Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 28. 5. do 3. 6.

28.05.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 28. 5. do 3. 6.Slunce vstoupí v pondělí do znamení Blíženců. Merkur v úterý 29. 5. 2007 vstoupí do znamení Raka a setrvá zde do 4. 8. 2007 kdy přejde do znamení Lva. Venuše je ve znamení Raka. Mars je ve znamení Berana od úterý 15. 5. a zde setrvá do 24. 6. kdy přejde do následného znamení Býka. Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená, jakoby couval… Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7. 8. 2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr.

Saturn je ve znamení Lva. Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do 31. 10. 2007 18:01:42hod. Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.
V pátek 1. 6. v noci proběhne úplněk, což znamená okamžik, kdy naproti sobě stojí světla – Slunce a Luna a tentokrát se odehraje na ose Blíženci versus Střelec. Pokud tedy od čtvrtka budete mít divné pocity, ničemu se nedivte, neb budou proti sobě stát-> realita a emoce.
Mnohé si k úplňku řekne i planeta Jupiter, která bude ve volnější konjunkci s Lunou, ale za důležitý považuji fakt, že Luna bude během exaktního úplňku na stupni 10ST12 v konjunkci s vesmírným červeným veleobrem, téměř 20x hmotnější a 700x větší než naše Slunce, dokonce se svítivostí asi 10 000x větší, než je svítivost našeho Slunce, s královskou hvězdou alfa znamení &Stíra – Antares.
Antares považujeme za hvězdu "bojovníků za svoji pravdu" a v tom tkví její problém, neb prosazování svého bez ohledu na názory druhých může vést až k fanatismu. Dá se to přirovnat k člověku, který ač zdravý s pohledem orla nechce uznat kromě svého nic, a potom se může potkat sám se sebou, neb Anatares nám jakoby našeptává-> kdo "nechce" vidět realitu může mít problémy s očima… Nezáleží, zda po fyzické či duševní stránce.
Zjistěte si, zda některá planeta ve Vašem Radixu – horoskopu zrození neleží právě na této hvězdě… Pokud ano, je tento úplněk pro Vás velmi důležitý a může vyvolat situace naznačené právě v Radixu – horoskopu zrození.




Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Milí Berani, vládce vašeho znamení tranzituje vašim znamením, to znamená, že postupně přejde přes nativní Sluníčko vás všech. A to tedy bude něco. Po dobu jeho tranzitu se může dít cokoliv, "srážky" by mohly být na denním pořádku, a proto je nutné, abyste udělali vše pro zklidnění svojí osoby, jinak se ke konci června nestačíte divit, kolik jste okolo sebe napáchali škod. A nejen okolo sebe! Zbrklost, unáhlenost, jednání bez rozmyslu, tak to jsou atributy, které vás mohou stát třebas i to nějaké rozbité koleno, vyvrtnutý kotník, o odřeném blatníku auta nemluvě. Tento týden se musí hlídat zejména narození od 30. 3. do 6. 4. Od úterý tohoto týdne vám notně bude pomáhat planeta štěstí. Pokud jste například v nějaké soudní při, začněte jednat, neb vítězství ve váš prospěch máte v těchto dnech nadosah. Vůbec se nedivte, když v průběhu stávajícího týdne dostanete nečekaně pozvání na svatbu, či na nějakou rodinnou oslavu. To jsou aktivity, které vás odreagují, a spotřebují množství přebytečné energii, kterou v tomto období disponujete.



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Pondělní ráno budete mírně nevrlí, zpočátku bezradní, ale postupně začnete nabírat energii. První dny tohoto týdne jsou velmi vhodné pro nákupy, určitě domů nepřinesete žádnou zbytečnost. Podpoří vás navíc aspekty i uprostřed týdne, neb přejí domácnosti a všemu co s ní souvisí. Dny okolo Úplňku, který nastane v pátek v noci, na vás budou mít doslova mystický vliv. Hlavou se vám začnou honit myšlenky spojené se sexem, ale také okultismem, hermetikou. Někteří se budou zaobírat i financemi, a zde je nutné upozornit na možnost, že se objeví nějaká nesrovnalost právě ve spojitosti s penězi, zejména, které sdílíte s někým jiným. Může se také jednat o nezaplacení pojistky, daní,..etc. U mnohých se dá předjímat i nějaká nesrovnalost okolo dědictví. V momentu, jakmile se problémy začnou ozývat, nelelkujte a okamžitě zkontrolujte listiny. Možná se vás někdo totiž pokusí nějak oblafnout.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
V pondělí vstoupí Slunce do vašeho znamení, a to je pobídka popřát těm, kteří tento týden slaví narozeniny všechno nejlepší!
Díky tomu pocítíte, jak vám do žil proudí energie, Slunce vám dodá dostatek sil a chuti prosazovat svá přání a své představy, vaše "ego" se projeví v plné síle. Zvýší se Vaše sebedůvěra a budete trochu vyčnívat z davu. Páteční úplněk je důležitý zejména pro ty, kteří tento den slaví své narozeniny. Neb váš Solár – roční horoskop – začne mít platnost právě o období Úplňku, dle postavení planet v tento den se dá předjímat, že během roku, který je před vámi se často budete potýkat s tím, že občas nebudete sami sobě rozumět, a díky tomu nebudete ani chápat lidi okolo sebe. Do konfliktu se příštích 365 dní můžete dostat díky neschopnosti sladit potřeby vaší rodiny a společenského života. Budete nuceni dát přednost jedné oblasti, ale dobrý pocit vám to asi nepřinese, prostě budete tápat, kam investovat víc času. Více vám prozradí váš roční horoskop.



