Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Nesmysly, vychytávky nebo nepostradatelnosti?

07.10.2008   Michaela Wilhelmová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Nesmysly, vychytávky nebo nepostradatelnosti?Gadgets. Ještě nedávno termín zcela neznámý, dnes již jedny z nejoblíbenějších dárků. Udělátka, technické dokonalosti i úplné nesmysly. Přinášíme vám z nich další dávku pro zasmání i inspiraci.

Magický řetěz na víno
Přijdete na oslavu narozenin a první, co spatříte, je levitující láhev vína nad stolem. Okolo hrdla má uvázaný řetěz. Zřejmě si pomyslíte, že vás šálí zrak, nebo že v drinku na uvítanou bylo namícháno cosi nekalého. Kouzlo však nespočívá v láhvi, ale právě v řetězu. Dokonale vyvážený držák na víno sice připomíná řetěz, ale ve skutečnosti super pevnou slitinu niklu a železa nemáte šanci narovnat. Pokud chcete své známé šokovat, pořiďte si tuto novinku za 20 liber, v přepočtu 605 korun. (foto v ikonce)

Vodní jízda na zahradě
Chybí vám jízda na vlnách se surfem pod nohama? A co to zkusit rovnou na vaší zahrádce? Pořídíte-li si speciální podlouhlý mělký bazének, můžete zažít pořádnou jízdu na prkně i doma! K bazénu dostanete přibalený i upravený minisurf, systém tvořící „vlny“ napojíte na klasickou zahradní hadici a můžete jet. Komplet přijde na necelé dva tisíce.

Mravenci v kredenci
Nudíte se v práci, nebo jen postrádáte trochu živé přírody? Pak potřebujete mravenčárium. Do gelové náplně dáte mravence, a ti si prohlodávají cestičky. Za vývojem tohoto gadgetu stojí samotná NASA, zřejmě se pokoušející vyzkoušet možnosti vesmírného osídlení na vzdálených planetách. Cena se pohybuje podle provedení, podsvícení, velikosti atd. Nejlevnější se dají sehnat okolo 500 Kč, ale u lepších můžete počítat s průměrem 900,-.


Nechte své úspory zmizet
Tato v reálu velmi pěkně působící pokladnička v sobě skrývá zapeklitou optickou iluzi - ať do kasičky házíte mince sebevíc, nejsou vidět. Předním okýnkem hledíte do zdánlivě prázdné krabičky, uvnitř které nepochopitelně levituje barevná kostička. Velmi praktický gadget pro ty, kteří mají nenasytné sourozence, jež Vaše kasičky jinak pravidelně vybírají... Tady jim chvíli potrvá, než si všimnou, že něco uvnitř přeci jen je. Navíc díky patentnímu otvírání si na první pohled nevšimnou, kde se krabička otevírá. A pokud nevědí jak na to, ani ji neotevřou! Hračka vyjde na 200 korun a můžete si jí koupit například v internetovém obchůdku http://gadgeteshop.cz




Pokud jste přišli o první gadget dávku na Rozhledně, můžete se pokochat zde: http://www.webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=8017


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0302 s