Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 30. 7. do 5. 8.

30.07.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 30. 7. do 5. 8.Slunce je ve znamení Lva do čtvrtka 23. 8. 2007 kdy odpoledne přejde do následného znamení Panny. Merkur je do 4. 8. 2007 ve znamení Raka. Venuše v sobotu 14. 7. 2007 večer vstoupila do znamení Panny, kde setrvá do 9. 8. 2007. V pátek 27. 7. 2007 večer se Venuše otočila a má retrográdní směr a to až do soboty 8. 9. 2007 kdy v 18:55:12hod nabere opět přímý směr. Jaký vliv to nese, se dozvíte u Vašeho znamení.

Mars se nachází od neděle 24. 6. ve znamení Býka, setrvá zde do úterního rána 7. 8. 2007 kdy přejde do následného znamení Blíženců. Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená, jakoby couval... Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7. 8. 2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr.
Saturn je ve znamení Lva, Uran ve znamení Ryb, má retrográdní pohyb.
Neptun je ve Vodnáři retrográdní a to až do 31. 10. 2007
Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

30. 7. 2007 ve 2:50hod nastane Úplněk, což znamená okamžik, ve kterém naproti sobě stojí světla - Slunce a Luna.
Slunce bude na 6 LE 30 stupni, v konjunkci s hvězdokupou Praesepe, což je jedna z nejkrásnějších otevřených hvězdokup lehce oranžového odstínu stáří 600 milionů roků …
Slovo Praesepe pochází z latiny a znamená žlab, stáj, chlév anebo také jesličky. Právě pod posledním jménem - Jesličkami - se přitom s touto hvězdokupou můžete setkat nejčastěji, ale pozor, neb podobnost s křesťanskými jesličkami je čistě náhodná… Tohle označení totiž tato hvězdokupa dostala dle starých spisů již někdy ve třetím století před naším letopočtem, tedy dávno před narozením Ježíše Krista.
Navíc se dnes pro hvězdokupu používá i velmi poetická přezdívka Včelí úl…
Ukazuje vždy na dobrodružství, ale nezapomeňte právě na zmiňovanou přezdívku Včelí úl...znáte to....běda, když do Včelího úlu "šťouchnete." Tato drzost, domýšlivost, svévole, zlovolnost je vždy ztrestána. Tak se nenechejme díky vlastní "zvědavosti a nenechavosti" poštípat včelami!
A je to velmi symbolické, protože mají být opět vedra a věřte, že včelky lítat budou a zejména při bouřkách je lepší se včele opravdu vyhnout! Navíc se jedná o období, kdy se včelky tzv. rojí, to znamená, že v úlu se vyvinula další královna, která úl opouští, neb pro dvě královny v jednom včelstvu není prostor. A potkání se s rojem včel opravdu není žádná legrace!


Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang.
Až do středy si dávejte pozor na špatnou náladu. Na vině bude pondělní Úplněk, který navíc o mnohých z vás může podněcovat podrážděnost, nervozitu. Snažte se proto emoce držet pod kontrolou a nekazit si krásné letní dny. Až do středy se snažte nerozhodovat o důležitých věcech, a pokud se dostanete do nesnází, nesnažte se svalovat vinu na druhé! Rovnováhu budete muset hledat mezi každodenními povinnostmi a volným časem. Zaznamenáte mírný zmatek, budete mít totiž tendenci odbíhat od práce a tak se vám denní povinnosti mohou hromadit. Pro vás tedy tento týden povšechně bude nutné naplánovat si čas, který budete věnovat povinnostem doma. Ve čtvrtek večer vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde do neděle, kdy krátce po půlnoci přejde do následného znamení. Může to u mnohých vyvolat nespavost, bolesti hlavy. Tomu lze předejít relaxací, tak si dopřejte klid v přírodě a dodržujte pitný režim!



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Úplněk si pohraje s vaší fantazií, ale taky vám asi přinese špatné usínání a přerušovaný spánek. Začne se vám hlavou honit spousta nápadů, ale narážet budete na virtuelní nepochopení lidí okolo vás. Ničemu se nedivte, neb vaše rozmary jim nebudou po chuti… Vládkyně vašeho znamení Venuše je retrográdní, a pro vás to znamená nutnost krotit se v milostných radovánkách, které by vám mohly udělat vítr ve vaší peněžence! Dopřejte si flirtování v mírných dávkách, ale nepřehánějte to! Budete mít taky tendence odhazovat povinnosti stranou, protože nebudete schopni skloubit chuť bavit se s nutnými denními či pracovními úkony. Na to si dejte pozor, neb příští týden byste mohli zažít pocit naprostého chaosu! Po celý týden a vlastně po celou dobu zpětného pohybu vládkyně vašeho znamení Venuše si dávejte pozor, abyste lidem okolo sebe nevěnovali více pozornosti než vlastním dětem či svému intimnímu protějšku - tyto tendence totiž budete mít!



