Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 2. 7. do 8. 7.

02.07.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 2. 7. do 8. 7.Merkur je do 4. 8. 2007 ve znamení Raka. V pátek 15. 6. se krátce před půlnocí zastavil na 11°35’ stupni zn. Raka a od soboty 16. 6. do úterý 10. 7. 2007 má retrográdní pohyb. Venuše se nachází od úterý 5. 6. ve znamení Lva. Mars je od neděle 24. 6. ve znamení Býka, setrvá zde do úterního rána 7. 8. 2007, kdy přejde do následného znamení Blíženců. Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená, jakoby couval… Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7. 8. 2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr. Saturn je ve znamení Lva,Uran ve znamení Ryb, má retrográdní pohyb. Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do 31. 10. 2007. Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Planeta štěstí prosvítí pohodou první dny prázdnin zejména Beranům narozeným 4. 4. až 7. 4. Rekreace, výlety a kousek i toho dobrodružství, a hlavně ochrannou ruku nad úrazy a maléry se vám určitě bude hodit. Ale vliv pocítí i ti z vás, kteří na dovolenou neodjíždí, protože se můžete dočkat povýšení v práci, nebo zlepšení platu. Zklidnění vnese i do partnerských vztahů. A nezdaní Berani, narozeni v uvedeném období zbystřete, protože láska vás může zasáhnout jako blesk z čistého nebe…!
Ale ani ostatní Berani nebudou ošizeni… Hbité lokty zaměníte za pádné argumenty, skvěle se vám bude komunikovat s dětmi, a vaše originální nápady překvapí i vás samotné. Budete vždy v ten správný čas na tom správném místě, a to umožní mnohým z vás se stát vůdčí osobou v nějaké týmové práci, etc… A pokud zatoužíte po dalším potomstvu, lepší období jste si vybrat nemohli!



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Ještě tento týden bude držet v sevření vládkyni vašeho znamení přísný Saturn. A tak i vy budete přísní a to zejména sami na sebe. Proto v prvních dnech nezačínejte nic nového, ani v práci, ani ve vztazích, ono se vám stejně do ničeho moc nebude chtít… Zejména ve středu si můžete připadat, že vás nikdo nemá rád, a tím víc pocítíte silnou potřebu citového bezpečí… Někteří Býci se rozhodnou nenáladu řešit jídlem, jiní si zajdou do nějakého obchodu a udělají sami sobě radost. Ke konci týdne se rozhodne o nějakém vašem dlouhodobějším plánu. Možná se nevyhnete rozčarování, protože plány které jste s jistou aktivitou měli, do budoucna, se prostě rozplynou. Zapomeňte proto na sny milí Býci a držte se pevně reality, to je jediná cesta, jak se vyhnout zklamání. Jste v období, kdy se prostě musíte spolehnout jen sami na sebe a na to, co pevně držíte v hrsti.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
První dny tohoto týdne se snažte nezanedbávat rodinu. Je totiž možné, že všechnu svoji energii a tím pádem i čas budete směřovat k zaměstnání, profesi a to se asi rodině nebude líbit. Nebude nic divného, že momentální nápad se budete snažit okamžitě realizovat, a jakékoliv námitky nereálnosti budete zametat pod stůl. To si ohlídejte, abyste se zbytečně nehonili a výsledek by vyšel naprázdno. Navíc tak budete zabráni do svých aktivit, že vám může uniknout nějaký důležitý mail či korespondence, a díky opožděné odpovědi můžete klidně přijít třeba o nějakou lukrativní nabídku, etc… S blížícím se víkendem zjistíte, že zcela přesně dovedete odhadnout, co si lidé okolo vás myslí, nikdo nic před vámi neutají. To taky může být důvodem toho, že budete vidět i tam kam byste neměli dohlédnout a to může zpustit řetězec hádek a konfliktů zejména když zjistíte, že vás někdo chce podvést či "oblafnout“…



