Tvůrčí psaní - SlovotvorbaSetkáníSlunce na beseděKdyž ne do března...Lípa v násPodstata nelidskosti
HELIMADOE – TV tip – Co skrývá podivný název?Zimní hrob – nedaleká budoucnost není příznivá pro nikohoPoslední naděje pro legendárního tvoraZačala se natáčet Zlatovláska, i tentokrát s Petrem ŠtěpánkemTady Havel, slyšíte mě?Jen jeden svět: Kdo je vrah?Festival Mezinárodní týdny tance a mladé talentyBirgusovy kontrastySestry a stíny minulostiSurfování, rafting nebo kayak cross v centru PrahyZkroťte divokou šelmičku s láskou a trpělivostíKopíruje naše zahrada naši duši?
Přípravy na svátky jsou v plném proudu, a tak nás v redakci napadlo, že i my se s vámi podělíme o naše osvědčené a léty prověřené recepty. A protože "šéf" by měl jít příkladem, jako první přicházím já se svou troškou do mlýna, resp. receptem na skvělou polévku. Její méně sváteční formu vařím po celý rok (nepřidávám mražený hrách a vývar). Ale vám doporučuji k premiéře určitě její "luxusnější" variantu.
Copyright © 2001 -
2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.