Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


David Prachař otevřel TAWAN

31.05.2007   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

David Prachař otevřel TAWANRuce thajských žen jsou drobné stejně jako jejich postavy. A paradoxně právě přitom tzv. thajské masáže se vyznačují tím, že vám masérky různě kroutí tělem a pleskají o záda, což vyžaduje určitou fyzickou sílu. Thajské masáže se staly šlágrem poslední doby, protože ač se řadí k těm finančně náročnějším, cítíte se po nich doslova znovuzrození.

Pražský hotel President se drží moderních trendů, a tak slavnostně otevřel dne 17. května centrum zmíněných masáží pod názvem TAWAN. Symbolickým kmotrem, nebo spíše tím, kdo posvětil a popřál centru mnoho zdaru nebyl nikdo jiný než sympatický herec David Prachař. Přivedl sebou i známé kolegy, a tak mezi hosty večera se ocitl i Vladimír Brabec, nebo Ladislav Županič.

Kromě požitků materielních, tedy dobrého jídla a pití, které zaválo návštěvníky kam jinam než do Thajska, se pochopitelně všem zájemcům nabízela prohlídka již řečeného centra a rovněž prezidentského apartmá. I já jsem okusila thajské krmě, kdy za největší záhadu považuji slabě růžové a silně naparfémované lístečky, na něž si můj středoevropský žaludek ne a ne zvyknout. Když jsem je pak nalezla vpašované i do masové směsi, přešla mě  chuť k jídlu. Což mě samozřejmě vybídlo k tomu, abych si konečně prohlédla prostory, jež přivedly do Prahy malý kousíček thajské atmosféry. V Asii žije hodně lidí, a proto se nemohou rozmazlovat příliš velkými příbytky. V Presidentu se asi této myšlenky drželi, neboť ono centrum obsahovalo kabinky malinké jako dlaň, ale o to víc příjemné a útulné. Docela jsem si uměla představit, že bych zde strávila nějakou tu hodinku svého jinak překotného pracovního týdne. Lůžka totiž lákala k odpočinku a když k tomu připočtu ještě svíčky, vonné tyčinky, olejíčky a hlavně šikovné prsty na sezením zničených zádech, nechtělo by se odtamtud nejenom mě.

Prohlídka hotelu President alespoň pro hosty slavnostního večera končila v prezidentském apartmá s nádherným výhledem na Hradčany z dosti velké terasy, na které se prý občas konají garden party.
Kupodivu ale apartmá zařizoval poměrně avantgardní umělec, troufám soudit, protože tak zvláštně vzorované koberce jsem snad nikde neviděla. Klasicky nechybí ani kuchyňka, to snad kdyby si hlava státu chtěla uvařit kávu, a především pak se myslí i na jeho doprovod, či hosty, s nimiž se nemusí dělit o stejnou koupelnu. Podobný luxus by si asi dopřál rád každý z nás...
Na to, abyste mohli strávit v tomto apartmá ostatně nemusíte mít prezidentskou funkci, stačí jen zaplatit hotelový účet.

Přestože se asi běžný návštěvník do prezidentského apartmá jako já nedostane, centrum TAWAN je otevřeno pro každého. 




 


Zdroj obrázků:tawan.cz



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0706 s