Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 11.10.2024, svátek má Andrej 

Hledej

Spolupracujeme

www.alpress.cz

www.argo.cz

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.epocha.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Nesnězeno přichází s novou spoluprací

28.09.2024   Viktorie Švestková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Nesnězeno přichází s novou spolupracíBoj proti plýtvání jídlem. Právě tím se již několik let zabývá platforma Nesnězeno, která nyní začíná spolupráci s Perfect Canteen. Jedná se o síť podniků, která se zabývá firemním stravováním s důrazem na ekologii a trvalou udržitelnost. Spolupráce zahrnuje vybrané kantýny v Praze a Brně.
 

K širší společnosti se tímto způsobem dostanou jídla z uzavřených kantýn za velmi výhodnou cenu. V první fázi se bude jednat o jídla z kantýny Komerční banky. Pokud budete mít zájem můžete si rezervovat balíčky s pozdními obědy nebo večeřemi, které se tak vyhnou plýtvání. Jídla se prodávají se slevou minimálně 50 %, po jejich zakoupení si je vyzvednete v ReKrabičkách přímo v provozovně.

Spolupráce s Nesnězeno je pro nás klíčem k dalšímu kroku v rámci udržitelnosti, z čehož máme velkou radost. Společně tak podpoříme, aby se méně plýtvalo jídlem a zároveň dáme nevyužitým pokrmům druhou šanci dostat se k zákazníkům,“ poznamenal ke spolupráci Filip Sajler, spoluzakladatel sítě restaurací Perfect Canteen.

Nesnězeno tímto konceptem nabízí pro hotely a restaurace výhodný způsob, jak získat vítaný sekundární příjem z prodeje jídel, které by byli nuceni vyhodit do koše. Jejich úspěšnost je velmi viditelná, jelikož se prodá většina balíčků, které platforma nabízí. Podniky, které se k Nesnězeno připojí, mohou měsíčně získat dodatečný příjem v průměrné výši 25 000 Kč. Jistě tím také dávají najevo, že jim není plýtvání jídlem lhostejné, zvýrazní svoji značku a osloví zcela novou skupinu zákazníků.

„Jsme rádi, že se naši platformu přidává právě Perfect Canteen, která je nám blízká svým konceptem sázejícím od počátku na udržitelnost a promyšlené nakládání se surovinami i odpadem,“ dodává zakladatel Nesnězeno Jakub Henni.


Zpracováno podle tiskové zprávy.
 
 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.1057 s