Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Vodní vychytávky, aneb další dávka gadgetů

11.02.2009   Michaela Wilhelmová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Vodní vychytávky, aneb další dávka gadgetůBlbůstky, skvělé nápady i praktičtí pomocníci. Přesně tím jsou gadgety. Tentokrát jsme si pro vás připravili ochutnávku tématickou - Rozhledna se v únoru zabývá vodou, a tak se bude všechno týkat právě jí.

Prvním horkým kandidátem na přírustek do vaší domácnosti je záchodové prkénko. A to ne jen tak ledajaké! Bojí se vaše děti chodit v noci na záchod sami? Tak to si pořiďte tohle světélkující dušičkové prkénko a nedostanete je tam už ani tyčí! Přijde na deset dolarů, v přepočtu tedy 220 korun.



Patříte-li ke stoupencům romantiky a dlouhých koupelí v teplou vodou napuštěné vaně, měli byste se poohlédnout po svíčkách, nebo alepoň plovacích svítítkách. Postávání čajových svíček v rohu vany vyznívá již stereotypně, je potřeba pustit žár přímo na vodní hladinu. Provedení je celá řada, a tak můžete nejen sladit barvy s dlaždičkami vaší koupelny, ale i vybrat tu jedinou a pravou pro navození dokonalé atmosféry. Nemají je v obchodech v okolí? Při nejhorším si můžete pořídit i čiře vánoční plovoucí imitace ořechových skořápek.


Tenhle vynález prakticky k ničemu není. Ovšem vypadá skvěle a překvapí všechny vaše návštěvy! Princip má jednoduchý: v kohoutku výrobce opatrně nainstaloval dvě diody - červenou a modrou. Ty se rozsvítí podle toho, jakou vodu pustíte. Studená? Z kohoutku vám teče mrazivě modrá voda. Teplá? Umyjete si ruce v lávě. Anebo - počítáte-li se k vyznavačům horrorových žánrů, smočíte své ruce rovnou v krvi. Naštěstí jen opticky, takže si je potom nebudete muset chodit čistit znovu do kuchyně. Kamarády ale určitě vyšokuje, pokud se jim na ruce z ničeho nic u vás doma pustí krvavě rudá kapalina!


Nezalíbila se vám svíčková romatika pro dlouhé koupele ve dvou? S kachničkou si vystačíte i sami. Na zádech má přijímač a zároveň s ní si můžete koupit i dálkové ovládání. Rychle zjistíte, že na její rejdy nestačí ani rohová vana a třeba se rozhodnete vzít ji na vycházku do bazénu. Kybernetická kachna má jedinou nevýhodu - budete se o ní prát se všemi okolními dětmi. Jen ta cena není nejnižší - 20 liber, tedy cca 600 korun.


Pamatujete si ještě na onu skvělou počítačovou hru, při které skládáte různé padající tvary do sebe a pokud zaplníte bez mezer celé patro, tak vám s mohutným přičtením bodů zmizí? Ano, jde o kultovní tetris. Teď si ho můžete zahrát i doma a bez počítače! A možná se u toho i pořádně opít. Na trhu se totiž objevuje speciální formička na led, díky níž si můžete zkusit své kombinační schopnosti přímo do skleničky s drinkem! A je jedno, jestli jde o limonádu nebo alkoholický koktejl.


K věcem veskrze funkčním a praktickým (třeba jako kachnička na dálkové ovládání) vám musíme přidat i něco čistě dekoračního charakteru. Vážení, tato záhadně vypadající věc není ničím jiným, než působivě vypadajícím podmořským vulkánem. Nemusíte se bát, v noci nezemřete pod návalem lávy, ale kochat se můžete celý den i noc. Podmořský vulkán dokáže měnit barvy a chrlí malé kuličky. Dokonalá podívaná. V Čechách je k sehnání za 844 korun.


Pod hladinou se ale nemusí ukrývat jen do krabičky zkrocený vodní vulkán. I díla lidská skrývají hlubiny vany! Zajímá vás, co je tak neobyčejného na téhle žluté ponorce (krom toho, že by mohla sloužit jako hudební artefakt)? Skutečně dokáže hrát! Nejen, že má časovač a budík, ale funguje také jako rádio na normální AAA baterie! Přijde na jedenáct liber (v našich krajích nejméně 330 korun bez dopravy) a váš pobyt ve vaně se s ní stane muzikou i informacemi kypícím zážitkem!

Kde jsme to všechno našli? Tady:
www.gadgeteshop.cz a www.crazyaboutgadgets.com

Minulá várka gadgetů k vidění zde:
http://www.webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=8216


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Martina Bittnerová - 12.2.2009 - 23:15

To jsou pěkné a mile roztomilé blbůstky.


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0401 s