Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 6. 8. do 12. 8.

06.08.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 6. 8. do 12. 8.Slunce je ve znamení Lva do čtvrtka 23. 8. 2007, kdy odpoledne přejde do následného znamení Panny. Merkur se nachází do 19. 8. 2007 ve znamení Lva. Venuše je také ve znamení Lva a to do pondělí 8. 10. 2007. V pátek 27. 7. 2007 večer se Venuše otočila a má retrográdní směr, a to až do soboty 8. 9. 2007, kdy v podvečer nabere opět přímý směr. Mars v úterý ráno 7. 8. 2007 vstoupí do znamení Blíženců a setrvá zde až do soboty 29. 9. 2007 kdy krátce po půlnoci přejde do znamení Raka. Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená, jakoby couval... Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7. 8. 2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr. Saturn se nachází ve znamení Lva, Uran ve znamení Ryb, má retrográdní pohyb. Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do
31. 10. 2007 Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang.
Vstupem vládce vašeho znamení planety Mars do znamení Blíženců vám přináší několika týdenní období naplněné polemikami, slovními konfrontacemi, a to zejména se sousedy a příbuznými. Bude nutné, abyste nalezli nějakou formu relaxace, neb nebudete asi schopni chvilku poposedět či setrvat na jednom místě. A nebude to pouze vaše netrpělivost, kterou si sami sobě můžete házet klacky pod nohy. Začnete se slovně prosazovat, takže sem tam se asi dopustíte i nějaké netaktnosti, dokonce se a to s velkou chutí budete pouštět do hádek. Nekonečné debaty mohou být na denním pořádku, škodit vám mohou i ironické poznámky, které tu a tam budete trousit… Pozitivem by mohlo být velice rychlé rozhodování, ale je otázkou, zda se spíše nebudete rozhodovat ukvapeně. Pozor si dávejte až do konce září i za volantem, neb se budete projevovat jako řidiči s větší agresivitou! Ale velká pozitiva vám nese Jupiter, který bude mít opět přímý směr. Přát vám bude v oblasti cestování, ve studiu, a všemu co se bude týkat ciziny.



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Otočka Jupitera do přímého směru by vám měla přinést štěstí ve finančních záležitostech sdílených s druhou osobou, zejména pokud podnikáte tak by se vám mělo začít velmi dařit. K vaší spokojenosti se konečně mohou pohnout problémové záležitosti okolo majetku, investic, dědictví. Dá se i předjímat že váš životní partner začne ve větší míře přispívat do společné kasy. Jupiter v daném postavení začne probouzet i váš sexuální život. Prostě milí Býci, Jupiter se na delší období postará, abyste okolo financí a intimního života pocítili sice rozruch ale příjemný, a konečně v uvedených oblastech jste pocítili stabilitu! Dluží-li vám někdo nějaké finance, zejména ve vztahu k firmě, i tento dluh by vám měl být vrácen. Od čtvrtka po celý víkend budete cítit velkou náklonnost vůči svému intimnímu protějšku. Pokud budete mít v těchto dnech nějaká jednání, velmi jasně sdělíte svoje názory a i konkurenti vám dají najevo, že s vámi souhlasí. Nezadaní Býci by měli zbystřit neb se dá předjímat "potkání se" s partnerem…



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Otočka Jupitera vám nese pozitivní obrat v osobních vztazích, bude přát novým kontaktům, ať už osobním, tak i pracovním. Obezřetní musí být narození 31. 5. až
4. 6. neb byste se velice snadno mohli z lehkomyslnosti či díky pocitu že vám projde všechno dopustit omylu. Nedejte na svůj prvotní odhad, neb se v tomto období můžete lehce zmýlit! Proto si dejte pozor na to, co podnikáte, ať si nepošramotíte svoji pověst! Opatrní buďte i v případě zakládání vlastního podniku, při úředních jednáních, při podepisování a uzavírání dohod, které by mohly mít vliv na vaši budoucnost. Od středy se začnete jasně a srozumitelně vyjadřovat. Svým vlivem se připojí i planeta Mars, která v úterý vstoupí do vašeho znamení. Přináší období, ve kterém se daleko snadněji začnete prosazovat. Pravdou je ale i to, že Mars je planeta energie - boje, takže je jasné, že to se odrazí více či méně na vašem chování. Bude tedy dobré využít pozitiva tohoto tranzitu - energii nasměrovat na nějaký konkrétní cíl, brzdit popudlivost, a hlavně - když si za něčím půjdete, dbejte o to, abyste nešlapali virtuelně po hlavách lidí okolo sebe!