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Všem Rakům slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Slavíte-li narozeniny v pondělí, příštích 365 dnů se velmi často budete potýkat s netrpělivostí, zejména v těch oblastech života, kde se vám opakovaně nezdaří. Dokonce velmi často budete tvrdohlavě lpět na svém, a nikdo vás neodkloní od vašeho záměru, ačkoliv předloží i pádné argumenty. Prostě si půjdete za svým hlava nehlava, a že tedy asi občas narazíte je jasné… Narození ve středu se zase mohou potýkat s nevyzpytatelností v citech, ale pravdou je to, že se vám podaří navázat spoustu nových přátelství, kontaktů, které se pro váš život ukážou jako velmi prospěšné. Ale pro všechny Raky platí, že v době narozenin je dobré najít si čas, zapálit svíčku a zpětně probrat celý rok. Smířit se s tím, kde se nezdařilo, uvědomit si proč a tím dostáváte možnost se vyhnout stejným chybám, které jste dělali v minulosti.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Až do středy se nenechte nikým a ničím ovlivňovat. Někdo se bude snažit svými řečmi vás nasměrovat do aktivit, které by vám posléze byly doslova proti srsti. Nechte si čas na rozmyšlenou, k ničemu se nezavazujte, další dny zjistíte, že jste schopni pro sebe zajistit daleko výhodnější podmínky. Planeta Venuše bude rozehřívat srdíčko všem Lvům narozeným 14.8. až 20.8. Nahrávat vám bude různá setkání, příjemné zážitky, ale je to taky příležitost pro nezadané neb se dá předjímat ""potkání se s partnerem“… Nezadaní by se ale měli trošku krotit, protože budou mít tendenci ke kritice svého protějšku. Až do soboty bude dobré si zapisovat veškeré nápady a myšlenky, další dny se vám tyto zápisky budou hodit. Máte totiž před sebou období, které vás přímo vybídne k nějakým změnám, a každý originální nápad se vám bude hodit.



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Máte před sebou dny, ve kterých se vám bude skvěle dařit hodnotit situace i lidi okolo sebe. To je dobrá zpráva, protože přesně vycítíte například v případě dovolené, co chtějí podnikat vaši blízcí a nebudete jim vnucovat svoje vize jak trávit dny. Nezapomínejte na korespondenci, to bude jediné, kde byste mohli opomenout - reagovat na nějakou důležitou zprávu, nabídku etc… Uprostřed týdne se snažte nezrychlovat tempo. Pokud budete podnikat výlety, zažijete nějaké velmi dobrodružné okamžiky, ale objeví se ještě něco - daleko větší touha po doteku, něžnostech. S blížícím se víkendem instinktivně vycítíte, že se něco děje. Možná vás překvapí nepříjemná návštěva, nebo zpráva. Prostě se dostanete pod tlak náhlých okolností, což ve vás probudí špatnou náladu, a tak je možné že se začnete hádat i o maličkosti. Prudší výměny názorů by mohly nastat i ve vztahu k nějaké dohodě, smlouvě, etc…



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Pro nezadané Váhy mám dobrou zprávu - dívejte se pořádně okolo sebe, neb se ve vaší blízkosti objeví člověk, který zaujme stejně tak vás jako vy jeho, a pokud vztah navážete, nebude se jednat jenom o povrchní prázdninový flirt. Středa je pro vás mírně rizikový den. Nebudete si vědět rady sami se sebou, nálada se vám bude měnit z minuty na minutu. Jakmile pocítíte výkyvy psychiky, snažte se udržet emoce pod kontrolou. Jedná se skutečně jen o denní záležitost! Pamatujte si milé Váhy, že zbývá poslední čtvrtina roku do vašich narozenin. Je to pro vás všechny období jakéhosi zpytování a tak se nedivte, když v myšlenkách budete probírat vše, co se vám za uplynulé období nevydařilo. Proto mějte na paměti, že je zbytečné provokovat sami sebe k větší rozmrzelosti, navíc by se to mohlo odrazit na vašem zdraví, přinejmenším častou bolestí hlavy, tak se tomu snažte předejít alespoň dodržováním pitného režimu.



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Pokud jedete na dovolenou - prázdniny, čekají vás příjemné výlety, spousta návštěv ale taky nových seznámení… Pokud se jedná o pracovní týden, zde vás může velmi mile překvapit povýšení, zvýšení platu, pokud podnikáte, naskytne se vám velmi lukrativní obchodní příležitost. Jediné, na co si budete muset dávat po celý týden pozor - je spěch, zbrklost, neuváženost… Spoluvládce vašeho znamení prochází protilehlým znamením Býka, a mohl by sem tam u vás vyvolávat neuvážené reakce, u některých by to dokonce mohlo vyvolat sklony k riskování. Prostě se budete chovat a reagovat s větší razancí. Budete-li podnikat nějaké výlety, nezapomeňte si vzít pláštěnku a svačinu, neb se můžete dočkat i nějakých ústrků od přírody. U mnohých z vás se vliv Marsu může projevit i zvýšenou teplotou. Jako řidiči se taky kroťte, protože tendence to ""někomu natřít"" by mohla skončit i třeba odřeným blatníkem…