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Od pondělí do středy se snažte fyzicky nepřetěžovat. Pocit že "teď právě" musíte stihnout všechno na co si vzpomenete by vedl nejen k velké únavě, ale u mnohých Blíženců by mohlo dojít i k nespavosti, neschopnosti se zklidnit, a následovat by mohlo vyčerpání jak po psychické tak i fyzické stránce. Naprosto skvělým dnem je pro vás čtvrtek. Mohou se vám v noci zdát krásné sny, probudíte se svěží… Nějaké nesrovnalosti se ale mohou díky vaší neochotě naslouchat rodinným příslušníkům dít u vás doma. Nesnažte se tlačit vaše blízké do aktivit, které se jim nebudou líbit! To mějte na paměti po celé období retrográdního pohybu Venuše! Pokud máte v plánu nějaká důležitá setkání, naplánujte si je na konec týdne, zejména sobotu a neděli, neb budete aktivní, díky dobré soustředěnosti vám neunikne žádný detail, s nadhledem budete řešit jakékoliv složitější situace.



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Raci, pondělní Úplněk ve vás může vyvolat závist, v kladném případě soutěživost, podvědomou touhu být na vrcholu. Neotáčejte se po sousedovic autě ani nemudrujte, zda nemá hezčí byt. Smažte se být nad věcí, jinak se ve vás může probudit i mírná agresivita proti těm úspěšnějším! Se svou přijde i retrográdní Venuše. Snažte se pozorně poslouchat, co vám kdo sděluje, zejména při komunikaci se sousedy, nebližšími příbuznými, ať si nevyložíte vyřčené opačně. U mnohých se to může projevovat neschopností na jakýkoliv dotaz dát jednoznačnou odpověď. Komunikaci si pohlídejte po celé období retrográdní Venuše. Asi se vám ani nebude některé dny vyjít ven, ale překonejte to! Máte-li v tomto týdnu nějaké důležité jednání, snažte se to nasměrovat na pátek či sobotu dopoledne. Vládkyně vašeho znamení Luna se postará, aby vám neunikl sebemenší detail! Naopak v neděli se zdržte jakýchkoliv disputací!



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Všem lvům kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší!
Díky pondělnímu Úplňku se budete cítit skvěle, vaše kondička bude na vrcholu. Na stranu druhou si v případě, že se rozhodnete jít na nákupy, vezměte jenom určitý počet peněz, neb se vám prostě bude hodit všechno, co uvidíte! Před kolegy či sousedy držte jazyk za zuby, nevychloubejte se, jinak se sem tam ostřejší reakci nějakého závistivce nevyhnete! Ti Lvi, kteří slaví narozeniny tento týden, by neměli zapomenout zapálit svíčku a udělat si malou rekapitulaci předešlého roku. Slavíte-li narozeniny počátkem týdne, občas se v následném roce budete potýkat s nějakými nejasnostmi. Slavíte-li narozeniny ke konci týdne, budete potřebovat v příštím roce "brzdu" neb se do všeho budete vrhat bez rozmyslu. Ti z vás, kteří slaví narozeniny v neděli, se mohou těšit, že rok nebude v žádném případě nuda, neb vás čeká bohatý společenský život! Víc vám prozradí osobní roční horoskop.



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Pondělní Úplněk si s vámi pěkně pohoupe. Je to pro vás den, kdy byste měli být ostražití, neb vás velmi lehce někdo podvede, ošidí! Navíc si můžete připadat osamoceni i uprostřed davu! Panenky a Panáčkově, nepropadejte ale panice, jedná se o krátkodobý vliv a ve středu už vám bude hej! Vzhledem k retrográdní Venuši je nutné vás upozornit, abyste nepřeháněli péči o svůj zevnějšek. Budete totiž schopni se předlouho pozorovat v zrcadle, tak, že klidně něco prošvihnete! Zažeňte i občasné tendence se usmívat na kohokoliv, a přitom to ve vás bude pěkně vřít. S blížícím se víkendem zjistíte, že vám to neuvěřitelně rychle pálí. Pozor si dávejte jenom na přílišnou upřímnost, neb to by někdo mohl nevydýchat. Jakákoliv svá hlediska dokáže jasně vyložit a vysvětlit, což se může hodit v jakékoliv intelektuální činnosti, při zkouškách, konkurzech, jednání nevyjímaje!



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Váhy, díky Úplňku stoupne vaše ego do neuvěřitelných výšin. Jenže bude dobré neplést si pocit že dokážete všechno s dojmem že můžete všechno! To jsou velice jemné nuance, a bude pro vás velmi vhodné to rozlišovat! Jinak hned v úterý zažijete "pád z výšin" a to by mohlo vaší dušičku bolet. Retrográdní pohyb vládkyně vašeho znamení Venuše u mnohých z Vás vyvolá tajnou lásku, nevšední, ale ať už budou příčiny jakékoliv, nebudete ji moci dát najevo. Může jít o tajný milostný poměr, ale i nevěru… Pokud máte nějaké propojení s cizinou, můžete zaznamenat v této souvislosti nějaké nepřátelství, nepříjemnosti, konflikty. Pokud přihlédnu k dalším konstelacím, za běžné limity v oblasti partnerských vztahů to bude postupně zanášet všechny Váhy...no tak se nechte překvapit!