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Uklidnění do vaší pracovní oblasti nese otočka Jupitera. Jeho přímý směr zklidní i váš denní shon, konečně si v poklidu začnete opět organizovat svůj denní režim! Zlepší se vztahy se spolupracovníky a to jak s nadřízenými tak i podřízenými. Pokud hledáte pracovní příležitost, Jupiter vám určitě nějakou přihraje! V oblasti zdraví postupně pocítíte jak ustupuje stres a pokud jste dlouhodoběji nemocní, i zde zaznamenáte pozitivní změnu. Mějte ale na paměti, že vstupem Marsu do Blíženců se vám odstartovalo delší období, ve kterém byste se měli vyhýbat jakékoliv konfrontaci. Raději zatněte zuby a myslete si cosi o nesmrtelnosti chrousta, ale do konfliktů prostě nevstupujte. Od čtvrtka do soboty budete pod vlivem Luny ve vašem znamení. Bude to pro vás impulz věnovat dostatečnou péči své duši i své rodině. Nedivte se nutkání mít všechny "milé" vašemu srdci nablízku. Jsou to ale i dny, ve kterých byste měli šetřit svůj žaludek, tak pokud to půjde - vyhýbejte se "řízkům" a alkoholu!



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Všem Lvům slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší!
Slavíte-li narozeniny v pondělí, dá se předjímat, že dalších 365 dní se budete zaplétat do nějakých nejasností, potrápí vás i vaše častá změna nálady. Na druhou stranu se budete snažit vybudovat pevné zázemí, tak, abyste cítili "pevnou půdu" pod nohama. Slavíte-li narozeniny uprostřed týdne, v roce, který je před vámi se nebudete bát rizika, a možná i díky tomu se budete dostávat do velmi zvláštních ale veskrze příjemných situací. Dokonce se dá předjímat i výhra! Lvi narozeni 9. až 11. 8 se v dalším roce přimknou k rodině a dokonce bych předjímala i nejeden přírůstek do rodiny... Nedělní oslavenci se mohou těšit na "nejeden flirt"a věřte že úspěchu a splnění nějakého životního snu se dostaví, zejména tehdy, když se budete řídit svým vlastním rozumem a nenecháte se nikým ovlivňovat!
Povšechně všem Lvům přeje otočka Jupitera, neb odstartuje delší období, ve kterém se daleko intenzivněji budete věnovat svým koníčkům... Více vám prozradí roční horoskop.



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Začíná vám několika týdenní období, ve kterém se v plné míře projeví vaše profesní ambice. Úspěch zaznamenáte především v nezávislých aktivitách a projektech, ve kterých budete schopni prokázat své kvality a uplatnit svůj talent. Máte velkou šanci prokázat oprávněnost svého společenského postavení a pracovní pozice a zároveň se ve společenské a pracovní hierarchii posunout nahoru. Jenže vaše netrpělivost a touha uspět mohou být příčinou potíží v mezilidských vztazích, především v pracovních. Mohou se objevit konflikty s kolegy, protože nebudete tolerovat nedostatky a nesplněné termíny. Zároveň se vaši spolupracovníci budou cítit ohroženi vaším chováním a urputností, s jakou se práci věnujete. Jupiter naopak začne díky svému přímému směru vnášet klid a pohodu do vašeho domova. Dá vám postupně šanci a prostor pro vybudování stabilního osobního, rodinného a domácího zázemí.



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Tento týden v malých dávkách ucítíte, jak se tiší a zklidňují nesrovnalosti s vašimi blízkými, sousedy , příbuznými, se kterými jste v posledních týdnech velmi těžko hledali společnou řeč. Jedná se o dlouhodobější vliv, který vám umožní opět získat důvěru nejen příbuzných ale i sousedů a sourozenců. Planeta energie vás až do 29. 9. navíc bude popohánět k poznávání nových věcí a sem patří jak cestování, tak i rozšiřování vědomostí. Pokud se pro vás jedná o dny, které budete trávit na dovolené, věřte, že bude plná nečekaných dobrodružství. Negativem tohoto období je pro vás umíněnost, neb budete lpět na svých stanoviscích, zejména pokud se hovor stočí na náboženství, budete schopni vést nekonečné debaty, ale ze svého neustoupíte ani o píď. S blížícím se víkendem budete mít snahu být stále se svým protějškem, zesílí se vaše sexuální aktivita, no a nezadané Váhy by měli mít oči otevřené, neb se potkají s člověkem, který vašemu srdíčku nebude lhostejný!