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Pondělní ráno možná budete nevyspalí, vrčet budete i na zrcadlo… Ale postupně se začnou mráčky ve vaší mysli rozplývat. V úterý v noci vstoupí planeta rozumu a komunikace do vašeho znamení a vy si začnete užívat jejího příznivého vlivu. Postřehnete intenzivní potřebu jiným lidem něco sdělovat. Jednání a vyjadřování bude u vás vycházet z logického a rozumného uvažování, nebudete postrádat vtipnost a bystrý úsudek, neunikne vám nic okolo vás. Ale takto postavený Merkur vám nese i negativa, a to formou ostřejšího vyjadřování. Nebudete totiž muset hledat slova, takže občas sami nestačíte koukat, jak jste to vlastně zareagovali… První zkoušku vám nese již páteční úplněk. Ten by mohl "otevřít" neshody do vašeho pracovního prostředí. Pozor na pomluvy, nenechte se vtáhnout do sporů se svými kolegy. Objeví se mocenské boje, závist a hádky. Dejte na svoje znalosti neb těmi uberete prostor lidské hlouposti.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Mnohé se již od prvního dne tohoto týdne bude točit okolo angažování se v nějaké skupině či společenství. Do popředí se postupně bude dostávat i větší potřeba přátel. Vstupem vládce vašeho znamení Slunce do znamení Blíženců se vám startuje období, ve kterém můžete navázat mnoho úspěšných styků a spojení, dokonce vám bude přáno splnit si nějaký sen. Ale bude dobré trošku krotit chutě všude stát v čele. Nepodlehněte sebeklamu nepostradatelnosti! Konstelace vám od úterý podvečera dodají sebedůvěru, schopnost konstruktivně řešit situace a případné problémy, se kterými se setkáte. Dny okolo pátečního Úplňku vnesou světlo do všeho, co vám dělá radost, počínaje dětmi, koníčky a konče nějakými nevyřčenými otázkami okolo milostných dobrodružství. Přinese vám vášeň do vašeho intimního života. Zde se dá i předjímat početí potomka.



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Tento týden se můžete dostat do situace, kdy budete muset přijmout nějakou pravdu, a ta bude velmi nepříjemná. Navíc se dá předjímat, že dokážete do duší lidí okolo sebe pohlížet hlouběji, než je běžné. Bude vám stačit jeden pohled a nikdo vám nic neutají. Dejte si proto pozor, aby před vámi neutíkali i ti, které máte rádi a chcete je mít nablízku. Pokud někde něco přeženete, dostanete se do lidských řečí, a následně ztěžka budete vysvětlovat, jak jste to vlastně mysleli. Při pátečním úplňku si najděte čas, v klidu si sedněte a vzpomínejte. Bude to to nejlepší, co vám mohu doporučit, protože stejně budete myšlenkami "v dětství“, v duchu se budete vracet k rodičům, do míst kde jste vyrůstali. Vyvstane vám spousta vzpomínek na otce. Problémový pro vás může být víkend – zejména sobota. Ucítíte rozpor mezi svými plány a city. Tak si pamatujte, že sarkastické řeči vám nepřinesou nic dobrého, spíš se snažte o toleranci.



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
V pondělí se probudíte s Lunou ve vašem znamení. To v sobě skrývá nebezpečí, že se necháte snadno ovlivňovat, navíc jakýkoliv nesoulad ve vztazích vás dokáže vyvést z duševní rovnováhy. Naštěstí v podvečer přejde do následného znamením &Stíra, a vy se díky tomu začnete soustředit na finance, nad tím jak vylepšit vlastní finanční situaci ve vztahu k potřebám vaší rodiny. Pokud jste nezadaní, velmi vám přeje středa. Vyražte do ulic neb se dá předjímat potkání se s člověkem, se kterým si okamžitě padnete do oka. Páteční úplněk vám nese mírné problémy. Na vině může být jedno slovo vyřčené v nevhodnou dobu a na nesprávném místě. Týkat se to může sourozenců, příbuzných ale i sousedů. Možná se s někým z nich v tento den dostanete do sporu nebo se stanete obětí jakéhosi pokusu o podvod.



