Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 16. 4. do 22. 4.

16.04.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 16. 4. do 22. 4.V úterý 17. 4. nastane NOVoluní ve znamení Berana. Slunce ve znamení Berana bude do pátku 20. 4., kdy krátce po poledni přejde do znamení Býka. Merkur ze znamení Berana vstoupí do znamení Býka 27. 4. ráno. Venuše setrvá ve znamení Blíženců do 8. 5. Mars je ve znamení Ryb do 15. 5. 2007, kdy v odpoledních hodinách vstoupí do následného znamení Berana.

Jupiter ve Střelci se v pátek 6. 4. 2007 otočil do retrográdního pohybu, to znamená, jakoby couval. Přímý směr nastane opět v srpnu a to od úterý 7. 8. 2007 ve dvě hodiny po půlnoci. Saturn je ve znamení Lva a ve čtvrtek 19. 4. 2007 od  22:25hod bude mít opět přímý směr.Neptun se nachází ve Vodnáři. Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.


Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang.
Novoluní v úterý vám nabízí skvělou příležitost něco nového započít, zejména můžete změnit něco sami na sobě. Samotná Luna ve vašem znamení mnohým způsobuje bolesti hlavy a to bude ve dnech okolo NOVu ještě zvýšeno. Proto se snažte dodržovat pitný režim, omezit kávu a nerozčilovat se "nad nesmrtelností chrousta". Od poloviny týdne se začnete chovat nerozvážně, jako by vám bylo všechno jedno. Na stranu druhou budete schopni se rychle rozhodnout. Je ale pravdou, že další vlivy ukazují na možnou nevěru, takže není vyloučeno, že vaše rychlé rozhodování bude mít mnoho společného se silnou potřebou lásky… Otočka planety Saturn do přímého směru ve čtvrtek v noci také začne čeřit stojaté vody okolo vašich mileneckých vztahů, ale také dětí a vašich koníčků. Saturn vám začne ukazovat, kde v uvedených oblastech není vše v pořádku a začne vás nutit k nápravě.



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Novoluní vás doslova vrhne do věcí okolo financí. Vaše myšlenky se budou točit i okolo vašich výdělečných schopností a osobních hodnot. Také si uvědomíte, co potřebujete a co vám schází, čeho si nejvíce ceníte, a je jasné, že mnoho vašich myšlenek a aktivit se bude točit i okolo vašich výdělečných schopností a osobních hodnot. Je to pro vás skvělé období k promyšlení a nastartování dlouhodobých projektů směřovaných k finančním ziskům v budoucnu. Od středy vás bude velmi inspirovat opačné pohlaví. Když k tomu připočtu, že budete mít skvělé rozhodovací schopnosti, asi se nevyhnete nějakému záletu. K větší zodpovědnosti vás přiměje otočka planety Saturn. Začne vás směrovat k rodině a rodinnému zázemí. Pro některé Býky to může znamenat třeba i nutnost postarat se o někoho z rodiny. Přinese vám mírně obtížnější období v citové oblasti, tak i v oblasti domova a rodinných vztahů.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Novoluní soustředí vaši pozornost a aktivity k vašemu domovu, bydlení, rodině, ale také klade důraz na vztahy se sourozenci, příbuznými i sousedy. Pokud vám bude připadat, že pouze zběsile "šlapete do pedálů", nepodlehněte tomu, neb tímto novoluním něco zasejete, co sklidíte v budoucích týdnech. Tak se snažte!!! Planeta lásky je ve vašem znamení a tak postupně bude rozehrávat srdíčko všem Blížencům… Pokud jste sami, tak máte nejpříhodnější období něco s tím udělat, tak, abyste dovolenou trávili již ve dvou! Pomůže vám svým způsobem i planeta Saturn, která díky opětovnému přímému směru bude pro vás jakousi brzdou, zábranou, aby u vás v kontaktu s okolím nedocházelo k zbytečnému plýtvání energií, poskytne vám pomoc překonávat bariéry v dorozumívání. Jeho vliv ucítíte i v běžném kontaktu se sousedy, sourozenci, příbuznými…




Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Novoluní vám odstartuje velké události, které se budou týkat Vašeho domova, rodiny a prostředí kde žijete. Do popředí se dostane váš domácí i osobní život, což pro vás znamená spoustu rozruchu. Může se to týkat rekonstrukce bytu, nebo absolvujete spousty návštěv, schůzek, setkání. Mnozí z vás si v tyto dny vzpomenou na svoje rodiče či prarodiče, tak alespoň zvedněte telefon a dejte jim o sobě vědět! Méně přejemnou zprávou je pro vás vliv čtvrteční otočky Saturna do vašeho života. Může totiž postupně vyvolávat starosti ohledně financí a obavy, zda vše v dalších měsících utáhnete, prostě ukazuje na obavy z finanční situace. Raději se v následujících měsících nezadlužujte, spíše šetřete.
Pozor si dejte i na půjčování peněz a hlídejte si dlužníky, neb ti se budou patrně snažit ze své povinnosti splatit dluh vyhnout.




Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Novoluní soustředí vaše aktivity k dětem, všemu co vám dělá radost, tedy i k vašim koníčkům. Zvýší se i váš sex-apeel a sexualita, toto novoluní vám přeje i v oblasti rozkoší! Neb planeta zkoušek a omezení Saturn tranzituje vašim znamením, pocítíte otočku této planety do přímého směru nejvíce ze všech znamení. Máte před sebou období určitého omezení a zpomalení, což je ale pro vás impulz k uspořádání vlastního života. Saturn postupně začne testovat vaši odolnost a bude vyžadovat daleko větší sebekázeň. Poukáže na nutnost akceptovat v životě jisté hranice. Ale nebojte!!! Silně vám jdou na pomoc nejen v tyto dny ale i v dalších týdnech konstelace, které vám budou dodávat silné regenerační schopnosti, takže se z toho "zmátoříte“… Pocítíte v sobě neuvěřitelnou vnitřní sílu, kterou podpoří Slunce a příchod jara povšechně, což je síla, která vám dodá energii do každého koutku těla.



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Dny okolo NOVu vám přinesou změnu ve vašich dennodenních záležitostech a je možné že i do oblasti zaměstnání. Bude dobré se objednat na zdravotní prohlídku, a pokud nejste zvyklí cvičit, a máte to v plánu, tak tyto dny se vám přímo nabídnou, abyste mohli začít. Lze předpokládat, že nějaké změny nastanou na vašem pracovišti nebo ve vztahu ku spolupracovníkům. Opatrně volit slova a našlapovat ve vztazích musí od středy Panny narozené v druhém dekanu, zejména 1. 9. až 8. 9. Můžete být překvapení nejen svým neadekvátním slovním reakcím, ale doslova šokovat vás může nějaká změna, i tam, kde jste cítili stabilitu. S blížícím se víkendem se bude vaše dušička uklidňovat. Začne se vám vracet optimismus, Luna se postará o něžné city, Saturn v případě seznámení zaručuje, že se nebude jednat o krátkodobý flirt, a planeta &Stěstí Jupiter vám dodá nejen energii, ale začne probouzet i myšlenky na to, jak si užít a zpříjemnit víkend.



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Tento NOV dostane do spektra pozornosti Vaše partnerské vztahy a to jak intimní tak i pracovní. Mnohé se může točit i okolo smluv, dohod, kontraktů. Pokud v této době navážete nějakou spolupráci a to už v jakékoliv podobě, bude to velmi pevné spojení. V případě navázání intimního vztahu půjde o velmi hluboký a citově silný vztah. A to se týká zejména těch z vás, kteří se narodili v druhém dekanu tj. 4. 10. až 13. 10. Krásný trigon planety lásky Venuše na vaše Slunce poskytne prostor stabilizovat stávající vztahy, a pokud jste nezadaní, můžete potkat někoho, kdo vám rozehřeje srdíčko… Přispěje i planeta snů neb vám dodá intuici, posílí pocit jistoty, bezpečí. Během víkendových dnů se můžete potýkat s mírnou nenáladou, neschopností se dohodnout na zcela triviálních věcech. Vaše nespokojenost by mohla být příčinou i hádky na pracovišti. Snažte se nevnucovat lidem ve vaší blízkosti svoje názory a životní filozofii, budou naladěni na úplně jinou frekvenci!



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Novoluní vás přinutí stát rovnýma nohama na zemi, a věnovat se věcem, které jste v minulosti zanedbali. Zejména zvýrazní finance, které nějakým způsobem sdílíte s někým jiným. Proto, a dobře vám radím – zkontrolujte všechny listiny oproti uskutečněným platbám, ať se to týká plateb pojistného, daní. Od středy vás pudy a touha po opačném pohlaví mohou zanášet na "cizí dvoreček". Dávejte si ale pozor, neb byste mohli také přijít k úrazu. S přicházejícím víkendem můžete cítit nějaký tlak, nervozitu, navíc začnete velmi unáhleně a zbrkle reagovat. Zejména v partnerství by to mohlo začít vřít. Na vině mohou být i vaše zvídavé dotazy, se kterými můžete jít až pod "kůži svým nejbližším". Pamatujete si, že kdo se moc ptá, může se dozvědět i něco co vůbec nechtěl slyšet natož vědět. Pokud se náhodně s někým potkáte, nepodceňujte setkání, neb v budoucnu se vám tento kontakt ukáže jako velmi prospěšný!


Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Novoluní soustředí vaši pozornost na cestování, vzdělávání, u některých také na esoteriku, hermetiku. Možná vás překvapí i nějaké zprávy ve vztahu k cizině, nebo se to může týkat cestování na delší časové období… Snažte se po celý týden být ve střehu, protože vaše rozlítanost by vás mohla připravit o nějakou šanci. V případě důležitých rozhodnutí nespěchejte, a v případě že si úplně nebudete jisti, raději s někým změnu prokonzultujte. Rozvážnost a rozumný přístup se vám vyplatí, neb postavení planety Saturn je pro vás příslibem, že aktivity započnete tento týden, se v budoucnu ukážou jako velmi prospěšné a pozitivní. Zejména to platí pro Střelce, kteří nějakým způsobem řeší svůj bytový problém. Během víkendu budete cítit potřebu někam zalézt a jen tak rozjímat.




Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Dny okolo Novoluní budou soustředit vaši pozornost do oblasti kariéry, profese, zaměstnání, zvýší vaši ctižádost, ale také si posvítí na vaši pověst, autoritu, atd. Pravděpodobně se budete zamýšlet, zda v této oblasti neudělat změnu, a pokud vám něco nevyhovuje, začnete hledat něco smysluplnějšího. Od středy vám konstelace poskytnou schopnost rychle se rozhodovat, okamžitě se orientovat v nastalých situacích. Vládce vašeho znamení Saturn bude mít od středy opět přímý směr a tak se pomalu ale jistě začnou hýbat aktivity, se kterými jste v předešlých týdnech nemohli pohnout. Zejména se to týká financí z nějakých společných zdrojů. Může se týkat soudní pře, dědictví, ale mnohé se začne dít i v oblasti intimních vztahů – sexu… Planeta rozumu vám zejména na víkendové dny dodá notnou dávku intelektu, takže máte-li v plánu nějaká jednání, snažte se dohodnout schůzky právě na tyto dny.




Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Novoluní vám tentokrát nabízí splnění přání, snů, tak si při úterním probuzení rychle něco přejte… Ukazuje i na důležitost zapojení do nějaké skupiny, kolektivu lidí, na důležitost přátelství. Přehodnotíte nějaký dlouhodobější projekt, plán. Je zde i možnost, že týden změní vaše celkové směřování a vy se začnete soustředit na nějaký jiný cíl. Pomohou vám v tom hned od středy konstelace, neb budete rozhodní, nebudete váhat pro co se rozhodnout. Ale má to i negativum a to v tom, že např. za volantem se budete chovat agresivněji než je u vás obvyklé, a když si nebudete kontrolovat reakce, můžete skončit s odřeným blatníkem. Bude to právě vaše výbušnost a nemalá dávka rebelantství, která vás může přivádět do nepříjemných situací. Prostě nebudete mít zábrany a tak lehce překročíte mantinely…




Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Počátek týdne je spojen s NOVoluním. Pro vás to znamená odhalení všeho skrytého, co necháváte jakoby "v zákulisí". Vypluje napovrch nějaké téma, které bude mít souvislost s vaší minulostí. Nebojte se do těchto svých "tajných zákoutí" nahlédnout a určitě se vám tím vyjasní něco, čemu jste doposud nemohli přijít "na kloub“… Čtvrteční otočka Saturna do přímého směru se v příštích týdnech u vás projeví zejména pracovním vytížením, a tady je nutné upozornit, že pokud nebudete myslet na řádný odpočinek, relaxaci, může vyvolat v dalším období i např. zdravotní problém z přepracování. Povšechně byste si měli pravidelně dopřávat odpočinek a relaxaci. Nějakou změnu spojenou možná i s právními důsledky zaznamenají Rybky narozené v druhém dekanu, zejména 3. 3. až 6. 3. Ale všechny Rybky se asi nevyhnou nějakým nesrovnalostem v partnerství. Na vině bude chaos v běžném životě, který, což je jasné, se vloudí i do vašeho intimního soužití.



Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/ nadasmidova/


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0674 s