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Milí Střelci - retrográdní Jupiter ve vašem znamení se začne pomalu svým vlivem ozývat…. Střelci narozeni 2. 12. až 5. 12. si budou muset uvědomit, že velkorysost a nadšení bylo jenom pozlátko, které vám zastřelo v některých oblastech reálné vidění a tak je i možné, že se budete muset k některým aktivitám vrátit, některé odložit, a u některých Střelců se dá předjímat, že dokonce budou muset přiznat, že v něčem doslova přestřelili a je to nad jejich síly. Protože se k výše uvedenému vlivu přidruží i planeta změn, dá se předjímat, že pod tímto vlivem zapochybujete o mnohých věcech, neb se mohou dát do pohybu i ty oblasti vašeho života, kde jste donedávna cítili stabilitu… Naopak Střelci narozeni 17. 12. až 19. 12. by si měli dát pozor, aby se vám snaha mít všechno a všechny pod kontrolou nějak nevymkla z rukou… Pro všechny Střelce platí nepodceňovat žádné setkání, zejména během víkendu v okruhu přátel.



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin Energicky se hned zkraje týdne pustíte do plánování aktivit na dovolenou - prázdniny. Dokonce mnozí Kozorozi si v následujících dnech začnou realizovat nějaký sen z mládí… Anebo vás do období před "xy" lety vrátí večírek, který tento týden absolvujete. Setkání se spolužáky nebo přáteli z dětství rozjasní vaši mysl, povšechně zlepší náladu, zahodíte starosti za hlavu a budete si užívat! Pokud dny tohoto týdne nebudete trávit na dovolené, prázdninách, v zaměstnání ucítíte, jak polevuje tlak z předchozích týdnů, zlepší se i vaše vztahy se spolupracovníky, nadřízenými. I v partnerství - pokud v posledních týdnech byly nějaké nesrovnalosti, zaznamenáte uvolnění, pohodu. Víkendové dny se mnoho Kozorohů bude snažit trávit ve svém rodišti, s rodiči - prarodiči. Možná že se bude jednat o nějaké rodinné setkání a to dá příležitost těm z vás, kteří zde mají nějaké restíky v podobě konfliktů vše napravit.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
V pondělí se probudíte s Lunou ve vašem znamení a pod jejím vlivem budete až do středy, kdy krátce po poledni přejde do následného znamení Ryb… V uvedených dnech si patrně budete připadat jako na houpačce. Způsobí to neschopnost najít rovnováhu mezi myšlenkami, které vás budou ponoukat k novým věcem a tím, co je skutečně reálné… Možná se necháte unášet nějakým skvělým nápadem, abyste posléze zjistili, že to bylo plýtvání časem. Od čtvrtka pocítíte nárůst energie, neposednost, neustálé nutkání něco dělat. To se bude skvěle hodit, pokud trávíte čas na chatě etc., protože začnete mít velmi neotřelé nápady, které okamžitě začnete realizovat. Je jasné, že tento vliv pocítí i ti z vás, kteří ještě dovolenou nemají, prostě v práci dáte o sobě slyšet. Problémy by ale mohli mít Vodnáři narozeni 9. 2. až 11. 2. Retrográdní planeta snů sice probudí vaši fantazii a erotické touhy, ale nic nebude mít reálný základ, vše zahalí do mlhy a nejasností, a když si za ""něčím"" půjdete, budete posléze zklamaní…



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
První dny týdne vsaďte Na štěstěnu a svůj sex-apel. Zejména nezadaní by měli zpozornět a vzít si k srdci moji radu -> dávejte druhým najevo svoje touhy a potřeby - jen tak se mohou naplnit.
Když vše budete probírat jenom v duchovi sami se sebou, druzí do Vás neuvidí!! Ve středu po poledni vstoupí Luna do Vašeho znamení a setrvá zde do pátečního podvečera. Můžete začít bojovat s vlastní náladovostí, neb jsou to pro vás vždy dny, kdy emoce mají nad vámi moc… Jako vždy - Luna vás trošku odpoutá od reality, takže na začátku odhodíte některé povinnosti stranou a budete "rozjímat a snít". Ale bude to tentokrát Jupiter, který vás nasměruje k rafinovaným únikům od problémů, podpoří vás vaše intuice a náhody, a vy se ze všeho jako vždy vyvlíknete. Víkendové dny se může sem tam objevit nervozita, ale když si vše pečlivě naplánujete, můžete strávit pohodový víkend!


Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/nadasmidova


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.039 s