Popeleční středaZpověď zapadlého písmáka aneb Co jste nenapsali ve školce, v penzi nenapíšeteNěžné zůstatkyJak zasahuje umělá inteligence do tvůrčího psaní?Meditovat a tvořitTichá domácnost
FOTOPOSTŘEHY: Zajímavosti o českých horáchDesatero smyslů? Copak jich nemáme jen pět?KVÍZ: Jak moc znáte české hory?5 hodin, 2 pokrmy a 1 vítěz, český šampión v Bocuse d’Or Jak být přirozeně krásnější?Kulturní tip: Galavečer filmové hudby v Obecním doměFOTOREPORTÁŽ: Za delfíny do WasiniOde dneška Kunderova Totožnost v audio3 masopustní recepty od Pavla Berkyho Česká kultura od Smetany po FormanaBLAHObytí - tři příběhy o zběsilosti lidského bytí Výstava orchidejí probíhá v březnu
Mezi vánoční aroma, které se line z pečících plechů a plně obložených stolů patří vůně vanilkových rohlíčků, vánoček sypaných mandlemi nebo kokosových kuliček. Pokud ovšem vyrazíte na vánoční trhy, nejčastěji vás omámí závan Trdelníku a pečených kaštanů. Jak si tyto staročeské pochoutky můžete připravit i doma?
Trdelník doma určitě vyzkouším.-) Super nápad.
Trdelnik
Kolik víde TREDELNIKU na jednu dávku?
výborné
Copyright © 2001 -
2025 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.