Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Deník nymfomanky

22.08.2009   Monika Dobešová   Film   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Deník nymfomankyUž jste se někdy zamysleli, co pojem "nymfomanie" vlastně obnáší? Utrpení nebo radost? Kolik mužů by bylo šťastných mít takovou ženu…. A nebo ne?

Krásná, atraktivní a úspěšná manažerka Valérie. Normální mladá dáma, jen má trochu více ráda sex. Když poprvé v patnácti okusí první milování není schopná svoji touhu ovládat. Miluje se s jakýmikoli muži jen pro svoji neovladatelnou touhu po sexu. Když jí již několikátý muž opustí pro to,že není schopen udržet s ní v posteli krok, Valerie začíná tušit, že není něco v pořádku. Svěří se své babičce, která ji dá radu aby si užívala života a vůbec neuvažovala o tom, že by nebyla normální. Po té babička umírá a Val ztrácí práci. Při hledání nové se seznámí s šéfem firmy kam chce nastoupit. Dají se dohromady a Valérie zjišťuje, že se zamilovala. Láska ale netrvá dlouho neboť po krásném začátku a koupi domu zjišťuje, že její vyvolený je agresivní a nevyrovnaný. Ztropí Valérii potupnou scénu v práci ,přivede si domů milenku a láká ji ke hrátkám ve třech. Nakonec Valérii po další roztržce odvede kamarádka. Val se zhroutí. Několik dní nevychází z domu.

Po překlenutí první krize se rozhoduje znovu začít pracovat. Ale v „trochu“ jiném oboru. Začne se živit jako prostitutka. Ve vykřičeném domě nachází další kamarádku Cindy. T ji naučí všemu co potřebuje a chce Val utěšit po jejím prvním pracovním dnu. Valerie je ale spokojená a k slzám má opravdu daleko. Po delší době se ji Cindy svěří, že by nejraději nechala práce a šla za svým synem. To ale nemůže neboť majitelce domu dluží mnoho peněz a majitelka ji nepouští k zákazníkům ale nechává si ji pro sebe. Je totiž lesbicky orientovaná. Valerie se opět zamilovává. Nyní ale do svého zákazníka Giovanniho. Kamarádky ji radí, ať ho nechá, muž který spí s prostitutkami nemůže být věrný. Jednou chce Giovanni a jeho kamarád společnice. Val se na něj těší. Jaké je ale její zděšení když si Giovanni vezme její kolegyni a jí přenechává svému kamarádovi. Když se Valerie vrací zpět do domu zjistí, že Cindy spáchala sebevraždu. Další člověk, který ji radil ať nechá téhle práce dokud to jde a užívá si život naplno.

Ještě té noci jde Valérie za dalším zákazníkem. Je jím plně ochrnutý muž. Dotyky cítí jen na rukou a krku. Chce po Val aby hýbala prsty. Zmatená Valérie poslechne a se slzy v očích poslouchá co ji muž vypráví. Později když sedí v baru si jeho slova znovu přehrává. „Pro tebe je to tak snadné. Přeji si abych také zase mohl hýbat rukou, postavit se a jít pryč.„ Val je rozhodnutá. Dá výpověď ve vykřičeném domě, poděkuje kamarádce za její přátelství a přestěhuje se za svým milencem Hasanem, který ji už mnohokrát podržel nad vodou.

Co k tomu dodat… film se mi líbil hlavně obsahově. Byl tu nějaký děj, nějaká „akce“. Nebyla to jen naučná pohádka, že žena, která má více chuť na sex nemusí hned být nymfomankou. Nakonec sama hlavní hrdinka se označila za nymfu.. pokud si tenhle výraz zadáte do slovníku vyjede vám víla. Že by víla sexu?. Ať už tak či onak, vřele vám doporučuji film shlédnout pokud ovšem nejste úplní puritáni, neboť film by se dal v určitých částech přirovnat k lehčímu erotickému filmu. Ale to už se dá asi podle názvu očekávat.Takže přeji příjemnou podívanou



Na Rozhledně jste si recenzi na Deník nymfomanky mohli přečíst již v době premiéry.
(
http://www.webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=8585)
S časovým odstupem vám přinášíme i druhý pohled.

Fota: Bioscop


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.08 s