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Otočka Jupitera do přímého směru je pro vás velmi pozitivní, co se týče financí a vašich výdělečných schopností. Opět se vám začne plnit bankovní konto. Spoluvládce vašeho znamení Mars vás začne virtuelně dobíjet energií, probudí vaši sexualitu a touhu po intimnostech. Ale Mars má pro vás až do 29. 9. i jednu zásadní upomínku - dané období totiž poukazuje i na nebezpečí a to v oblasti peněz, které sdílíte s někým jiným. Může to být totiž i období, které bude naplněné konflikty s vašimi společníky pokud podnikáte - o peníze a společný majetek. S blížícím se víkendem se budete snažit být co nejblíže svému intimnímu protějšku. Pokud budete mít od čtvrtka nějaké jednání, i vaši oponenti vám tentokrát dají za pravdu a přijmou fakt, že s vašimi názory musí do budoucna počítat. Nezadaní &Stíři a &Stírky by měli vyrazit do společnosti. Potkáte se totiž s člověkem, který velice příjemně zahřeje vaše srdíčko, a nebude se jednat o flirt!



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Milí Střelci! Vládce vašeho znamení Jupiter bude mít opět přímý směr a tím vám končí doba nejasností, neschopnosti pohnout se z místa! Startuje se vám delší období, které vám dává schopnost najít svou autoritu a své poslání. Vrátí vám sebevědomí, srdečnost a protože je Jupiter planeta štěstí, začne vám přihrávat i dobré náhody. A vězte, že když "otevřete srdce i dlaň" i kousek toho osobního štěstíčka tam najdete. Do 29. 9. budete více či méně zažívat rozruch v manželství, partnerství. Jsou to pro vás dny, ve kterých bude v partnerství živo, jenže možná někdy až příliš… Tentokrát už totiž nebudete mít trpělivost ani snahu jakékoliv vztahové problémy "zamést pod kobereček". Chystáte-li se k podpisu smluv, dohod, nebo k jednání, využijte dny od čtvrtka. Dá se předjímat i setkání s nějakou autoritou, což bude pro vaši budoucnost velmi prospěšný kontakt. Mnohé Střelce během víkendu mile překvapí nečekaný dárek.



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Pokud si plánujete dovolenou, může vás zaskočit přemíra povinností v zaměstnání. Pamatujte ale, že až do 29. 9. 2007 bude velmi záležet na tom, jak budete zvládat svoje pracovní povinnosti, a to se týká jak vaší fyzické kondice, tak i duševního rozpoložení. Energie vám chybět nebude, ale můžete se často dostávat pod tlak termínů, mohou se k tomu přidružit konflikty se spolupracovníky a následovat bude nesoustředěnost, budete rozzlobeni na sebe i na lidi okolo sebe, a v takovém ovzduší se vám bude pracovat velmi problematicky. Jsou to pro vás i dny, ve kterých daleko ve větší míře podlehnete nějaké infekci, dají se předjímat i častější zvýšené teploty. Naštěstí planeta štěstí Jupiter vám dává možnost zbavit se překážek, které Vám bránili realizovat se a to ať v oblastí materiální či společenské. Další aspekty ukazují na vaši vytrvalost a houževnatost, od středy i na vaši schopnost spolupráce.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Začíná vám delší období - až do 29.9. - kdy se ve vašem životě mohou začít dít neuvěřitelné věci. Váš milostný život se může dostávat do občas nezvladatelných obrátek, a tím myslím i vyhledávání rozkoší někde jinde. Ba co víc, mnohé Vodnáře to může ponoukat i k hazardu, ke kterému běžně nemáte sklony. Proto bude v daném období rozumné vyhýbat se hernám a sázkám, neboť výsledek je nejistý. Planeta štěstí vám naopak začne přát v oblasti přátelství, dá vám postupně šanci zapojit se do práce v nějaké skupině či společnosti. Jedná se o dlouhodobější trend. Okolo financí stále buďte obezřetní, neb zde může docházet k výkyvům a to nečekaným a tak náhlým, že tomu nejste a nebudete schopni zabránit. Pokud jste poslední týdny přemýšleli o změně bydlení, rozuzlení vám nese pátek a víkendové dny. V každém případě vás čeká zpráva nebo nějaké setkání, které vás zaskočí, ale příjemně…



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Díky otočce spoluvládce vašeho znamení Jupitera se opět pohnou stojaté vody okolo vaší kariéry. Máte před sebou dlouhodobější období, které vám umožní dosáhnout vytyčené mety! Jedná se jak o pracovní úspěchy, tak i zlepšení společenského postavení, a Rybkám, které doposud hledají uplatnění Jupiter nahraje nejednu pracovní příležitost. Aktivitám na domácí půdě se nevyhnete do 29. 9. Zde je spousta možností - od malování bytu až po rekonstrukci přes natírání střechy to skutečně může být cokoliv. Dostanete-li se v uvedeném období do nějakého sporu, pravděpodobně se to bude týkat někoho z vašich blízkých, nevyjímaje příbuzné. Konflikty se mohou týkat např. vaší kariéry, jak ji vidíte a jak si ji představujete vy a nesouhlasem některých vašich nejbližších. Máte-li s někým z rodiny cokoliv nedořešené, v uvedeném období se to může dostat opět na přetřes.

Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/nadasmidova


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0324 s