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Máte-li cokoliv k řešení okolo vaší práce či kolegů a je jedno zda se jedná o nadřízené či podřízené, počátek týdne vám dává šanci k příznivému jednání. Chce to jenom odvahu a rozhodnost! V úterý podvečer vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde až do čtvrtka, kdy ráno přejde do následného znamení Střelce. V uvedené dny budete trochu unavenější a tak rozhodování necháte v klidu ostatním a sami se stáhnete, a jako šedá eminence vše budete sledovat zpovzdálí. Ve dnech okolo pátečního Úplňku si hlídejte svoje reakce a slovní projevy, neb se dá předjímat, že se ostře obujete do svého protějšku, a začnete mu vyčítat, že vydělává málo peněz, nebo příliš utrácí. Ale může se odkrýt také něco okolo smluv, dohod, a to vás přinutí zabývat se pracovně právními vztahy. Možná se jako pára nad hrncem v těchto dnech rozplyne nějaký váš sen, a příčinou bude finanční nedostatečnost.



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang Podrážet nohy vám tento týden může váš přílišný optimismus, a proto se nesnažte sami před sebou minimalizovat nebo zlehčovat skutečné překážky a situace neb by obratem nastala konfrontace. Bude velmi nutné ohlídat si vše, co jste v minulých týdnech neřešili zejména ve vztahu k zákonům a státním institucím. Jakékoliv zanedbání povinností by vás mohlo zasáhnout formou pokuty, a není vyloučena ani soudní dohra. Dny okolo úplňku nesou velké rozpory. Chvilku budete mít energie na rozdávání, ale vzápětí vás přepadne únava. Je jasné, že to u vás vyvolá nervozitu, nerozhodnost, protože si sami se sebou nebudete vědět rady. Vyhýbejte se zejména v pátek jakýmkoliv slovním potyčkám se ženami, zde byste napáchali mnoho škody. Střelkyně v tento den může občas překvapit nevolnost. Povšechně si pamatujte, že bude dobré vyhýbat se jakýkoliv sporům.



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Mnohé ukazuje na vaše puntičkářství, budete si dělat přílišné starosti ve vztahu k vašemu partnerství – manželství. Nepřehánějte to, naopak měli byste občas ubrat na všechno se v této oblasti dívat rozumem… K tomu všemu se přidá vaše jakoby znovu nalezená ctižádost, jenže to by vám mohlo způsobit pracovní vytížení takové, že nebudete schopni vysadit, a výslednou by mohl být stres, přepracovanost… Pokud zaznamenáte mnou popsané příznaky, bude to signál vysadit, zajít někam do přírody, věnovat se rodině… Ve dnech okolo pátečního Úplňku se dá předjímat, že budete hledat cestu k vlastním citům a emocím. Tím chci říct, že na svoje okolí můžete působit jinak, než jak to hluboko v sobě cítíte. A to i v intimních vztazích. Proto se nebojte větší otevřenosti a spontánnosti, zejména se to týká nezadaných při setkání s někým, kdo vám je či bude sympatický.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Patrně se začnete potýkat a to notně, s naprosto ničím nepodloženými myšlenkami zejména o své povinnosti v práci, zdraví a zapřemýšlíte, zda by nebylo vhodné začít držet nějakou dietu. Jakýkoliv nepořádek vás nenechá v klidu, ale problém zde vězí v tom, že v zápalu pořádkumilovnosti začnete klidně uklízet i stůl kolegy v práci. Takže kde bude nutné trošku brzdit, už víte! Dny okolo pátečního Úplňku soustředí vaši pozornost k přátelům, a možná opětovně probudí nějaký váš sen, přání… Pokud jste v předchozích týdnech naráželi na nedorozumění, neshody, právě dny okolo úplňku jsou vhodné pro odpouštění ale i navazování nových přátelství. Bude dobré ale nepouštět ze zřetele planetu Neptun ve vašem znamení v retrográdním pohybu. Díky tomu je vaše uvažování a tím pádem i jednání trošku zamlžené, prostě na vodě. Tak na to nezapomeňte!



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Spoluvládce vašeho znamení Jupiter vás upozorňuje, že byste se mohli zapojit do projektů nebo brát na sebe úkoly, které budou přesahovat vaše schopnosti a energetickou hladinu. Snažte se držet reality, nechtějte sami od sebe víc než je ve vašich schopnostech a silách… Také bude nutné dát pozor a nezanedbávat nějaké právní záležitosti, které budou potřebovat vaši pozornost. Jakákoliv lehkomyslnost by mohla přinést ztráty, pokuty, nebo dokonce i nutnost soudního řešení. Velmi na ruku vám půjdou dny okolo Úplňku. Doslova se vám rozjasní mysl. Uvědomíte si, jaké změny nastaly ve vaší kariéře, okolo vaší profese. Dá se dokonce předjímat, že se v pátek odstartují nějaké události, které se projeví v uvedených oblastech během příštích několika měsíců. Neptun vám stále dodává inspiraci, ale dopřává i spoustu duchovních zážitků… Takže je zde možnost, že to vše uplatníte i profesně.



Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0616 s