svému protějšku, neb byste v budoucnu už těžko vraceli vyřknuté zpět.



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Vládkyně vašeho znamení Luna se v pondělní podvečer postaví proti Slunci a to znamená, že nastane úplněk. Dodá vám to energii, ale taky mírnou soutěživost, která lehce může ale sklouznout až k závisti… Na vině bude váš převeliký smysl pro rodinu, její stoprocentní zabezpečení. Asi se nevyhnete nějakému byť slovnímu konfliktu, zejména se nepouštějte do konfrontací se ženami, jinak si další dny budete doma připadat jako na bojišti. Vstupem planety Mars do znamení Ryb v pátek se vám startuje několikatýdenní období, které vám přeje v poznávání všeho nového. Někteří Raci v následujícím období budou často směřovat do knihovny, někteří se zaměří na další vzdělávání a studium, a někteří Raci dostanou impulz a motivaci k cestování. Během víkendu si ohlídejte svoje reakce vůči protějšku. Může se objevit naprosto nečekaně žárlivost, uzurpování partnera. Bude dobré si Raci uvědomit, a týká se to ponejvíce žen, že nikoho nelze vlastnit!



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Od pondělního rána budete cítit, jak vám přibývá energie a elán. Úplněk vás bude evokovat k předvádění se, a to se týká i hmotných statků. A je pravdou i to, že jedno slovo vyřčené v nevhodnou dobu a na nesprávném místě, zejména bude-li se to týkat sourozenců, příbuzných či sousedů, může vyvolat hádku. Bude to chtít notnou dávku skromnosti a potlačit sklony dávat na odiv vaše plné bankovní konto… Vstup planety energii Marsu do znamení Ryb vám odstartuje skvěle období ve vztahu k financím. Mnozí Lvi v následujících týdnech pocítí příliv financí ze společných podniků, vyhraných sporů, mnohé se může točit i okolo finančního daru od příbuzných nebo dědictví. Ve větší míře se projeví i silnější sexuální aktivita. Ale mějte na paměti, že to neznamená, že můžete ve finančních záležitostech jednat bez rozmyslu, unáhleně. Během víkendu si hýčkejte svůj protějšek, a pokud se vám cokoliv nebude líbit, řešení nechte až na další týden, neb uvidíte vše úplně " v jiných barvách."



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Ani vás nenechá v klidu pondělní úplněk. Projeví se to vaší nepraktičností, navíc se mohou objevit pocity opuštěnosti. Úplněk si tentokrát posvítí na vaše finance, a patrně vynese na světlo to, co mělo zůstat utajeno, skryto. Berte to ale z té lepší stránky, jako šanci dát věci do pořádku, ošetřit je, tak nepromarněte příležitost! Páteční vstup planety Mars do znamení Ryb může v následujících týdnech vnést nějaké problémy do vašich partnerských vztahů a je jedno, že doposud jste žili v naprosto souladném vztahu. V tom nejméně vhodném okamžiku totiž může vynést na světlo nějakou starou a již zapomenutou událost týkající se právě vašeho partnerství a to může doslova "rozhořet" a následně spustit vyhrocené názorové debaty, což může dokonce nabourat i roky stabilní vztah… Mohou také nastat situace, že budete jasně cítit, že vám někdo podráží nohy, budete i vědět odkud vítr fouká, ale nebudete schopni s tím v daném okamžiku cokoliv dělat.



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Pondělní ráno bude pod taktovkou Luny ve vašem znamení, navíc v podvečer nastane Úplněk. Tentokrát pro vás bude mít kulatý měsíc doslova mystický vliv, ale budete si možná připadat jako na křižovatce. Z jedné strany totiž budete popostrkováni k nějaké akci a z druhé strany budete mít pocit, že vás někdo drží za nohu. Bude to tím, že se vás tato konstelace bude snažit nasměrovat k objektivnímu pohledu, a rozlišit touhy a sny od reality a toho, co skutečně můžete a jste schopni. Od vlivu citlivé Luny si oddychnete ve středu ráno, neb v 5:37 přejde do následného znamení. Ani vás nemine účinek vstupu planety Mars do znamení Ryb v pátek. Započne vám tím několika týdenní období, které aktivuje velkou snahu k sebeprosazení se v pracovní oblasti, ale taky přemrštěnou touhu být užiteční, a tak se v příštích několika týdnech můžete potýkat i s vlastními agresivní postoji tam, kde to nebude podle vašeho tempa či gusta.



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
V pondělí se snažte být vstřícnější, neb vaše tendence nikomu nevyhovět a ještě "štípnout“, by rozhodily vaše vztahy a do konce týdne byste měli co dělat, abyste vše uvedli do původních kolejí. Pokud ve středu ráno budete prožívat příliš emočně, nedivte se, neb Luna ráno vstoupí do vašeho znamení a setrvá zde do pátečního odpoledne, kdy přejde do následného znamení. To jsou pro vás dny, které výrazně zvýší intenzitu vašich pocitů, které si ale budete nechávat hluboko uvnitř sebe. Váš organismus v těchto dnech bude v plné pohotovosti, a naplno se projeví tendence vše okolo sebe pečlivě střežit, a to znamená i protějšek. Takže tématy těchto dnů jsou sex, ale i nepřiměřená žárlivost, a když nebude po vaší vůli, můžete se i začít mstít. Téma rodiny a vašeho bydlení otevře vstup Marsu do znamení Ryb v pátek. Ten vám nese několika týdenní období, kdy vaše mnohé aktivity budou směřovat k domovu a vašemu bydlení a vy tedy dostáváte šanci plně se vyřádit mezi čtyřmi stěnami svého bytu, domku, etc...