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
V pondělí ráno se nepoddejte rozmarům své nálady - nenálady. Patrně se vám budou zdát z neděle na pondělí prapodivné sny, které budou velmi živé. Počátek týdne je prostě díky Úplňku pro vás mírně kritický, protože budete nevstřícní, a vaše neochota může zejména vaše blízké zranit. Díky retrográdnímu pohybu planety Venuše začnete mít chaos mezi svými přáteli. V průběhu jejího retrográdního pohybu se častokrát můžete potýkat s vlastní zaslepeností, neb nebudete schopni rozlišit přátelství od lásky, ochotu od využívání. Dá se i předpokládat že několikrát narazíte i ve vašem tajném milostném životě. Něco se prostě začne dít ve vztahu k přátelům, nebo v intimní oblasti zaznamenáte nějakou třecí plochu. Během víkendu se vám rozjasní mysl. Budete vtipní, ale to byste nebyli &Stíři, abyste občas nesklouzli k nějakému ostřejšímu slovnímu bonmotu.



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Úplňkový počátek týdne vám dodá pocit, že vám projde všechno. Navenek budete roztomilí, rozšafní, jenže to bude jen perfektní zástěrka, neb jakmile vás někdo upozorní, že přeháníte, urazíte se jak malé rozmazlené dítě. U mnohých Střelců se dny počátkem týdne budou prolínat přeháněním, přeceňováním vlastních sil. A je jasné, že v noci se vám bude špatně usínat, spánek bude velmi lehký, takže se často budete probouzet. Pro stávající období mějte na paměti, že od vás vyžaduje skromnost, pokoru a bude se vám dařit. V opačném případě začnete narážet, protože nebudete rozlišovat hranice, za které můžete zajít. Mnohé vám začne připomínat i retrográdní pohyb planety Venuše. Připomene vám zpětně vroubky a prohřešky ve vztahu ku vaší kariéře, společenskému postavení, vaší pověsti. Pro mnohé Střelce to ale může znamenat i jakési procitnutí, neb jste si možná něco okolo kariéry vysnili, a v následném období zjistíte, že to byl opravdu jenom sen...



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Úplněk pro mnohé může znamenat vzdálení se od reality, snění, někteří zažijete i pocity že vás kdosi pronásleduje, že vám ubližuje... Může to dojít až tak daleko, že si začnete nějakého nepřítele vymýšlet, nalhávat sami sobě, že po vás "někdo jde". Asi vás to vrátí do minulosti a vy všechno uvidíte černě. Vaše fantazie totiž všechno obrátí směrem ke komplikovanosti, event. bezvýchodnosti. Nepropadejte negativním myšlenkám, nic vám nehrozí, to si jen Luna se Sluncem pohrají s vaším podvědomým! Od středy začnete jednat na základě rychlých nápadů, které se vám proženou hlavou. Snažte se ale za každé situace jednat fér, jinak byste v zápětí dostali lekci ze slušného chování! Retrográdní Venuše ukazuje na flirtíky. Nějakou spojitost to bude mít se zahraničím, cizinci... Nesrovnalosti byste mohli zaznamenat při cestování v zahraničí.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Úplňkové období probudí vaši chuť hloubat nad zákonitostmi života. To podnítí i retrográdní pohyb planety lásky Venuše, neb mnozí Vodnáři začnou opravdu "ujíždět" a to ve smyslu poznat vše na vlastní kůži, a tak je možné, že se budete vrhat do milostných dobrodružství, ale to vám nebude bránit - pokud žijete v trvalém partnerství - dávat velmi očividně najevo svoji vlastní žárlivost. Bude dobré se krotit, neb až toto období pomine, nic nebudete moci vzít zpět a sami nad sebou budete kroutit hlavou, co jste to vyváděli! Blížící se víkend vám ukáže, jak je nutné respektovat pravidla hry. Může to být dvojsečné, neb to totiž můžete být vy, kdo jiným předvede, že podvádět se nemá, anebo lekci ze slušného chování dostanete vy, pokud jste v nějaké oblasti překročili pomyslné hranice. V každém případě si nic nenecháte líbit, a pokud vás někdo naštve, dáte mu to jasně najevo!



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
V pondělí díky Úplňku bude nejlepší, když zalezete někam do kouta. Budete veselí, vtipní a najednou bez příčiny se můžete mračit na celý svět. Stejně tak můžete z minuty na minutu měnit svoje názory i stanoviska. V úterý v podvečer Luna vstoupí do vašeho znamení a setrvá zde až do čtvrtka, kdy v noci přejde do znamení Berana. To jsou pro vás dny, kde se vždy potkáváte jakoby sami se sebou, se svými hlubokými city, zranitelností. A jako vždy - Luna vás trošku odpoutá od reality, takže na začátku odhodíte některé povinnosti stranou a budete "rozjímat a snít". Ale bude to opět Luna, která vás nasměruje k rafinovaným únikům od problémů, podpoří vás vaše intuice a náhody, a vy se ze všeho jako vždy vyvlíknete. Během víkendu si kontrolujte, zda svými názory skutečně míříte k tématu, neb byste občas mohli být úplně mimo!



Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/nadasmidova


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0303 s