Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Electronic Beats opět v Praze

28.09.2008   redakce   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Electronic Beats opět v PrazeNa festivalu Electronic Beats v Praze vystoupí Róisín Murphy, The Orb, Hercules and Love Affair, Mr. Oizo a Junior Boys. Přinesou nám atraktivní hudební vystoupení v žánrech, jako je elektro-pop, disko či ambient.

T-Mobile dnes oznámil jména hlavních hvězd, které vystoupí 14. listopadu v Praze na třetím ročníku festivalu Electronic Beats. Ve Veletržním paláci se představí Róisín Murphy, Mr. Oizo, The Orb, Hercules and Love Affair, Junior Boys a Cartonnage.

Jedním z hlavních lákadel akce, která je součástí letošní série festivalů Electronic Beats, bude bezpochyby vystoupení Róisín Murphy. Bývalá členka skupiny Moloko má za sebou již dvě úspěšná sólová alba, na kterých nabídla velmi zajímavou kombinaci diska a elektro-popu. Róisín Murphy se svými singly „Let me Know“, „Overpowered“ či „You Know Me Better“ boduje v evropských hitparádách a při živých koncertech překvapuje originálními módními kreacemi.

Ambient, house a techno na festivalu zahrají The Orb, kteří se v uplynulých dvou dekádách zapsali do povědomí fanoušků především tím, jak dokázali začlenit chill-out hudbu do hudebního mainstreamu. Posluchači se mohou těšit i na skladby z poslední desky Orblivion, která vyšla letos v únoru. Dalším tahákem akce budou newyorští Hercules and Love Affair, jejichž stejnojmenné debutové album, které spojuje disko rytmy 70. let s futuristickou elektronickou a taneční hudbou, slavilo úspěch okamžitě po svém vydání letos v březnu. Na seznamu účinkujících se navíc objeví také kanadské elektro-popové duo Junior Boys, Mr. Oizo a – jako zástupce české hudební scény – Cartonnage.

Letos půjde již o druhou akci Electronic Beats v Praze – druhý ročník byl totiž z důvodu nemoci Underworld přesunut na únor z původního termínu v říjnu 2007. V roce 2006 vystoupili v rámci Electronic Beats například legendární The Prodigy, oba dva ročníky se setkaly s velkým úspěchem a byly vyprodané. Vstupenky na letošní festival Electronic Beats jsou od 1. září v předprodeji sítě Ticketpro za zvýhodněnou cenu 350 Kč, která platí do 30. září.



Electronic Beats – Advanced Music, Life and Style by T-Mobile – je mezinárodní trendový program, který se zaměřuje na elektronickou hudbu, design a módu. V rámci tohoto programu každoročně probíhá řada akcí a aktivit zaměřených na elektronickou hudbu, její fanoušky a související životní styl. Festivaly Electronic Beats a klubové akce lákají davy příznivců ve všech evropských  zemích, kde T-Mobile působí.  Aktivity Electronic Beats rovněž zahrnují například časopis, webové stránky či DVD magazín Slices – tato média přinášejí informace o novinkách v oblasti módy, technologií, designu a hudby.  

Více informací na adrese:  www.electronicbeats.net
(zdroj: TZ elektronicbeats)




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0459 s