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Úplněk pro vás znamená schopnost proměnit vše okolo sebe v jedno velké divadlo. Nálady se vám budou prolínat roztomilostí, bujarostí, ale vše bude povrchní, hrané. Poznámka nějaké osoby na vaše chování vás přinutí k zamyšlení nad přátelskými vztahy. Bude dobré ve dnech právě okolo úplňku nepřeceňovat své síly. Naopak se snažte uklidnit, nebo se po několik dní budete potýkat se špatným spánkem. Víkend budete prožívat trošku hekticky neb v pátek v 17:58 vejde Luna do vašeho znamení a setrvá zde až do pondělního rána dalšího týdne. Váš přehnaný a možná i hraný optimismus začne nabírat na síle… Vaše upřímnost a rozšafnost, ale taky netečnost k problémům a jistá dávka chování na efekt bude totiž ubírat na dobré náladě lidem okolo vás, zejména když se ze všeho budete slovně vykrucovat. Vaše ""vždyť to počká...zítra je taky den“, totiž může ledaskomu zvednout hladinu adrenalinu… Trošku vás zkrotí Mars, neb vás postupně začne upozorňovat, že za hádky a slovní rozepře si můžete vy sami.



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Pondělní úplněk pro mnohé Kozorohy muže znamenat vzdálení se od reality, snění. U mnohých to může vyvolat i pocity že je někdo pronásleduje, že vám ubližuje… Může to dojít až tak daleko, že si začnete nějakého nepřítele vymýšlet, lhát. Asi vás to vrátí do minulosti a vy všechno uvidíte černě. Vaše fantazie totiž všechno obrátí směrem ke komplikovanosti, event. bezvýchodnosti. Ale pokud nebudete podléhat špatným náladám, věřte, že vám dny okolo úplňku mohou přinést pozitiva ve vztahu k vaší kariéře a společenskému postavení. A tomu nahraje i Mars, neb díky jeho pátečnímu vstupu do znamení Ryb vám dodá dávku aktivnosti a průbojnosti, dostatek energie v oblasti komunikací a dorozumívání, což můžete velmi efektně a pozitivně využít ve svůj prospěch. Přináší vám totiž období, kdy budete schopni otevřeně, jasně a srozumitelně hovořit a díky skvělému vyjádření svých myšlenek a postojů můžete mnohé dokázat.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Úplňkové pondělí vám aktivuje myšlení, přinutí vás k zamyšlení nad svým dosavadním životem, co jste dokázali a co jste zanedbali. Dá se předpokládat, že i v následujících dnech sem tam někoho uvedete do rozpaků svými dotazy, na které lidi okolo vás nebudou znát odpověď. Mars opustí vaše znamení v pátek dopoledne. Možná to pocítíte ve snížené energii, malou vitalitou, ale pomalu se vaše zájmy začnou stáčet k financím a vašim výdělečným schopnostem. Díky Marsu v Rybách vám totiž nastává několika týdenní období, které vám bude nahrávat příležitosti, a vy dostanete možnost udělat něco pro zlepšení stavu svého bankovního konta. Nese vám dny, kdy můžete nejen uvažovat ale i realizovat např. koupi věcí na splátky, mnohým Vodnářům se naskytne příležitost k dalšímu či vedlejšímu přijmu, etc... Záleží na vašem celkovém horoskopu zrození, neb někteří Vodnáři naopak budou muset výši svého platu obhajovat.



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Vy si v pondělí někam zalezte a meditujte… Nálady se vám budou střídat jako jarní počasí, a tak nebude vůbec nic divného, když jeden okamžik budete veselí a vzápětí se vám slzičky objeví v oku. Na některé Rybky ale může mít doslova mystický vliv. Hlavou se vám začnou honit myšlenky spojené se sexem, ale také okultismem, hermetikou. Někteří se budou zaobírat i financemi, a zde je nutné upozornit na možnost, že se objeví nějaká nesrovnalost právě ve spojitosti s penězi, zejména, které sdílíte s někým jiným. Může se také jednat o nezaplacení pojistky, daní,..etc. V pátek dopoledne vstoupí planeta energie do vašeho znamení a setrvá zde až do poloviny května. Začne postupně všem Rybkám dodávat energii, budete mít víc odvahy pustit se i po neznámých cestičkách. Je pravdou i to, že po dobu této planety ve vašem znamení se budete muset velmi často mírnit, neb zvýší i vaši odhodlanost a vy můžete jednat v některých aktivitách bez rozmyslu, a tak místo užitku si můžete nepromyšlenými akcemi nadělat v životě pěknou paseku...



Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/ nadasmidova/


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0261 s