Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Můj život s modelingem I.

27.04.2007   Pavla Hložková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Můj život s modelingem I.&Sestadvacetiletá Milada Fišerová pracuje ve známé agentuře Czechoslovak models jako bookerka zahraniční sekce, vyhledává tedy nové talenty pro modeling. Věnuje se také modelingu a fotografování. Díky své práci v módním průmyslu se dostala do všech hlavních módních metropolí – Paříže, New Yorku, Milána a Londýna.

Jako bookerka musíte mít v oku všechna pozitiva i negativa adeptek pro modeling. Jaká jsou nejdůležitější kritéria pro úspěch v modelingu?

Samozřejmě nejdůležitější jsou fyzické předpoklady a jestli dokážete zaujmout na první dojem. Trendy se za posledních 10 let příliš nezměnily, stále jsou v kurzu vysoké a štíhlé dívky, dobrá pleť, hezký úsměv, zuby. Pokud se v současné době tvrdí, že přichází trend zavalitějších modelek, myslím, že tomu tak doopravdy nikdy nebude. Určitě pro modeling existují i nějaké psychické předpoklady. Samozřejmě je lepší, když je dívka psychicky stabilnější. Pokud vyjede v 16 letech sama za hranice, nemá to v hlavě srovnané a nestojí nohama na zemi, může spadnout do lecjakých nepříjemností a nástrah, kterých je ve světě modelingu velmi mnoho. Myslím, že záleží především na rodině, výchově a dobrém zázemí.

Myslíte si, že dokážou být dívky soudné, nesnaží se někdy obstát, i když na to vlastně nemají?

V agentuře máme i takové modelky, které na zahraničním trhu příliš úspěšné nejsou, ale pracují velmi dobře v Čechách. Jsou dívky s ambicemi i entuziasmem pro cestování, ale ideální parametry pro modeling v zahraničí nemají. Proto zůstanou na českém trhu, který není zas až tak náročný. Na druhou stranu zde máme i dívky, které mají možnost vycestovat, avšak dávají přednost studiu a do cestování se moc nehrnou.

Stalo se vám někdy, že vás nová adeptka pro modeling na první pohled příliš nezaujala, ale postupem času jste během rozhovoru s ní našla nějaké její vnitřní kouzlo, takže jste ji do agentury nakonec přijala?

Většinou dám na svůj první dojem a pohled. Když za mnou do agentury přijde nová dívka, která by s námi ráda spolupracovala jako modelka, strávím s ní pár chvil, popovídáme si, odkud je a co ji k nám přivedlo, o jejích ambicích, atd… a během té chvíle zjistím, jestli má cenu dál pokračovat nebo ne.

A stalo se někdy naopak, že dívka na fotografiích, které vám nejdříve zaslala, vypadala zajímavě, ale v reálu to pak byl takříkajíc šok?

Často se stává, že dívky pošlou fotky a ty jsou pak dost odlišné od reality. Na fotkách na pláži z dovolené dívka může vypadat dobře, ale pak přijde a vypadá úplně jinak. Buď má úplně jiné míry, je silnější, nebo si přidá pár centimetrů navíc na výšce a ve skutečnosti je o dost menší…Výška je velice důležitá v profesi modelky.

Kdybyste to měla srovnat, je takových “šoků” víc než těch příjemných překvapení?

Určitě, negativních překvapení je víc než pozitivních. Z dívek, které sem přijdou, posíláme 90% pryč. V agentuře je přes 200 modelek, tedy téměř plný stav a nemůžeme si proto bohužel dovolit brát někoho, u koho si nejsme 100% jisti.




Pokračování rozhovoru vyjde v pondělí 30. dubna.(klikni)
Zdroj fotografií: www.miladafiserova.com



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.036 s