Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Miss aerobic v novém hávu

11.04.2009   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Miss aerobic v novém hávuMiss Aerobik České republiky má nové personální zastoupení a to byl důvod k oslavě. Příjemným večerem v SOHO Restaurant provázel Vlasta Korec, který měl kolem sebe půvabné hostitelky - Jitku Mikolášovou, výkonnou ředitelku Miss Aerobika Moniku Horákovou, ředitelku agentury Miss Aerobik Models.

Během večera byl představen kalendář Miss Aerobik 2009, který nafotila
Milada Čištínová, Zuzana Belohorcová pokřtila nové logo soutěže a vítězky předchozích ročníků předvedly sportovní exhibice a módní přehlídku.



Vlasta Korec,Táňa Bednářová,Zuzana Bělohorcová a Jitka Mikolášková křtí nové logo


Se zcela novým pojetím byl zahájen již 14. ročník soutěže Miss Aerobik 2009. Soutěž, ve které rozhodujícím faktorem úspěchu je nejen ženská krása, ale zejména silná vůle a ochota na sobě pracovat, rozjela svá regionální kola Miss Aerobik Tour po 11 městech České republiky. V rámci probíhající Tour mají dívky možnost soutěžit o postupová místa do semifinále a z něj se následně probojovat do velkého televizního finále. Záštitu nad Miss Aerobik Tour 2009 převzal Ondřej Liška, ministr školství, mládeže a tělovýchovy. Podporu soutěži poskytl i Český svaz aerobiku. 
 
Vizí soutěže je propagovat aktivní životní styl a spojením ženské krásy a sportu podněcovat ke zdravému způsobu života. Uskutečnit změny konceptu bylo možné za přispění nového majitele soutěže, skupiny Natland Group, za podpory JUDr. Jaroslava Havla z advokátní kanceláře Havel&Holásek, právního partnera soutěže a díky novému managementu vedenému ředitelkou Jitkou Mikolášovou.

Mezi novinky ročníku 2009 patří zejména omlazená, dynamická image a strhující sportovní náboj, který se bude prolínat celou podobou soutěže. Pro vítězky hlavní kategorie Miss Aerobik jsou připraveny atraktivní ceny, z nichž můžeme uvést například roční užívání automobilu a bytu v Praze na dobu kralování a řada dalších hodnotných cen. Pro finalistky je samozřejmostí i exkluzivní smlouva se sportovně-modelingovou agenturou Miss Aerobik Models pod vedením Moniky Horákové, Miss Aerobik 2007.

O intenzivní přípravu finalistek v kategorii Miss Aerobik bude profesionálně postaráno během několika soustředění, v rámci kterých budou mít možnost spolupracovat s týmem odborníků a zapracovat na sobě po všech stránkách.
Letos poprvé bude kromě hlavního titulu Miss Aerobik udělen doprovodný titul Miss Aerobik Star pro finalistku, která v mezidobí semifinále – finále, tedy během zhruba šesti měsíců, na sobě dokáže nejvíce zapracovat po všech stránkách, takový „skokan roku“. V této souvislosti je připravena spolupráce s fitness kluby, s trenéry sportovního aerobiku, choreografy, vizážisty a stylisty. V týmu se objeví například i odborník na výživu Petr Havlíček.

Celé období přípravy finalistek bude monitorováno prostřednictvím internetové televize BOOMtv.cz a bude obsahovat i prvky reality show. Do přípravy na finále letos postupuje 13 dívek, nicméně 3 z nich budou postupně vyřazeny na základě posouzení a rozhodnutí odborné poroty. Samozřejmě nemohou chybět divácké soutěže, ankety a další doprovodné interaktivní projekty.

Finalistky však nebudou cvičit pouze aerobik. Budou mít příležitost vyzkoušet si, co znamená slovo adrenalin při některém z doplňujících sportů, zahrát si golf a pomohou podpořit dobrou věc při účasti na několika charitativních akcích. Navíc je pro ně připraveno několik soustředění v ČR i v zahraničí. Soutěž vyvrcholí televizním finále na přelomu roku.

Změny se projevují i na úrovni regionálních kol. Pod vedením jednoho z nejlepších lektorů Romana Ondráška, ve spolupráci s loňskou vítězkou Táňou Bednářovou, první vicemiss 2008 Michaelou Benkovou, druhou vicemiss 2008 Alenou Pšejovou, si mohou zasoutěžit nebo nově i „jen tak“ zacvičit dívky a ženy ve všech věkových kategoriích. Hlavní kategorií samozřejmě zůstává Miss Aerobik s věkovým limitem 18 – 30 let. Vedlejšími kategoriemi jsou: Minimiss (do 10 let), Kadet (11 – 14 let), Miss Junior (15 – 17 let) a Missis (nad 30 let). Návštěvníci regionálních kol se budou moci také setkat s populárním Vlastou Korcem, který se ujal moderace Tour.



ZLEVA - Michaela Benková,Táňa Bednářová,Alena Pšejová,Jana Čejková,Jitka Mikolášková,Monika Horaková,Roman Ondrášek


Zdroj: ConPro, s.r.o.,  -
www.missaerobik.cz


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.043 s